2777
2789
میدونی خیلی بدجنسه،مثلا یه کاری برامون بکنه تا اونو کوفتمون نکنه دست برنمیداره۱۵ ساله نمیتونه لیسانس ...

عزیزم به نظرم بهترین کار اینه که برین مشاوره  حتما بهت یه راهکار میده 

تنها چیزی که من میتونم بهت بگم اینه ک خودتو ناراحت نکن حرص کاراشو نخور یا گریه نکن زندگیتو بکن باهاش کاری نداشته باش میدونم نشدنیه اما با حرص خوردن و ناراحتی تو کاری درست نمیشه چندسال بعد خودت یه آدم افسرده و مریض میشی یا سردرد میگیری میدونم که گذشته ها گذشته شما باید خیلی قبل تر این مشکل رو حل میکردید من با پس انداز کاری ندارم حداقل از قبل یه پول ماهیانه که ازش می‌گرفتید الانم درست نیست که با خانوادش دعوا کنه سر تو خالی کنه حتما برو مشاوره انشالله که درست میشه 

مشکل منم بیخیالی همسرمه الان ۴ ملیون پولشو دادن من این ۴ ملیون و امروز برم خرج کنمم چیزی نمیگه 😅نمیگه ک این ماه ۵ تومنم کنار بزاریم که سال بعد برای رهن خونه کم میاریم من پول کنار نزارم اینم نمیزاره پولا خرج میشه وقت تمدید خونه باید با اسباب ها بیرون بمونیم بدون خونه 😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بر خوشگلای باکلاس مدیر و مدبر🥰😍😍

دیروز رفتم ۱۷ ملیون بدهی طلافروشی رو تسویه کردم 😍😍

دیدم طلافروش به خاطر روز دختر فروش قسطی با پیش قسط ۲۰ درصد گذاشته 

یه گلگوش ونکلیف (نمیدونم شما بهش چی میگین😅)چشمم رو گرفت 

به طلافروش گفتم برام حساب کتاب کنه ببینم چقدر باید ماهانه قسط بدم و دیدم که قسطش برام سنگینه 

طلافروش به من لطف داره گفت شما مشتری خوش حسابمون هستین اشکال نداره اگه قسطا عقب بیفته و هر وقت هرچقدر پول داشتی بیار😃 

اما من دیگه خداحافظی کردم که برم اما لحظه آخر باز برگشتم و توکل بر خدا کردم و گفتم برام فاکتور کنن😍😍😍

به وزن اگرم و ۷۰۰سوت

دستبند و مدالشم از قبل دارم و الان ست شدن😍😍😍

عاااشقشم

بیشترش سهم دوستای خوبم😘😘

بچه ها از خرید از میدون تره بار غافل نشید 

من سالها نرفته بودم تره بار و روزانه  از سر کوچه خرید میکردم ولی نمیدونستم که خرید از تره بار چقدر به اقتصاد و البته آرامش زندگی کمک میکنه

من قبلا روزانه خرید میکردم و البته گاهی هم مجبور میشدم به همسرم بگم خرید کنه و برام بیاره

فکرکن طفل معصوم باید از اداره میومد بیرون و برای من دو کیلو پیاز میخرید🤷‍♀️

الان که دو هفته ست خرید کلی میکنم برای هفته واقعا آرامشم بیشتره و با عشق بیشتری غذا میپزم چون همه چی توی خونه دارم😍😍

جمعه که رفتم تره بار  نتونستم گوجه بخرم و امروز مجبورا برای سالاد رفتم از سر کوچه گوجه بخرم 

یعنی واقعا دهنم باز موند از قیمتا 

دقیقا همه چی دوبرابر قیمت تره بار😲

من نمیدونم چطور اینهمه سال اینقدر اشتباهی زندگی کردم و چقدر میتونستم الان در شرایط بهتری باشم 

الانم خداروشاکرم که بالاخره یاد گرفتم و کنار شمام و ازتون بیشتر یاد میگیرم برای مدیریت بهتر زندگی😍😍

معصومه جون خدا پدر و مادرت رو بیامرزه و نور و آرامش سهمشون باشه برای داشتن دختری مثل شما که درسته خودت مادر نداشتی اما با همون سن کم تلاش کردی و یاد گرفتی و الان برای خییییلی از زنان ایرانی مادری میکنی و چیزهایی رو بهمون یاد میدی که کسی بهمون نگفته

قدردانتم با تمام قلبم🧡🧡🧡

گفتی سبد سبزی😅🤤🤷‍♀️

منم ندارم و سبزی با پیش دستی میذارم سر سفره😅🤤🙆‍♀️

گذاشتم توی لیست خرید نواقص خونه که انشالله بخرم 

مرسی ازت برای همه چیز🥰

@masumehjoon

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
خواهش میکنم عزیزم ❤️ حتما از پسش بر میای 👌میدونم که میتونی فقط کافی که یکم اراده به خرج بدی همون ما ...

