2777
2789
عزیزم الان هم همسرتون اعتیاد دارند؟ چه راه پر پیچ و خمی رو طی کردین...زندگی هر کس رو اگر دقت کنی کل ...

سلام آره عزیزم هنوز اعتیاد داره یه چند سال ترک کرد ولی الان دوباره چند ساله درگیرش شده 

عزیزم اینها رو از هوش کپی میکنین؟ خیلی جاها تو پیامهاتون متوجه شدم که انگار ربات داره حرف میزنه نه ا ...

سلام عزیزم کلا هوش مصنوعی زیاد میرم مطالب سرچ میکنم میخونم درباره خیلی چیزا 

ولی این پخت شیره وپودر سیر رو خودم گفتم ...میخوام چیزی اینا بزارم اول تو ایتا تو دخیره هام  می‌نویسم بعد کپی میکنم اینجا کپی کردنی چون دوتا بود یه قسمتی و اول اینجا گذاشتم آمدم بقیه رو کپی کنم با متن های بالایی اشتباه شد وپاک کردنی اونا جا موند کلا تو،ذخیره ها پیام هایی که از هوش مصنوعی میگیرم ذخیره می‌کننم برای همین قاطی شد ...

دارم کم کم عکس کارایی که انجام میدم ومیزارم عزیزم صفحه های قبل دوتا گذاشتم الانم باز میزارم ببینید....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر منم جلو جلو جهاز خریدن اشتباهه. همون پول رو جایی سرمایه گذاری کنن به وقتش جهاز بخرن..یه فامیل ...

چند سالگی شوهر کرد؟😂منم میترسم به همین سرنوشت دچار شم🤣

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
سلام عزیزم اولین بار خانواده شوهرم هرچی بود گرفتن وتمام حتی پول اجاره یه اتاق نداشتیم دومین بار شوهر ...

سلام عزیزم.واقعا نمیدونم چی بگم.این همه شجاعت و صبوری و تلاش و خوب بودن از کجا میاد واقعا؟؟؟؟ بعضی ها یک دهم مشکلات شما رو دارن.همه اش غر میزنن و ناله میکنن که ما بدختیم و...ولی شما با خیلی ها فرق داری.انشاالله از این به بعد بهترینها سهم دل بزرگت بشه

چند سالگی شوهر کرد؟😂منم میترسم به همین سرنوشت دچار شم🤣

۳۸-39بود😂😂😂

شاید خیلیا بگن حالا همچین هم دیر نشد.

ولی برا مادری که قصد داشت دخترش 20-22شوهر بده.ولی 18سال تاخیر بیفته خیلیه.

به ولله اوضاع جوری شده بود که فقط میخواست شوهرش بده دیگه مهم نبود هیچی فقط شوهرکنه.

انشالله یه ازدواج موفق داشته باشین کیفیت مهمه نه فقط خوده شوهرکردنه😂

۳۸-39بود😂😂😂شاید خیلیا بگن حالا همچین هم دیر نشد.ولی برا مادری که قصد داشت دخترش 20-22شوهر بده.ولی ...

اره هر چی ادم شوق و ذوق داشته باشه دیر تر اتفاق میافته😂نمونش خود من الان دیگه شوق و ذوقم کور شده

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
سلام عزیزم کلا هوش مصنوعی زیاد میرم مطالب سرچ میکنم میخونم درباره خیلی چیزا ولی این پخت شیره وپودر س ...

اهان اخرش دقیقا جمله هوش رو نوشتین 

همون جمله معروفش:

((من اینجا هستم تا کمکت کنم اگر خواستی بگو)) بعد پاکش کردین 

الیته هیچ ایرادی نداره و مهم نیست دوست عزیز منظورم این بود اگر جملات رو از هوش میگیریم حتما ذکر کنیم گاهی افراد فکر میکنند این نوشته ها و ...تجربیات شخصی ماست و ممکنه سو برداشت بشه منظورم این بود بیشتر 

منم منتظرم وام ویپادم اماده بشه فرش بخرم چون سالن ال هست یه فرش 9 متری پهنه و مبلا رو سرامیک هست و ...

ان شاءالله وامت زودتر جور بشه عزیزم 

من نمیدونم چرا اینجوری شدیم یا پول نیست ایده داریم یا پول هست ایده نداریم 😂

فقط میدونم دکور جدیدم قراره سبک مدرن مینیمال باشه 

دوست داشتی جواب بده.چندسالته مگه

۲۲ میدونم مسخره به نظر میرسه

ولی من از سن کم خواستگار داشتم اون همه رد کردم الان ذوقم کور شده دیگه

۲۲ میدونم مسخره به نظر میرسهولی من از سن کم خواستگار داشتم اون همه رد کردم الان ذوقم کور شده دیگه

فرصت داری.انشالله میای خبر ازدواجت میدی.

مثل اون کاربر که اومده بود با شعر گفتن دیرین دیرین داماد حجله میره و اینا گفت😂