سلام بر خوشگلای باکلاس مدیر و مدبر🥰😍😍
دیروز رفتم ۱۷ ملیون بدهی طلافروشی رو تسویه کردم 😍😍
دیدم طلافروش به خاطر روز دختر فروش قسطی با پیش قسط ۲۰ درصد گذاشته 
یه گلگوش ونکلیف (نمیدونم شما بهش چی میگین😅)چشمم رو گرفت 
به طلافروش گفتم برام حساب کتاب کنه ببینم چقدر باید ماهانه قسط بدم و دیدم که قسطش برام سنگینه 
طلافروش به من لطف داره گفت شما مشتری خوش حسابمون هستین اشکال نداره اگه قسطا عقب بیفته و هر وقت هرچقدر پول داشتی بیار😃 
اما من دیگه خداحافظی کردم که برم اما لحظه آخر باز برگشتم و توکل بر خدا کردم و گفتم برام فاکتور کنن😍😍😍
به وزن اگرم و ۷۰۰سوت
دستبند و مدالشم از قبل دارم و الان ست شدن😍😍😍
عاااشقشم
بیشترش سهم دوستای خوبم😘😘
بچه ها از خرید از میدون تره بار غافل نشید 
من سالها نرفته بودم تره بار و روزانه  از سر کوچه خرید میکردم ولی نمیدونستم که خرید از تره بار چقدر به اقتصاد و البته آرامش زندگی کمک میکنه
من قبلا روزانه خرید میکردم و البته گاهی هم مجبور میشدم به همسرم بگم خرید کنه و برام بیاره
فکرکن طفل معصوم باید از اداره میومد بیرون و برای من دو کیلو پیاز میخرید🤷♀️
الان که دو هفته ست خرید کلی میکنم برای هفته واقعا آرامشم بیشتره و با عشق بیشتری غذا میپزم چون همه چی توی خونه دارم😍😍
جمعه که رفتم تره بار  نتونستم گوجه بخرم و امروز مجبورا برای سالاد رفتم از سر کوچه گوجه بخرم 
یعنی واقعا دهنم باز موند از قیمتا 
دقیقا همه چی دوبرابر قیمت تره بار😲
من نمیدونم چطور اینهمه سال اینقدر اشتباهی زندگی کردم و چقدر میتونستم الان در شرایط بهتری باشم 
الانم خداروشاکرم که بالاخره یاد گرفتم و کنار شمام و ازتون بیشتر یاد میگیرم برای مدیریت بهتر زندگی😍😍
معصومه جون خدا پدر و مادرت رو بیامرزه و نور و آرامش سهمشون باشه برای داشتن دختری مثل شما که درسته خودت مادر نداشتی اما با همون سن کم تلاش کردی و یاد گرفتی و الان برای خییییلی از زنان ایرانی مادری میکنی و چیزهایی رو بهمون یاد میدی که کسی بهمون نگفته
قدردانتم با تمام قلبم🧡🧡🧡
گفتی سبد سبزی😅🤤🤷♀️
منم ندارم و سبزی با پیش دستی میذارم سر سفره😅🤤🙆♀️
گذاشتم توی لیست خرید نواقص خونه که انشالله بخرم 
مرسی ازت برای همه چیز🥰
@masumehjoon