2777
2789
سلام به خانمای تلاشگر😍من طلاهامو برای رهن خونه فروختم خیلی احساس پوچی میکنم هر کاری میکنم حالم خوب ...

عزیزم 🌸
اول از همه بدون که تصمیمی که گرفتی شجاعانه بوده

اینکه طلاهاتو فروختی برای رهن خونه، یعنی اولویتت سقف بالاسرت بوده، نه چیز دیگه ✅

این خودش یک سرمایه‌گذاری بزرگه، حتی اگر الان حسش نکنی 👌و شکر گزار نباشی بابتش ✅

خیلی از ماها تجربه کردیم که گاهی برای یک هدف مهم، پس‌اندازهای کوچیکمون رو که با هزار سختی  جمع کردیم ،خرج کردیم و بعد حس کردیم همه‌چیز صفر شد 👌

ولی در واقعیت اینه که صفر نشدیم عزیزم  از نظر من

خونه، امنیت و آرامشی که ساختی، خودش یه سرمایه‌ست 😍خودش خیلی خیلی خیلی باارزش تر از طلاست ✅

همین دفتر خوشگلی هم که برداشتی و برنامه‌هات رو نوشتی یعنی هنوز امید داری😍 و داری مسیر رو درست و کنترل شده میری 😍

عزیزم از همین سکه‌ی ۵۰ سوتی که شروع کردی  ،باریکلا به اراده و تلاشت 👌

این یعنی داری دوباره می‌سازی زندگیت رو 😍

با همین کارای کوچیک دوباره اون حس امنیت و پس‌انداز برمی‌گرده 😍خواهی دید که صندوقچه ی طلایی ات خیلی زود بازم پُر خواهد شد 👌

آینده برای من ،برای شما برای  آدم‌های پرتلاش و با برنامه همیشه روشن‌تره 😍

حتی اگه امروزمون سخت میگزره✅

و اینکه تو تنها نیستی عزیزم

و این حالِ دل‌ گرفتگی ات گذرات ❤️

همین که بلدی مدیریت کنی، یعنی دوباره خواهی درخشید ،😍اوج  خواهی گرفت  ❤️

@royayezendegi‍ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من بنظرم باید خیلی تحقیق کنی ک اگه رشته ای بخونی ایا مقطع بالاتر میذارن تدریس کنی یا نه ن ...

مادرخانومی عزیزم

خستگی که خیییلی

ولی حس میکنم تومقطع ابتدایی موندن فرسودگی داره

دارم اذیت میشم

اداره ماهیچ صددرصدی نداره ممکنه بخواد مقطع بالاممکنه نخواد

حساب کتاب نداره

شغل دیگه هم...شمابهترازمن خبردارین ازوضعیت😔

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام عزیزم من بنظرم باید خیلی تحقیق کنی ک اگه رشته ای بخونی ایا مقطع بالاتر میذارن تدریس کنی یا نه ن ...

معلمی که اصلا فکرشم نکن

جسم وروح نمیمونه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
اما من از همون ۴۵تومنی بر میدارمچون ما دو نفر هستیم که نمیشه از عهده اش بر اومدواقعا ✅هر ماه دو بسته ...

معصومه جانم  نور و روشنایی این تاپیک
کیف کردم از این همه مدیریت عالی و درایت     
پست هاتونو رو بجای یکبار چندین بار میخونم بس که شیرین مینویسید
همیشه نکات فوق العاده ناب برای یادگیری داره
بابت این همه محبت و انرژی ممنونت هستیم    

منم گزارش کوچولو بدم :

مدتی بود نظر تحلیلگرهای گروه ها رو دنبال میکردم میگفتن میره بالا میاد پایین بخرید نخرید و اکثرا هم پیش بینی هاشون اشتباه میشد، دیگه تصمیم گرفتم با توجه به توصیه معصومه جون نگاه به قیمت تابلو نکنم هر وقت پول داشتم بخرم تا الکی خرج نشه بره  و دیشب رفتم با پول وام خریدم ..

