2777
2789
کسی از اینده طلا خبر نداره تا اخر این هفته حداقل؟؟

بیا ببین عزیزم ❤️ بلاخره فرصت کردم یکم نوشتم براتون 

هی میگفتی از زهرا نمیگی ،از خواهر شوهرت دیگه نمیگی 😅

بیا برات نوشتم بشین بخون عزیزم ❤️ امیدوارم که براتون مفید بوده باشه ❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم مهراسای عزیز ❤️ شما همیشه به من لطف داری بانوو ❤️ این تاپیک با حضور و همراهی شما دوستان ع ...

فدات عزیزم

شما خیلی تو این تاپیک زحمت میکشین با جزئیات مینویسین خیلی هامون این وقت و زمان رو نمیگذاریم و شما و کسایی که اینقدر وقت میگذارن واقعا ای ول دارین و ممنونتونیم

حقیقتش داستان خواهرشوهرتو خوندم یک جاهایی خندم گرفت  « اونجا که ساندویچ تو کیفش گذاشته بود همه اون مدت که شام مهمونی بوده »..یک جاهایی خیلی روی مخ هست نوع پذیراییش از شما و کلا انگار دنیا رو به هیچ گرفته خخخ

ولی واقعا چقدر اینجور افراد برای معاشرت روی مخی هستند باز خوبه پذیراشون هستی و منظم و مرتب ازش پذیرایی میکنی من به شخصه حوصله اینجور ادمها رو ندارم منظورم نوع برخوردش هست...بازم دمت گرم تحملش میکنین

سلام معصومه جون خرج خورد و خوراک ما اصلا مدیریت نمیشهبا اینکه شاید در ماه فقط دو بار غذای بیرون باشه ...

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ 

این مبلغ فقط برای خورد و خوراک ؟

اگه فقط برای خورد و خوراک که واقعا زیاد 

که خودتون میگین حالا قسمت پروتین هم از این پول نیست 🙂

دختر مگه اونسری برات بودجه بندی نکردیم ؟

الان از اون موقع ببین چند ماه میگزره 

انتظار داشتم الان تو روال افتاده باشی 😕

سلام معصومه جون اگه درست متوجه شده باشم .مثلا من خرج خونه تو کارت بانک ملی هست رو اگه کارت ویپاد بگی ...

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ 

اره عزیزم اگه ویپاد نداری حتما حساب باز کن همه ی مراحل از گوشی هستش 

خیلی خوبه واقعا این ویپاد ،خرج خونه اتون رو بریز توش و باهاش کار کن 

زیپاد برای بچه ها ست عزیزم ❤️ 

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ این مبلغ فقط برای خورد و خوراک ؟اگه فقط برای خورد و خوراک که واقعا زیاد که ...

معصومه جونم میشه برا منم بگین ماهیی بیست تومن هزینه خورد و خوراک با توجه به این که همسرم ظهر غذا میبره و بچه هام بزرگ هستن خوبه ؟یا زیاده برنج فقط ایرانی میخوریم.ممنونم.

قربونت برم ممنون از توجه وپاسخگویی راستی معصومه جون این یک ملیون هم گذاشتم رو پولی که میخواستم قرض خ ...

خیلی هم عالی عزیزم ❤️ 

همون به اصطلاح 

« با خدا باش و پادشاهی بکن 😍 »

معصومه جونم میشه برا منم بگین ماهیی بیست تومن هزینه خورد و خوراک با توجه به این که همسرم ظهر غذا میب ...

عزیزم بستگی به سبک و علایق و سلایق شما داره 

ولی میتونی بهتر از اینا هم مدیریت داشته باشین 

حداقل سه چهار ملیون بذاری کنار 

سلام من کارگزاری مفید دارم و صندوق ثابت افران دارمالان می خوام در حد 300 هزار تومن عیار بخرم می نویس ...

سلام عزیزم عیار الان هم میتونی بخری،گفته حداقل۱۰۰تومن شما که ۳۰۰میخواین بخرین چه ربطی داره!؟

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام دوستان امروزتون بخیر و شادی باشه من ۵۶۰۰ تا آخر ماه پول دارم تو‌ لیست خریدم تا اخر ماه سیب زمین ...

سلام عزیزم ❤️ 

اکه فقط همین یه مورد نیازتون...میتونی سه تومن رو تبدیل کنی با مابقی تا آخر ماه بگزرونی ...اول پس انداز بعد مابقی چیزا 

برای شروع هم حتما هدف گزاری لازم عزیزم 

اگه هدف گزاری نشه ،اکه چرایی نداشته باشیم ✅ با چه انگیزه ای میتونیم شروع کنیم ؟ با چه انگیزه ای میتونیم تلاش کنیم ؟

با چه انگیزه ای میتونیم سختی رو تحمل کنیم ؟

بعد که هدف مشخص شد قشنگ بشین برنامه ریزی کن که مثلا در ماه حداقل باید این مقدار پس انداز طلایی داشته باشم ✅

بعد خواهی دید که افتادی خود به خود رو مدار 😍انشالله