2777
2789
دوستان من چند وقت پیش اپلیکیشن صراف رو نصب کردم. اول رفتم توی تلگرام ربات صراف رو زدم اومد به ازای ...

کمی بیشتر توضیح بده لطفا 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

بخاطر اینکه جلو دستته راحت می فروشی منم همینطور بودم الان هر پولی دستم بیاد فوری میرم پارسیان میخرم

منم باید همین کار رو بکنم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا ببین عزیزم ❤️ بلاخره فرصت کردم یکم نوشتم براتون هی میگفتی از زهرا نمیگی ،از خواهر شوهرت دیگه نمی ...

بهت نصف لطیفه داده بایک پرتقال،بعدش براش چلو مرغ گذاشتی

میدونم به خاطر شوهرت کردی به خاطر شوهرش

سر منم اومده احترام نمیزارن ولی باید احترام بزاری

افرین بهت 💋 💋 💋 💋 💋 💋 

دوستان خواستم از اسنپ خرید محصولات بهداشتی برای صورت بزنم با دیجی کالا مقایسه ک کردم میبینم توی اسنپ و روژا که با اسنپ پرداخت میشه قیمت ها ۱۰۰ و یا ۸۰ و ۶۰ بیشتر ثبت شده نسبت به دیجی ،شما تا حالا از روژا خرید کردید و مقایسه کردید؟

سلام بر خوشگلای باکلاس مدیر و مدبر🥰😍😍دیروز رفتم ۱۷ ملیون بدهی طلافروشی رو تسویه کردم 😍😍دیدم طلا ...

سلام عزیزم

این نکته که گفتین ازتره بارخریدکنین بصرفه هست 

من شنیدم تره بار باید حجم زیاد وجعبه ای یا سبدی چیزی برداری تا قیمتش مناسب بیفته وگرنه درحجم کم فرقی نداره به اون صورت منم چون سه نفریم وبچم کوچیکه  خریدام کمه  میخواستم بدونم همینطوریه که میگن یا شما زیادخریدمیکنین 

ممنون میشم توضیح بدید 

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ این مبلغ فقط برای خورد و خوراک ؟اگه فقط برای خورد و خوراک که واقعا زیاد که ...

معصومه جون منم تعریف از خودم نباشه مدیریت خوبی دارم تو زندگیم 

حواسم به همه چی هست 

شاید بیست نباشم ولی هجده به خودم میدم 

مراقب همه جنبه های زندگیم هستم 

الان دو ماهی میشه مادر شوهرم اومده با ما زندگی می‌کنه 

خرج و مخارج خونم بالا رفته چون مادر شوهرم هر چیزی نمیخوره و حتما باید مرغ و گوشت باشه هر دو وعده شام و ناهار 

و توقع داره هفته ای دوبار کباب براش بگیرم 

یا اگر میبینم داره برا هر وعده غذا میزارم میگه بیکاری غذا از بیرون بخر کباب بخر پیتزا بخر 

ولی اگر ببینه لوازم خانگی خریدم میگه پولداری یا میگه خرج اضافه کردی 

مدام میگه پسرم بنده خدا چقدر زجر می‌کشه می‌ره سرکار برا شما پول میاره تو هم میدی به مبل و لوازم خانگی 

خیلی ناراحت شدم گفتم اولا که پسرت مثل هر مرد دیگه وظیفشه کارکنه

دوماً من مدیریت دارم هرروز تو رستوران ها ننشستم و‌مندفقط ماهی یک بار پول غذای بیرون بدم و فقط یک بار کافه میبرم بچه هام 

همه چیز تو خونه خودم براشون درست میکنم 

من سعی میکنم تو آشپزی دقتم بالا ببرم و با کیفیت غذا بپزم که بچه هام کمتر هوس غذای بیرون کنم

درصورتیکه من سعی میکنم بجای رفتن به رستوران و کافه بجاش لوازم خونم شیک باشه با همین حقوق 53تومن 

قسط خونه جدید  قسط ماشین و...کلا 32قسط میدم 

و حدود شش تومن بابت هزینه مدرسه مهد و کلاس و باشگاه بچه هام میدم 

و پانزده برا خرج خونه میزارم برا میوه صیفی جات پروتیین برنج روغن و شوینده و .. در کل همه چی بنظرت خوبه؟

دو  تومان هم برا رستوران و تفریحات و دو تومان هم برا خرج متفرقه که  آخر برج بعد ریختن حقوق هر چی اضافه بیاد از دو تومان ماه قبل میدم پوشاک حالا یک میلیون تا دو میلیون 

و حدود دو میلیون هم برا خرید طلا میدم 

بنظرت خوبه این مبلغ برای بودجه بندیم 

دوستای خوبم.عزیزان دل دو تا سوال دارم

ویپاد چرا هر دفعه اعتبار سنجی می‌کنه ؟؟ دفعه ی سومه که وام یه میلیونی و میگیرم هر دفعه یه ۲۹ یه ۲۷ و یه ۱۹ سود میدم.دو تومنی و واسم فعال نمیکنه.زودتر هم پرداخت کردم

و اینکه اعتبار اسنپ و میشه نقد کرد؟؟؟

نمیدونم نه خوراکی گرون نه همین چیزای معمول درهم برهم خرج میکنم چون حقوقمم تیکه تیکه میاد ممنونم از ه ...

من خودم این ماه 

۳تومن گوشت گوسفند و چرخ‌کرده و ۸۰۰ مرغ

یه تومن وسایل صبحانه و لبنیات

۲۵۰۰ میوه( هنوز هم داریم .این ماه یه کم زیاد شد میوه.)

