2777
2789
چقدر درست گفتید منم مادرم وقتی میومد دنبالم مدرسه می رفتیم یه بستنی فروشی کاخ بود تو دروازه دولت اصف ...

منم یه خاطره مشابه و مشترک با برادرم داریم.

باهم می‌رفتیم ساندویچی😍

ببین بچه۸ساله و۶ساله باهم می‌رفتیم ساندویچی می خریدیم میومدیم خونه یا تو راه می خوردیم.😍

تنها خاطره واضح اون سال های من و داداشم همینه.

مستاجر بودن بابام اینا الان دوتا خونه و مغازه دارن.

الهی فداشون بشم هیچوقت هیچی از ما دریغ نشد🥺

البته خواسته‌های نابه جا هم نداشتیم🫠

سایه همه پدر مادرها هم مستدام باشه💚💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی 40گرفتین نزدی 50 باید پس بدین، از کدوم قسمتش گرفتین چطوری چک دادین؟ مرسی جواب میدین

چک نداشتم سفته  آنلاین خریدم از خودش  .بعضی وقتها فقط وام رو با چک میده بعضی وقتها  با سفته هم میشه .دیجی پی رو نصب کنید قسمت وام رو بزنید از 30تا 100میلیون وام هست دو سه روز هم بیشتر طول نمیکشه مراحلش

چک نداشتم سفته آنلاین خریدم از خودش .بعضی وقتها فقط وام رو با چک میده بعضی وقتها با سفته هم میشه ...

من چندبار سر زدم فقط چک صیادی بنفش میخواد، باید اینو برم بانک بگیرم؟ دردسر داره؟ اصلا چک بمن میدن

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
اتفاقا خیلی ها همیشه در جواب کارهایی که من برای سالم خوری انجام میدم همین فرمایش شما رو میگن مثلاً ...

در کل منظورم به اینه که

جلوی یه سری چیزارو نمیشه گرفت

و ماهم ناگزیر به پذیرفتنشونیم 😊

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
کاحه جان سلامخوبی عزیزم؟خداروشکر که سفر رفتید و به موقع هم رفتید😍اگر ازم ناراحت نمیشی❤️ و اگر باعث ...

سلام عزیزم چرا باید ناراحت بشم خانم گل . عزیزم ۴ ونیم هزینه ویلا شد .ما کلا یا رستوران نمیریم یا اگه بریم رستوران متوسط به بالا میریم که یک و ۸۰۰ هزینه رستوران شد .البته فقط یه بار رستوران رفتیم .۲ تومن برای خودم و دخترم و برادرزاده هام لباس ساحلی خریدم.حدود ۳ تومن از رودبار زیتون و ترشی و کلوچه خریدیم .بقیه هم پول خوراکی و آب معدنی و نون و تخم مرغ و بنزین من کل ریز خرجامونم حساب کردم 

کاحه جان سلامخوبی عزیزم؟خداروشکر که سفر رفتید و به موقع هم رفتید😍اگر ازم ناراحت نمیشی❤️ و اگر باعث ...

از خونه گوشت و برنج و روغن مربا گوجه مواد شوینده  برداشته بودم که مسلما اگه اینارو میخواستم بخرم هزینه بیشتر میشد

سلام 

یکسری هزینه ها دست خودم نیست و براش برنامه نداره مثلا مریضی خرابی وسایل و ...

پس انداز خوبه ولی باید از زندگی لذت هم برد 

لطفاً صفر و صد نباشید

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

والا مال ما قطع شده دروغ ندارم بگم

می دونم عزیزم نمیگم شما دروغ میگی گفتم دیدم ماشین و اینا هم دارن ولی یارانه میگیرن شاید بسته به درامد و گردش حساب و اینا باشه نمیدونم🥲

سلام عزیزم چرا باید ناراحت بشم خانم گل . عزیزم ۴ ونیم هزینه ویلا شد .ما کلا یا رستوران نمیریم یا اگه ...

یادم رفت بگم یه سبد مسافرتی هم تو مسیر خریدم ۳۲۰ تومن میوه هم از خونه برداشته بودم