2777
2789
دوست عزیز مبارکتون باشه،اسنپ پی منظورتون همون اعتبار اسنپه!؟و اینکه از کدوم گالری گرفتین!؟معتبره!؟؟

ممنون عزیزم بله با اعتبار اسنپ ۴قسطه .از میو گلد خریدم معتبره قبلاً هم طلا خریدم ازش . پنج شنبه سفارش دادم امروز به دستم رسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میشه بگین چطوری از لباساتون نگه داری میکنید؟ من با لکه های لباس بچه ها معضل دارم.گاها شده یه لب ...

منم همین مشکلو داشتم.از دوستم ک اطوشویی دارن پرسیدم گفت صابون بزن اون قسمت یکم بشور بعد بزار کف بمونه روش بعد نیم ساعت دوباره بیا فرچه بکش.اینکارو گردم و لک ها رفتن.و اینکه تاجایی ک میتونی لک رو فورا بشور

همش از خرید طلا میگید وقتی پول نباشه چه جور طلا بخریم بهتره شغلای مختلف اکر ایده دارید معرفی کنین

من تازگیا به هوای بیرون بردن پسرم از همسر میخوام به کارتم پول بزنه برای خرج اون روز پسرم راستش یکم از خونه برمیدارم و نوشیدنی براش از بیرون میخرم و بقیش سیو میشه ،قدر هزار تومنم باید بدونم ،امشب دیدم ۸۵۰ تومن شده 😁

حرف شما صحیح عزیزم ولی مثلا بچه من تا لحظه ای که داریم از خونه بیرون میریم ماشاالله داره غذا مبخوره ...

حالا پسر من برعکس به شدت بد غذا و کم خوراکه 

حتی هله و هوله هم دوست نداره 

مثلا ما اغلب تو خونمون نون تست نوتلا و کره بادوم زمینی و اینا هست ولی بچه من دهن نمیگذاره خودم و همسرم میخوریم 

دیگه لقمه نون پنیر و کشمش و این جور چیزا که اصلا نمیخوره 

نون پنیر رو فقط آخر شب موقع خواب دوست داره 😂😂

من هم واسه اینکه ارزش غذایی داشته باشه داخلش کلی گردو میگذارم که بخوره 

اصلا مدل خوراکش با اغلب بچه ها فرق داره 

مثلا پیتزا دوست نداره 

اون غذاهایی هم که دوست داره فقط یک وعده میخوره 

فقط کباب رو میشه بهش دو سه وعده داد 

بعد فکر کنید با حجم کاریه من چقدر فشار روانی که برای غذا پسرم دارم زیاد 

براش خوراکی کیک و بیسکوئیت و اینا میگذارم بیشترش برمی گرده 

روزایی که تا سه مدرسه است براش ناهار میگذارم یک سومش رو هم نمیخوره تازه همون غذاهایی که دوست داره 

ما بهش کارت دادیم که تو مدرسه از بوفه خوراکی بگیره 

حتی از بوفه هم خیلی از روزها چیزی نمی گیره من بهش میگم یعنی تو مدرسه ضعف نکردی میگه مثلا نه دوستم نصف کیکش رو داد بهم صبح هم صبحانه به زور سه لقمه نون پنیر و چایی میخوره 

دیگه با این شرایط من به شخصه اصلا نمی تونم به این فکر کنم که بچه ام باید خوراکی مدرسه اش سالم باشه

فقط از نگرانی این که افت قند پیدا نکنه باید تشویقش کنم هر چی دوست داره بخوره تا بعداً که بهتر شد خوراکیه سالم بهش بدم 

هفته پیش گفت از مدرسه ساندویچ خریدم خوردم آنقدر خوشمزه بود یعنی من و پدرش آنقدر با ذوق به هم نگاه کردیم که بالاخره این یه ساندویچ از مدرسه گرفت 

خوب ببینید من صد در صد شرایطم با مادری که بچه خوش غذا و خوش خوراک داره فرق می کنه 

بچه من خوراکیه ناسالم هم نمیخوره چه برسه به سالم 😂😂😂

نگین خودت بد عادتش کردی از این بچه هاست که غذا رو دوست نداشته باشه از گشنگی دور از جون مریض بشه هم نمیخوره 

سلام دوستان عزیزشب همگی بخیر 

میخواستم امشب ازتون خواهش کنم برشفای بیماری همسرم 

دعا کنید 

دوساله درگیر بیماری اعصاب و روان یا همون افسردگی شدیده 

طی این دوسال نسبتا نه بد بود نه خوب با دارو کنترل میشد 

اما امورات زندگیمون می‌گذشت و خوب بودیم

متاسفانه دوماهه پیش بدون هیچ دلیلی دوباره عودکرد 

دکتر دوز داروهاشو برده بالا تو این دوماه هم سرکار نرفته

تعادل نداره کارکنه فقط ساعت های طولانی خوابه

دکتر گفت خوب میشه 

اما فعلا نشده اظطراب و استرس و بیقراری داره 

اگه میشه بخاطر خودش و دخترم و من براش دعا کنید 

دخترم خیلی وابسته باباشه 

واگرنه کم کم ذهنم رفته سمت جدایی 

خدایی مرد خوب و تلاشگر و زحمت کشی بود 

اما بیماری داره از پا درش میاره 

متاسفانه ریشه عمیق ژنتیک درخانواده اشون  داره

دوسال پیشم شبی که همینجا پست  گذاشتم براش دعا کردید 

واقعا از فرداش حالش رو به بهبود رفت 

ممنون میشم با دلای پاکتون دعا کنید 

میدونم مرتبط به تاپیک نیست نباید میزاشتم 

اما واقعا خسته و سردرگمم  🥺

راستی دوستان عزیز اگه تو تهران روانپزشک حاذق می‌شناسید 

حتما بهم معرفی میکنید منظورم پزشک اعصاب و روانه

سلام دوستان..