۸۰۰ غذای بیرون

۳۰۰ یا ۴۰۰ هم خوراکی

یه تومن هم تارا که هم قند و شکر و روغن خریدم و هم یکی دو تا شوینده

این ده روز هم یه تومن حدودی میشه ۱۱.البته جا داره یه کم بهتر بشه ولی در کل مراعات میکنم

سلام بر خوشگلای باکلاس مدیر و مدبر🥰😍😍دیروز رفتم ۱۷ ملیون بدهی طلافروشی رو تسویه کردم 😍😍دیدم طلا ...

سلام عزیزم ❤️ سلام مهربانو جان ❤️ 

چقدر لذت بردم از پستت 😍 از انگیزه ی بالایی که داری ،از تک به تک جمله هات اینو میشه فهمید 

طلاها هم کلی مبارکککککک 😍مثلِ همیشه عالی درخشیدی عزیزم ❤️ 

بهتون، به تک تک اتون افتخار میکنم ❤️

میدونم که با چه سختی این زندگی رو اداره میکنین 

که در نوع خودتون بهترین باشین 😍

بابت دعای قشنگت هم ممنونم عزیزم 

شما به من لطف داری خانمم ❤️ دعای قشنگت بدرقه ی زندگی خودت باشه عزیزم ❤️ 

و اما خرید از تره بار ،بلههههه منم موافقم 

قدرت پول‌های ریز رو دستِ کم نگیریم 😍

پول‌های خرد شاید کم‌ارزش به‌نظر برسند، اما وقتی کنار هم جمع می‌شن، کارهای بزرگی می‌کنن 😍

از هموناست که آخر ماه می‌فهمی که خرج‌های کوچیک چقدر می‌تونن ،نتیجه بخش باشند 

می‌توانند جمع بشن و تبدیل به یه احسنت بشند 😍

کمِ کمِ اش همون سبدِ سبزی رو که میتونیم اُکی کنیم ✅قرارمون اینکه در هر موارد عالی باشیم 👌باریکلا بهت عزیزم ❤️ که ششدانگ حواست جمع ❤️

بچه ها همین پس‌اندازهای کوچیک چقدر می‌تونن نجات‌مون بدن و پیشتیبانمون باشند در شرایط سخت زندگی،دست کم نگیریم ✅

ثروت و دارایی از همون پول های ،به نظر  بی‌اهمیت شروع می‌شه

که اونم از تصمیم‌های کوچکِ عاقلانه که میگیریم به دست میاد ✅

همین خرید از تره بار ،گزینه ی عاقلانه ای است ✅خرید از تعاونی

خلاصه که  بچه ها پول‌های ریز، پایه‌و اساسِ آرامش‌های بزرگ هستند 😍

@royayezendegi‍ 

عزیزم پستِ دوستمون رو هم ببر 🌸♥️

معصومه جون منم تعریف از خودم نباشه مدیریت خوبی دارم تو زندگیم حواسم به همه چی هست شاید بیست نباشم ول ...

چه جوری با۱۵ هم هرروز غذای خوب

هم طلاهم رستوران‌

افرین بهت واقعا

معصومه جون منم تعریف از خودم نباشه مدیریت خوبی دارم تو زندگیم حواسم به همه چی هست شاید بیست نباشم ول ...

سلام عزیز دلم ❤️ واقعا مدیریت شما رو می‌دونم و سالهاست میشناسمتون عزیزم 

میدونم که چقدر برای زندگی الانتون زحمت کشیدی ♥️

مادر شوهرتون هم پیر هستند بذارین حرفش رو پای پیری اشون 

شما کار خودتون رو بُکنید 

مدیریت خودتون رو داشته باشین ❤️ 

قیچی دستِ شماست عزیزم ❤️ هر طور بخوای میتونی بِبُریش 

خونه هم از واجبات عزیزم ❤️ من ریخت و پاش کنم از بیرون غذا سفارش بدم تند تند 

ولی به خونه نرسم ،به زندگی ام اهمیت ندم ،یه درصد هم ارزش نداره 

بارها گفتم ،یه کیلو طلا پس انداز داشته باشم 

ولی خونه ام وسیله هاش درب و داغون باشه 

یا خونه ام نواقص داشته باشه ،یه مهمون اومدنی نتونم یه دست

بشقاب ،یک رنگ و یه شکل بذارم سرِ سفره 

این پس انداز من تومنی ارزش نخواهد داشت 

امروزِ که همه عقلشون تو چشمشون 

اون روز خواهرم می‌گفت میخواست خواستگار  بیاد برای دخترم 

مادرِ پسر گفته اجازه بدین اول بیاییم یه سَر دولت منزل رو ببینیم بعد 

ببینیم به درد هم میخوریم یا نه 🤦

منظور عزیزم شما به در نگیر و تو کارِ خودت باش 

بودجه بندی ات هم بله خوبه عزیزم ❤️ 

@royayezendegi‍ 

سلام عزیز دلم ❤️ واقعا مدیریت شما رو می‌دونم و سالهاست میشناسمتون عزیزم میدونم که چقدر برای زندگی ال ...

معصومه جون اینجا رو متوجه نشدم گلم

مرسی که اینقدر جواب میدی و مینویسی واقعا خسته نباشی خدا بهترین ها رو نصیب خودت و خانواده گلت بکنه

اینجاشو نفهمیدم یعنی بیایم خونه و زندگی دختر و ببینن؟

حیف شد. اتفاقا ونکلیف های رنگی خیلی قشنگن همین سفید و صدفی و سبزشون خیلی زیباس انگشترهاش مثلا نگینش ...

مال من سفید بود 

خیلی قشنگ بود 

رنگی هم قشنگه

حالا من بعداً بخرم مشکی میخرم 

چونکه طلا زرده با ترکیب مشکی خیلی قشنگن

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