بله عزیزم حتما همین کارو میکنم هر ماه هر طلایی که گرفتمم عکسش رو اینجا میفرستم😍💃یه روزی میاد که تو همین تاپیک میگم طلای من به اون مقدار رسید فروختمش و تبدیل به زمین یا خونه کردم 🤩ما میتونیم 😌💪

بچه ها طلای انلاین به من نمیسازه هی میخرم هی میفروشم 

تا تقی به توقی میخوره 

میخوام بی خیالش بشم فایده نداره

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

بچه ها طلای انلاین به من نمیسازه هی میخرم هی میفروشم تا تقی به توقی میخوره میخوام بی خیالش بشم فایده ...

بخاطر اینکه جلو دستته راحت  می فروشی 

منم همینطور بودم 

الان هر پولی دستم بیاد فوری میرم پارسیان میخرم 

سلام عزیزم ، برو بازار طلا فروشیای شهرتون ، دونه دونه ازشون بپرس ، طلا بدون اجرت چی دارید ، اکثر طلا ...

سلام گلم 

خودم هم دقیقا این ب ذهنم رسید 😍

ک باید برم بگردم بلاخره پیدا میشه 

نشد هم دیگه همون درصد میخرم که گفتن

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

تو دیوار خیلی خطرناکه برای یکم ارزونتر این ریسک رو نکن ممکنه طلا هم تقلبی نباشه ولی خب گاهی این افرا ...

اره دیوار اصلا میترسم 

هیچ وقت این کارو نمیکنم 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام بر خوشگلای باکلاس مدیر و مدبر🥰😍😍دیروز رفتم ۱۷ ملیون بدهی طلافروشی رو تسویه کردم 😍😍دیدم طلا ...

من سال ۹۷ عید یه انگشتر این شکلی خریدم 

خواهر شوهرم گردن همسرم گذاشت که ببرید عوض کنید

این پلاستیکه بعداً از وزن کم میکنن 

حالا دیدم مد شده 

مبارکه خیلی زیاد 🧿😘

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

من سال ۹۷ عید یه انگشتر این شکلی خریدم خواهر شوهرم گردن همسرم گذاشت که ببرید عوض کنیداین پلاستیکه بع ...

متشکرم عزیزم 

نه وزن نگین کسر شده و این وزن طلاست 

البته من قصد فروش ندارم برای همین این مدلی خریدم🤗

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
سلام عزیزم ما هفته پیش ب مناسبت تولد پسرم رفته بودیم کیش اما مثل تابستون بود هوا شرجی 😅کلا تفریحاتش ...

ممنون عزیزم که گفتی میشه بگی چقدر هزینه بلیط و هزینه های تفریح اونجا شد؟

اصلا همش دور خودم میچرخم نمیتونم مدیریت کنم با اینکه حدودا ماهی ۵۰ تومن ورودیمه هزینه اجاره هم ندارم ...

میدونم سر درگم هستی منم تازه شروع کردم به مدیریت 

دریافتی همسرم حدود ۷۰ تومنه  در ماه ولی دریغ از پس انداز 

همش خرج می‌شد دیگه زدم به سیم آخر 

هزینه های اضافی رو حذف کردم 

مثلا پسرم هر روز یه کارت کیمدی می خرید با کلی خوراکی 

روزی ۲۰۰ هزینه ش بود 

کیمدی کلا حذف شد ولی پولشو نقدی میدم داره جمع میکنه 

خوراکی م بادام زمینی و تخمه سیاه و میوه و کیک خونگی

هر شب برای هر کدوم جدا میزارم 

قبلا یه ظرف بزرگ میزاشتم همش تموم می‌شد 

مرغ خریدم اول هفته 

گفتم ۱۰ تیکه کنه برای خودمون 

قبلا ۸ یا ۶ تیکه می پختم نفری یه تیکه

همش خورده نمی شد و دور ریز می‌شد .

بعضی برند های فروشگاهی الکی گرون هستن میتونی 

قیمت مناسب تر هم بخری 

به نظرم یه کارت بزار برای پس انداز 

و مثلا ماهی ۱۰ واریز کن 

تلفن بانک و رمز دوم هم نداشته باشه که وسوسه نشی

با این وضع بازار میتونی حدودی ۱ گرم هر ماه طلا پس انداز کنی 

یکم فقط تلاش کن میشه عزیزم مطمئن باش . 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ این مبلغ فقط برای خورد و خوراک ؟اگه فقط برای خورد و خوراک که واقعا زیاد که ...

معصومه جان ممنونم این همه قشنگ واسم نوشتی 

یه جا گفتی باید اولویت بندی بودجه بندی و برنامه ریزی بلد باشیم 

من نمیتونم 

الان منم مثل خواهر شوهر شما شدم همش خرج شکم میشه 

دندونای بچه هامم خراب خودمم ایمپلنت لازم اونم چند تاااا 

چجوری بیشتر یادبگیریم 

مرسی از همه که گفتین 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