شاید من زیاد پست نزارم اما چند ساله مداوم میخونمتون و دعگوتونم.

اما از ۴شنبه شب ک فهمیدم  بابام مریضه کلا روح و روان و جسمم ب هم ریخته.

میدونم اینجا موضوعش ی چی دیگس اماا خواهش میکنم تمنا میکنم با دلای پاکتون دعا کنین ک فردا ک جواب ازمایش بابامو دکتر میبینه بگه ک با دارو ۲.۳ماهه خوب میشه

ب خدا من جونم ب بابام بنده کلا از اون روز ک فهمیدیم انگار تو خونمون شادی رفته.

ب همسرم میگم اگه خدای نکرد زبونم لال ب بابام چیزی بشه من اول از بین میرم اون شب ک عمیدم انقدر گریه کردم دخترم ک ۱۹ماهشه با گریع من اونم شدیدا ب گریه اقتاده بود .

خانما تو رو خدا برا بابام دعا کنین ک کار درمانیش ب مراحل پیچیده نرسه .

بابام جونش ب دختر کوچیکم بنده تو این ۱۹ماهه ک دخترم دنیا اومره بخدا ۱روز نشده ک بابام نیاد دخترمو ببینه هر جووور شده باید دخترمو ببینه .

معصومه جون عاجزانه ازت خواهش میکنم با دل پاکت برا بابام دعا کنی وگرنه زندگی منم از هم میپاشه..بلد نیستم مفصومه جون و تگ کنم التماستون میکنم دعاش کنین 

سلام دوستان..شاید من زیاد پست نزارم اما چند ساله مداوم میخونمتون و دعگوتونم.اما از ۴شنبه شب ک فهمیدم ...

معصومه جون اگه میشه اسم اون شیرخوارگاهی ک خودت میشناسیشو برام بگو شاید خدا رحم کرد ب خاطر اون بچه ها بابام خوب بشه بخدا چند شبه خواب و خوراک ندارم میشینم یه جا بغض میکنم بچم با بغض من گزیش یگیره.

میترسم از این مریضیش .

میترسم ای خدا خودت ب فریادم برس ب غریبیمون رحم کن 

دوستان عزیز تا صحبت درباره تیزهوشان و مدرسه غیر انتفاعی و ...هست ،منم نظرم رو بگم .من علاوه بر اینکه بالای ۲۰ سال هست دبیرم پستهای دیگری هم در آموزش و پرورش داشتم وسالهایی بازدید مدارس رو داشتم .بحث مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی کلا جدا هست چون خودم در این مدارس تدریس دارم و در مدارس دیگر هم بودم میدونم که سطح علمی این مدارس بسیار بالاتر از سایر مدارس هست البته باز شهر به شهر تفاوت داره. و در خصوص دولتی و غیر انتفاعی باز نمیشه نظر قاطع داد که غیر انتفاعی بهتره یا دولتی .به شخصه غیر انتفاعی با عملکرد بسیار ضعیف دیدم که در واقع هدف تجارت بود نه کار علمی و غیر انتفاعی با عملکرد بسیار عالی هم دیدم .پس باید در ثبت نام بچه ها دقت کنید تحقیق کنید خروجی رو ببینید و بعد اقدام کنید ‌.برای تیزهوشان هم فرزند من بدون رفتن کلاس قبول شد .در خانواده و دوستان بچه های زیادی امتحان تیزهوشان رو دادند بچه هایی بودند که خانواده شدیدا سرمایه گذاری کرد و بچه بشدت تلاش کرد اما نتیجه ندید .تست زنی یک مهارت هست درک مطلب یک توانایی هست. علاوه بر تلاشتون برای  فراهم کردن امکانات مثل کلاس تخصصی و تست زنی و ....با خودتون صادق باشید ببینید فرزندتان واقعا تواناییش رو داره ؟به نظرم والدین بهتر از هر کس میتونن توانایی فرزندشون رو ارزیابی کنند ‌.من دو فرزند دارم فرزند بزرگم شرکت کرد و هیچ کلاسی شرکت نکرد و میدونستم قبول میشه چون تواناییش در درک مطلب و تست زنی و تشخیص درست رو دیده بودم اما فرزند دومم رو حتی برای آزمون ثبت نام نمیکنم چون میدونم تواناییش رو نداره و میدونم خیلی هم حساس هست و حس رقابت با فرزند دیگرم داره و نمیخوام ناراحت بشه .و بالعکس همه کسانی که معتقدن تیزهوشان خوب نیست و فشار زیادی به بچه وارد میشه به نظرم اگر بچه تواناییش رو داشته باشه حضور در مدرسه تیزهوشان آینده ش رو  تضمین میکنه ‌.با آروزی موفقیت و شادی برای همه بچه ها

سلام دوستان..شاید من زیاد پست نزارم اما چند ساله مداوم میخونمتون و دعگوتونم.اما از ۴شنبه شب ک فهمیدم ...

اللّهـم اشفِ کُلَّ مَـریـضٍ ...

خدایاااا به بزرگی خودت همه مریضا رو شفا بده هر کس رو تخت بیماریه خودت بلندش کن الهی آمین ❤️🤲🏼

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

بیا ببین عزیزم ❤️ بلاخره فرصت کردم یکم نوشتم براتون هی میگفتی از زهرا نمیگی ،از خواهر شوهرت دیگه نمی ...

سلام گل،بازم بنویس خداشاهده حالم خوب میشه حس خوب میگیرم.خدا ان شاالله  حالت روخوب کنه