2777
2789
ان شاءالله وامت زودتر جور بشه عزیزم من نمیدونم چرا اینجوری شدیم یا پول نیست ایده داریم یا پول هست ای ...

, اره والا .من همیشه مینیمالم خونه خلوتتتتتتت هر کی میاد خوشش میاد تمیز کردن راحته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اولین بار خانواده شوهرم هرچی بود گرفتن وتمام حتی پول اجاره یه اتاق نداشتیم دومین بار شوهر ...

ان شا... خدا خیلی خیلی زود تمام مشکلاتتون رو حل کنه 

و از ته دل به ارامش و اسایش برسی و از ته ته دل بخندی الهی آمین

دمت گرم با این همه مشکلات اینقدر آرام و صبور و ایمان قوی داری 

واقعا عالی هستی 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
خیلی دلم میخواست میتونستم این موضوع رو برات باز کنم، چون سایت عمومی نمیشه فقط سربسته میگم ،من سه سال ...

عریزم من کاملا درکت میکنم من ده سال از پدرم با همین شرایط نگهداری کردم و الان با تمام وجود حس دلتنگی برای پدرم دارم لحظه به لحظه و وجود پدرم برای من سعادت و خیر و برکت بود که نصیبم شده بود و الان همیشه میگم کاش پدرم بود خداوند به خاطر این فداکاری بهترین ها رو نصیبتون میکنه .ایمان داشته باشید

ترک قشقایی 
چقدر تاثیر گذار بود یه تلنگر خوبی بود حداقل برای منمستانه جان خیلی حرفاتون به دل میشینه انشالله خدا ...

عزیزممممم 🤗 مهربونم ♥️

لطف و محبتتون باعث میشه من پیش شما دوستان به خودم اجازه بدم و بنویسم😘ان شاالله که کارامد باشن ❤️

دوستان قدیمی حتما یادشون هست زمانی اومدم اینجا از دوستان گلم خواستم برای باز شدن گره کار مادرم دعا ک ...

خدا رو شکر مشکل مادرتون رفع شد .یکی از نزدیکان من وکیل هست و میگن که آدم‌ها معامله میلیاردی میکنن بخاطر اینکه مثلا ۲۰ تومن یا حتی کمتر ندن با وکیل مشورت نمیکنن و میبینی چند میلیارد ضرر میکنن .

سلام عزیزم واسه سندروم پای بیقرار درمانی هست؟؟ دکتر چی باید بره آدم؟؟ مغز و اعصاب؟؟ میشه علائمش و بگ ...

هنوز وقت نکردم دکتر برم 

اول خوابم حدودا یک ساعت یا بیشتر پام هی میپره یا تکون میخوره حتی وقتی بیدار هم هستم و هنوز خوابم نبرده یه جوری باید تکونش بدم نمی دونم خیلی غیر قابل توصیف هست 

بچه بودم...مادرم یه انگشتر عقیق داشت که افتاده بود و فقط یه رکاب کج و کوله ازش مونده بودوقتی مادرم خ ...

نمیدونم چرا مامانتونو یه مامان با صورت گرد تصور کردم، از اونا که لباس بلند رنگی میپوشن، یه شیله دورر سرش پیچیده با یه چلاب کوچولو ،با دستای مهربونش پای تنور نشسته ،دلم غش کرد برای دستاش، برای انگشتری که برات خرید 😍خدا حفظشون کنه عزیزم♥️

بچه بودم...مادرم یه انگشتر عقیق داشت که افتاده بود و فقط یه رکاب کج و کوله ازش مونده بودوقتی مادرم خ ...

عزیزم خدا مامان نازنینت🌹 رو حفظ کنه الهی که سایه شون همیشه مستدام باشه🙏 

منم خاطره قشنگی با انگشتر عقیق مامانم دارم

یه انگشتر عقیق با رکاب طلای بسیار زیبا داشت که سالها تو انگشتش بود و من عاشق اون انگشتر بودم همیشه بهش میگفتم مامان این انگشترت مال منه، اونقدر گفتم تا اینکه سه سال پیش از انگشتش درآورد داد دستم، قبول نمیکردم ولی خودش گفت با رضایت کامل و برای یادگار بهت میدم❤️🥲🥲 بعدش فهمیدم که من عاشق صاحب اون انگشت و انگشتری هستم و به همین خاطر اون انگشتر اونقدر به چشمم زیبا میومد.