قبلا اینجا نوشته بودم خودم خونه رو کم کم رنگ میکنم هزینه نقاش ندیم، حالا تقریبا تموم شده و فقط نصف یک اتاق مونده، زحمت داشت ولی از نتیجه خیلی راضی ام ..

به من دو تومن اعتبار داد.از طلاسی خرید کردم.و اینکه گفت باید 500 خودت واریز کنی و با 1500 از اعتبارم ...

تشکر مگه با. اعتبار دیجی پی میشه از افق کوروش خرید کرد؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
عزیزم 🌸اول از همه بدون که تصمیمی که گرفتی شجاعانه بودهاینکه طلاهاتو فروختی برای رهن خونه، یعنی اولو ...

عزیزم خیلی قشنگ می‌نویسی .من چون این مدتها پیام مرتب پشت هم گذاشتی باز شروع کردم سفت و سخت به پس انداز کردن .تیکه طلا خریدم میام گزارش میدم .

دفترم برداشتم تا شیش ماه برنامه ریختم چون من آدم طولانی مدت نیستم باید برنامه کوتاه مدت بریزم تا اجراییش کنم .

عزیزم من هم دقیقاً شرایط شما رو دارم حالا بخوام توضیح بدم برا خرید ملک و املاکم از چه چیزایی گذشتم ه ...

من که هر موقع طلا بفروشم بعدش طلا وحشتناک بالا می‌ره ،بخاطر همین از طلا خریدن زده شدم😔

عزیزم 🌸اول از همه بدون که تصمیمی که گرفتی شجاعانه بودهاینکه طلاهاتو فروختی برای رهن خونه، یعنی اولو ...

سلام معصومه جانم😍💖‌
یه ساله همش کارای اشتباه میکنم و خودم الان فهمیدم ۵۰ میلیون الکی خرج شد اگر مدیریت میکردم نمیخواست که برای رهن خونه طلا بفروشم 😔 شغل همسرم آزاد کارمند هم نیست که خیالم راحت باشه بگم هر ماه پول میاد الان که خالی شدم نه طلایی نه پس انداز نقدی خیلی ترسیدم هر کاری میکنم که دلم آروم بگیره نمیشه امروز بیرون بودیم یهویی گریم گرفت هر کاری میکردم آروم نمیشدم 😂😂دیگ دیدم فایده ای نداره اشک از چشام میاد نزدیک یه پارک بودم رفتم رو صندلی نشستم قشنگ گریه کردم میگفتم خدایا یعنی این همه ساختمان این همه خونه و زمین نمیشد یه خونه ۴۰ متری هم تواین شهر برای ما باشه😔😔 دلم از اطرافیانممم شکسته بود چندماه قبل ۴۰ ملیون دستم بود میخواستم طلا بگیرم طلا گرمی شش ملیون و سیصد بود فکر کنم اون موقع بعد یکی از خانواده بهم زنگ زد پول لازم بود من اون ۴۰ تومن و دادم بهش طلا گرمی نه تومن بود اون ۴۰ تومن و بهم برگردوند من این چندروزه که خیلی پول لازم بودیم برای یک ملیون بهشون زنگ زدم با این که پول داشتن ندادن و چقدر خجالت کشیدم 😭😭راستش من ازشون انتظار داشتم اخه اونا هروموقع برای پول زنگ میزدن من میدادم بهشون الانم که طلاهام رفته پس انداز نقدی هم ندارم همه پولمون ۲ ملیون الان 🥲

معصومه جون شما چندسال کشید تا خونه اول رو بگیرید؟چندسال طول کشید تا خونه دوم رو بگیرید ؟

@اسمون1234‍ عزیزم دوستمون با شما کار دارند ❤️

ممنونم معصومه جان🙏

معصومه جان من تازه عضو تاپیک شدم و خواننده خاموش بودم حدود دو سال

توی پست اولم از همه خانم های عزیز تشکر کردم بخاطر گفتن تجربه هاشون 

الان که پست بنده رو ریپلای زدین یه لبخندی اومد روی لبم که خواستم از ته قلبم از شما تشکر کنم بخاطر گرمی ای که به گروه میبخشین 🫶

اگر زودتر با تاپیک اشنا میشدم زودتر به اهدافم میرسیدم

اما باز هم شکر خدا 🤲

امیدوارم هر لحظه در زندگیتون شادی و سلامتی باشه😍

به قول قدیمی ها هر کسی نون دلش رو میخوره🥰

شما هم بخاطر قلب مهربونتون خدا برکت وارد زندگیتون میکنه🤎

از دور میبوسمتون 😘

عزیزم خونه خودمو رهن دادم و الان توی این یکی خونه ساکنم و حالا نیازی به گفتن من نبوده هرکی خودش اظها ...

ببخشید چرا ضرر کردید؟ 

مگه خونه اجاره نکردید 

خوب اینکه غصه نداره میتونید عوضش کنید یک خونه بزرگتر بدون پله بگیرید

سلام به روی ماه همگی😍😍😍بعد از ظهر پاییزیتون بخیر و خنکی 🥰🥰دوستان خواستم بگم از قدرت قلم و نوشتن ...

مبارک باش عزیزم انشالا بقول معصوم جون هرروز گرم طلاهاتون بیشتر بشه اما چه جالب که بین خواهر برادریتون دلخوری پیش نمیاد اینجوری ، چون که ما بین خودمون اگه مثلا خواهرم بخاطر اینکه به پولش نیاز داره طلاشو بفروشه من هیچ جوره نمی تونم ازش بخورم چون که جسارت نشه اول اینکه خودم از دلم نمیاد اگه پول شو‌ داشته باشم خب میگم چرا طلاشو بخرم بجاش بهش پول قرض میدم که طلاشو نفروشه (به نوعی یعنی اینکه خواهرم ضرر کنه انگار من کردم ) بعدم اینکه کلا مطمینم اگه یه درصد بخوایم همچین کاری کنیم  هر دو طرف تو دل مون از هم دلخور میشیم که فلانی پول داشت به من قرض نداد بجاش اومد مثل غریبه ها طلای منو خرید 🥴خلاصه که خیلی برام جالب بود که فرهنگ خانواده ها مدل شما بهتره یا مدل ما 🫣سوتفاهم نشه عزیزم فقد فکرمو تو این تاپیک با دیدن پست شما نوشتم شاید اینجا به نتیجه ی بهتری رسیدم بعد این همه سال این مدلی بودن🫠

مبارک باش عزیزم انشالا بقول معصوم جون هرروز گرم طلاهاتون بیشتر بشه اما چه جالب که بین خواهر برادریتو ...

عزیزم به احترام به نظر شما اصلا با طرز فکرتون موافق نیستم ..تو جامعه ای که تورم لحظه ای شده و هر لحظه با دیدن قیمت های صعودی شوکه میشیم دیگه نباید حتی اعضای خانواده هم از همدیگه چنین توقعی داشته باشن چون با این اوضاع جامعه  اگه شما پول هم به خواهرت قرض بدی حتی کمتر از یکماه هم پس بگیری ارزش پولت از بین رفته و‌مسلما اگه دلسوز همدیگه باشین نباید راضی باشین که آبجی تون ضرر کنه به خاطر اینکه شما طلاهاتون حفظ بشه ..و نکته دیگه اینکه به قول معصومه جون تیله رو‌جمع مبکنن برای بازی کردن طلا هم به درد چنین روزهایی میخوره که بفروشیم و بدون منت کارمون رو پیش ببریم  پس وقتی قراره فروخته بشه  چه بهتره که با فروشش به اعضای خانواده انرژی و‌حال خوب بهشون بدیم که نخوان جیب طلافروشی رو با اجرت و مالیات اضافه پرکنن