2777
2789
میشه لطفا دلیل هم بگین آخه ۸۰ متری خیلی بالاتر از قیمت منطقه قیمت داده

من باشم۹۵متری

هم بزرگتر دلبازتر...

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

میشه لطفا دلیل هم بگین آخه ۸۰ متری خیلی بالاتر از قیمت منطقه قیمت داده

خونه هر چه نوسازتر بهتر .خونه کلید نخورده هزینه داره در ضمن گفتین که دیوار خواب هلالی که گویا نپسندیدین.خونه زیر ده سال ساخت که هزینه های خونه کلید نخورده رو نداره بهتره .دلیل من فقط چهار سال ساخت بودنه خونه بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم من عزیزم ❤️ شما لطف داری فدات شم 😘آخ که نگو میدونم که چی میگی درکت میکنم ❤️واقعا این قضا ...

اون کاربر مشکل روحی داره و باید درمان بشه شما به دل نگیرید

مریم خانوم من از همکارم پرسیدم گفتند که خانواده همسرش استفاده کردند و این طرح واقعی و تا اخر ابان تمدید شده
@queenمریم‍ 

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

قربون شکل ماهت بشم من 😘 ❤️ حتما برای من خیلی واجب خودم خجالت میکشم هی میگم دخترم گوشی رو بیار ☺️الا ...

موقعی که پول بخوای انتقال بدی  پیامک برای اون شماره میاد 

همین 

حالا اگر بتونی اون شماره رو بزاری توی گوشی خود دیگه راحته راحتی 

اگر هم نه موقع که میخوای پول انتقال بدی همون نهایت به دخترت میگی که رمز که اومد رو برات بخونه 

در همین حد 

ولی بقیه کارهات همش راه میافته این شکلی 

من بی نهایت خوشحال میشم هر سوالی داشتی بپرس ❤️❤️

طلای دیجیتال هم میتونیدباهاش از دیجی کالا با وام بخرید و بعد بفروشید

سلام من ۵۰۰ هزار تومان اعتبار دارم تو دیجی پی.میخام نقدش کنم.طلاسی میگه باید حداقل یه تومن طلا بخری.شما ره دیگه ای بلدین؟

دوستان عزیز در راستای پست های قبلیمهمسرم در حال انتقالی به شهرستان بودیممبدا و مقصد موافقت کردن در ا ...

سلام عزیزم منم شرایط شمارو دارم بااین تفاوت که من هنوز نتوانستم برگردم. اگر میتونی برو فقط برو فرسودگی روانی که من دچارشم رو نمیتونی باور کنی.

اگر نظری همیشه میگی چرا نرفتم.

تو همه شهرها همه آدما میتونن پیشرفت کنند.

هم آدم موفق هست هم نا موفق.

چرا فکر میکنن تو شهر بزرگ پیشرفت میکنن

سلام دوستای گلم من خیلی وقته تاپیک رو میخونم راستش من و خواهرم قبل از قضایای ماشه و گرونی دلار قرار ...

سلام هیچکی از آینده خبر نداره.ولی اگه قیمتتون منصفانه باشه حتما مشتری دارین.اول کار جنس زیاد نیارین تا سلیقه مشتری دستتون بیاد.موقع خرید هم فقط طبق سلیقه خودتون خرید نکنید.سلیقه های مختلف و در نظر بگیرین.واسه کار آزاد.اخلاق حرف اول و میزنه.اگه واقعا حوصله و علاقه دارین شروع کنید

اگه خانواده همسرت همونی بودند که میگفتن پول میدیم تو خرید خونه ولی به ما دنگ بده که اگه کلاهم میافتا ...

دقیقا عزیزم همونا هستن

بعدش همسرم یه خونه پیدا کرد به پدرش گفت برو نگا کن پدرشوهرم گفت ک طلاهام نمیدم 

حتما این کارو انجام بده خصوصا اینکه لباس یک چیز واجب هست مگه میشه ادم لباس نپوشه و نخره...قطعا مشتری ...

شدیدا با نظر شما موافقم.

کلا بی معرفت زیاد شده.خیلی ها فاز ناامیدی دارن واسه اینکه رقیباشون زیاد نشه.ولی احتیاط کنید در کل

قربونت برم من عزیزم ❤️ شما لطف داری فدات شم 😘آخ که نگو میدونم که چی میگی درکت میکنم ❤️واقعا این قضا ...

معصومه جان عزیزم تو انقدر دلت صاف و نیتت پاکه که میدونم هیچ کدوم از این طعنه ها رو به دل نمیگیری

من و خیلی از دوستان مدیون راهنماییهای ارزشمندت هستیم عزیزم.

راستی آخر هفته مهمون داشتم ۱۵ نفر بودن البته نه اون مهمونیهایی که گفته بودم، اینها خانواده همسرم هستن و یه قانون نانگفته بین خودمون داریم که تقریبا هر ماه یا دو ماه یکیمون دورهمی میذاریم و دعوت میکنیم خونه هامون یا اگه هوا مناسب و خوب باشه میریم پارک، منم یکی دو وعده از نوبتم رو بنا به دلایلی نتونستم دعوت کنم که دیگه هفته پیش با چند تا مناسبت همزمان شده بود و یه مهمونی مفصل دادم که همین یکی دو روزه سر فرصت گزارشش رو مینویسم، جهت تشکر از زحماتت ❤️ 

سلام و درود صبح عالی متعالی 😘❤️اِی به چشم عزیزم انشالله تا شب فرصت میکنم قشنگ ریز به ریز نگاه میکنم ...

عزیزی شما😍خیلی ممنونم😍

خدا به سفره شما برکت بده که مهمون‌داری میکنی❤️

یکی دو روزه ذهنم مشغول همین مورده و نگرانم که ماه بعد چه کنیم؟🥲با کمکی که میکنی یک خانواده رو از نگرانی نجات میدی معصومه خانم عزیزم😁😍