روز مادر همون سال برای جبران همه عشقش و رفع شرمندگیم  یه انگشتر کارتیه بهش هدیه دادم، که گفت همیشه کارتیه دوست داشتم🥰

از بعد اون روز هر جای مهم یا برای کار مهمی که میخوام برم یا انجام بدم انگشتر رو میبوسم، تو دلم میگم مامان دعا کن کارم راه بیوفته و اونو تو انگشتم میذارم.

دوستان خیلی دل دل کردم بنویسم .سامیه خانم لب مطلب رو نوشتن اما منم دوست دارم بگم ضمن احترام به دوست عزیزمون ❤️اصلا و ابدا موافق این همه فداکاری خانم خونه نیستم .منم زمانی تمام کارهای منزل به عهده ام بود( هم خانه پدری و هم بعد ازدواج ،طوری که برای بقیه عادی شده بود این همه کار کردن من !) و خوب ضرر جسمی رو هم دیدم و از جایی به بعد تصمیم گرفتم بقیه اعضای خانواده هم در امور منزل مشارکت کنند .و الان هر کدوم وظایفی بر عهده دارند و میبینم چقدر سرحال تر هستم .تاپیک اقتصادی هست اما مراقبت از جسم مون هم نوعی سرمایه گذاری دراز مدت هست و شاید بهترین سرمایه گذاری 

در تکمیل حرف شما به نظر من غیرانتفاعی از نظر علمی بهتر نیست از ترس پدر مادرا فقط نمره میدن و بخاطر ا ...

از شما که خودتون معلم هستید گفتن این حرف بعیده 

اصلا کاری به خوب بودن و بد بودن یا نمره دادن مدرسه غیر انتفاعی ندارم که کاملا به خود مدرسه ربط داره مدارس خوب غیر انتفاعی سخت گیر تر از دولتی هستند بله مدارس غیر انتفاعی ضعیف هم داریم که برای حفظ دانش آموز فقط نمره میدن 

ولی قبولی تو کنکور اصلا به نمره معلم ها بستگی نداره و نمره خام امتحان نهایی هست که تراز کنکور رو تعیین می کنه 

نمره خام نهایی یعنی بدون تاثیر مستمر 

هیچ کدوم از نمره هایی که معلم ها به بچه ها چه به عنوان مستمر چه به عنوان نمره خرداد به بچه ها میدن تو تراز کنکور تاثیر نداره 

امتحان نهایی هم که به صورت کشوری تو حوزه امتحان نهایی برگزار میشه و تصحیح بدون سربرگ و تو کل ایران هست 

چقدر قشنگ نوشتی و چقدر مطالبی که نوشتی مهم هست من هم یه چیزی اضافه کنم چون فکر می کنم سنم به نسبت خی ...

سامیه جان سلام. 

امروز از سرکار که اومدم بچه ها رو بردم کلاس و برگردوندم 

اومدم خونه دیدم باید خونه رو تمیز کنم 

خسته بودم و اصلا حال نداشتم ولی گفتم ساعت بذارم یه ساعت بکوب کار کنم 

گفتم یه کم نی نی سایت گردی کنم بعد شروع کنم 

پیام شما رو دیدم هیچی دیگه منصرف شدم 🤣🤣🤣

مرسی از تلنگر به جاتون 🥰

ازدواجش خوب بود حالا؟

والا چی بگم 

از ۱۲ ماه ۱۱ماهش بیکاره. 

خرج و خوراک هم مادره از بقیه دختر پسراش میکنه میده بهش.

صدای پسراش هم دراومده که پر روش کردی این دیگه کار بکن نیست که نیست. تازمانی که بدون زحمت خرج خوراکش امادست چرابره کارکنه