2777
2789
بله عزیزم حتما همین کارو میکنم هر ماه هر طلایی که گرفتمم عکسش رو اینجا میفرستم😍💃یه روزی میاد که تو ...

آمین آمین🤩🤩🤩

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

سلام دوستان. من تازه به جمعتون پیوستم و چون تاپیک ها زیاده و همه هم مباحث مفیدیه فکر کنم چند ماه زمان ببرە تا همەشو بتونم بخونم. 

شاغلم و میخوام وام ادارەمون رو بگیرم. ٣٠ تومنه و از حقوقم کسر میشه ماهی٧٥٠ تومن و سود ندارە. طلا انداختنی یه دستبند یک گرمی و پلاک زنجیر دارم. الان موندم وامو گرفتم طلا شکسته بخرم یا دست دویی که بتونم استفاده کنم؟!!

و اینکه لطفا مارک سکه پارسیان خوب معرفی کنین❤️

ووووو خرید طلا از اسنپ پی بخصوص پارسیان ٢٠٠.٣٠٠ سوتی می ارزه یا نه؟!

مرسی🌹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد یه چرخی میزنه تو خونه میگه رو میزی هم گرفتیمیگم آره عزیزممیگه چند ؟قیمت رو میگممیگه آخه شما وضعت ...

معصومه جون خدا قوت مرسی که اینقدر وقت میذاری و تایپ میکنی.  چقدر عجیبه که خواهرشوهرتون وقتی شام دعوته میره ساندویچی. ما اگه جایی شام دعوت باشیم ناهار سبک میخوریم نه برای اینکه بریم اونجا شکممونو سیر کنیم برای اینکه وقتی دعوتیم همیشه به خونواده میگم ناهار سبک بخوریم که اشتها داشته باشیم برای شام چون صاحبخونه زحمت کشیده هزینه کرده وقت صرف کرده برای پختن شام اگه سر شام بی میل باشیم اونوقت فکر میکنن غذارو دوست نداریم اونوقت حس بدی به صاحبخونه دست میده .

دوستان من چند وقت پیش اپلیکیشن صراف رو نصب کردم. اول  رفتم توی تلگرام ربات صراف رو زدم اومد به ازای ثبت نام و عضویت توی تلگرام و ....حدودا ۱۸۰تومن میده که میتونید ارز دیجیتال بخرید و سود که کردید بفروشید اینطوری کلی هم تجربه کسب میکنید در مورد ارز دیجیتال بدون اینکه پولی بدید.اگه دوست داشته باشید میتونید حسابتون رو هم شارژ کنید که به ازای ۲۵۰تومن شارژ ؛۷۵تومن هدیه میده. 

4eq84  اگه کد من رو بزنید هم بهتون ۵۰تومن میده 

میدونم سر درگم هستی منم تازه شروع کردم به مدیریت دریافتی همسرم حدود ۷۰ تومنه در ماه ولی دریغ از پس ...

درسته عزیزم شاید لازم باشه کم کم شروع کنم و اول هزینه های اضافه رو بزنم ممنونم ازت

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
عزیزم کیست رو اکثر خانم ها دارن نگران نباش فقط باید هر شش ماه چکاب بشی و از مصرف زیاد کافیین قهوه و ...

چرا باید چکاپ داد؟ من از پارسال ندادم دیگه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
بچه ها طلای انلاین به من نمیسازه هی میخرم هی میفروشم تا تقی به توقی میخوره میخوام بی خیالش بشم فایده ...

منم همینطور، انقد ضرر کردم اینطور، ما فقط باید طلا بخریم بذاریم زیر بالشتمون

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
سلام بر خوشگلای باکلاس مدیر و مدبر🥰😍😍دیروز رفتم ۱۷ ملیون بدهی طلافروشی رو تسویه کردم 😍😍دیدم طلا ...

خرید طلا مبارکتون باشه و امیدوارم بیشترشو بخرین

صحبت سبد سبزی شد یاد مادربزرگم افتادم رفته بودیم خونه عمه ام اونم تو بشقاب سبزی خوردن گذاشته بود..مادربزرگم زن بسیار دانا ، مدیر و زرنگی هست درسته سواد انچنانی نداشتند ولی خب خیلی کدبانو و زرنگه

یهو تا عمه ام سفره رو انداخت اروم گفت دخترم این بشقاب های سبزی چیه یکی دست بکنه توش همه از دور و برش میریزه و میز و سفره ات شلخته بنظر میاد ...بذار من این سری برات ابکش بخرم...عمم گفت ولش کن حالا وضع مالی عمم خیلی خوبه و با یک فرد خیلی پولدار ازدواج کردند ولی مادربزرگم گفت نه من خودم میخرم برات ...عمه ام اصلا حوصله ظرافت کاری نداره منم همینطورم البته   

حالا صحبت بشقاب سبزی شد یاد مادربزرگم افتادم... معصومه جون بدون خواهرشوهرت تنها نیست و ما هم هستیم 

ولی جالب بود که یاداوری کردین 

ممنونم از شما دوست خوب

من سال ۹۷ عید یه انگشتر این شکلی خریدم خواهر شوهرم گردن همسرم گذاشت که ببرید عوض کنیداین پلاستیکه بع ...

حیف شد. اتفاقا ونکلیف های رنگی خیلی قشنگن همین سفید و صدفی و سبزشون خیلی زیباس انگشترهاش مثلا نگینش سبز باشه یا سفید خوشگله خیلی 

من خودم زردشو دارم و تراش طوره ولی این رنگی ها جلوه بیشتری دارند بنظرم

سلام دوستان. من تازه به جمعتون پیوستم و چون تاپیک ها زیاده و همه هم مباحث مفیدیه فکر کنم چند ماه زما ...

سلام عزیزم وام رو حتما بگیرید اینکه چه نوع طلایی بخرید بستگی به خودتون دارید علاقه به استفاده ی طلا دارید خوب دست دوم بخرید و نهایتش تا۷درصد بیشتر سود ندید

اگه دوست ندارید شکسته بخرید

راجع ب پارسیان مارک کسری لوکس ماربر معتبر

اگه پولشو دارید بنظرم برید و پارسیان از شهر خودتون نقدی بخرید 

اگه همه پول ندارید پس قسطی بردارید طبیعتا گرونتر درمیاد ولی چون قسطی باز میصرفه

منم همینطور، انقد ضرر کردم اینطور، ما فقط باید طلا بخریم بذاریم زیر بالشتمون

اره به خدا 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن