2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من غیر انتفاعی میره و کلی هزینه، خودمم باید باهاش کار کنم میگه معلممون هی تو گوشیه، به سرم زده ...

یه مدت خودتون با آرامش توضیح بدید براش ،سعی کن تمرکزو جلب کنید 😍

دختر من بارها و بارها وسط درس حرف میزنه خاطره میگه داستان میگه🤭

من ساعت کوک میکنم ،میگم تا آلارم گوشی زنگ بخوره 20 دقیقه تمرین حل میکنیم. بعد 5 دقیقه صحبت میکنیم😍

یا میگم بیا ببینیم تو نیم ساعت. چند درس میتونی دیکته بنویسی ،تایمر میزاریم خیلی انگیزه پیدا میکنه که قبل از زنگ گوشی دیکتش تمام شه✅

یه میز وایت برد داریم. میشینیم پشت اون روش با ماژیک تمرین میکنیم، غلط های دیکته رو، اشتباهات درسیش رو

اینم چون دستش خسته نمیشه بیشتر همکاری میکنه

کتاب کمک آموزشی که معلم معرفی کرده رو ما روزی دو تا تمرین گاهی هم هیچی انجام میدیم، همیشه پیش تر از معلم هستیم 

اجازه میدم قشنگ درس رو بفهمه

قبلا اشتباه میکردم صورت سوالو ومفهومشو توضیح میدادم. الان فقط نظارت میکنم بعد از حل کردن و پاسخ، کمکش میکنم اونم پله پله

همه جا میگم فلانی عاشق مدرسست عاشق درس خوندنه 😅 اینقدررررر گفتم که دیگه باورش شده 😄

دوستمون @bahar_15‍  جون گفتن آپارت ویدئو های درسی خوبی داره، ازشون استفاده کنید ✅ (مرسی بهار جان پیشنهادت عالی بود 😍)

از همه مهمتر اگر واقعا اینجوریه، همین اول سالی کلاسش رو عوض کنید اما بی سر وصدا که موجب رنجش معلمش نشید ✅

ههمه ی این راه رو برید

اگر اکی شد و جواب داد اون وقت تصمیم بگیرید که دخترتون بره دولتی یا غیر انتفاعی 

و همه ی جوانب رو هم اعم از چرخشی بودن مدرسه، تعداد زیاد دانش آموزان، یکدست نبودن سطح فرهنگ خانواده ها، امکانات کمتر مدرسه و.... رو بسنجید

ممن نظر خودم اینه تا دبستان هستن مهارت های جانبی یاد بگیرن و بیشتر تمرکزم اینه به درس و مدرسه علاقه مند بشن

اما برای متوسطشون به امید خدا فکرهای دیگه ای دارم ♥️

ککلا درس کار کردن با بچه ها پروسه ی سختیه 😅 من که به لطف خدا دو تا دبستانی دارم، یه دونه یه ساله هم این وسط که یا کتاب پاره میکنه یا خط میکشه یا وسایلو قایم میکنه 😅 صبرررررر زیاد میخواد 🫣

@لیلیثث‍ جون ممنونم از تبریکت دوست مهربونم ❤️😘

از بس برنامه دارم همراه بانک اره نصب میکنم ممنون

منم خیلی گارد داشتم ولی الان نزدیک ده گرم دارم داخلش‌گاهی که ریزش و افزایش زیاد داره نوسان گیری کم ریسک انجام میدم و رسوندمش به ده گرم ولی خروج‌نزدم چون هم به بانک کارگشایی هم بانک مرکزی وصله 

خواستی بگو کدمو بگم پنج میل هم بهت هدیه میده 

چه جوری سهام عدالت که ۸۰۰ هزار تومنه اعتبار دیجی کالا چیه

مگر واریز شده سهام عدالت؟ 

سبد کالا ها تا چ تایمی فرصت داره؟ 

اگر هر کس اطلاع داره ممنون میشم بگه 

دوستان ما وام ماشینمون ماه بعد اماده میشه اما دعوت نامه این ماه آماده شده 

و تا ۱۹ ام باید پول رو واریز کنم تحویل ماشین هم ک ۳ ماه دیگه است🙃 

میخام طلا بفروشم پول رو واریز کنم بعد با وام طلا بخرم 

خیلی شرایط بدیه واقعا 

پیشنهادی ندارید؟

ارسالی از دوستان ❤️معصومه جون اون روز میگفت تعداد لایک ها کم شده حتما همتون ثروتمند شدین.خواستم بگم ...

همین که گفتی ۱۰۰ هزار هم پس انداز کنیم من خیلی انگیزه گرفتم میدونی من مجردم  نمیدونم پول دستم میاد اول نیازهامو بخرم یا پس انداز نمیدونم چن درصد پس انداز کنم حدود ۲ میلیون  و ۵۰۰ دستم میاد ماهی

مرسی عزیزم تا حالا اینجوری کسی بهم نگفته بود باور میکنی کار دستی هم انجام میدم که پولی دربیارم

عزیزم من اگر‌فرزند شما بودم ترجیحم این بود تو یه خونه ی امن با یه مادر مجرد زندگی بکنم تا کسی به اسم پدر رو ح روان من و مادرمو زخمی کنه پسر بچه اولین فحشارو از پدرش یاد میگیره ضربه روحی و از رفتار پدرش نسبت به مادرش  یاد میگیره به نظرم به حای اینکه اینجا جزییات و بگی و به قول خودت مورد قضاوت بد قرار بگیری از برادر و مشاوره کمک بگیر و یه راه انتخاب کن 

الان دیگه طلاق از ازدواح بیشتر شده الان حمایت بیشتره برای آزادانه زندگی کردن  انشالله جهان هستی یه در پر روزی و پر برکت توام با رفاه و آسایش روان به زندگیت باز کنه ولی این مرد  نه برای تو شوهر میشه نه برای دردونت الگو و پدر 

امیدوارم هرچی خیره برات اتفاق بیوفته 

🌺🌹

سلام خانوما ی گل 

من پریروز پول لازم بودم دیگه مقداری از طلای انلاین هم رو توی سایت حقانی و طلای دیجی فروش زدم 

تجربه من، دیجی رو ساعت۸ شب فروش زدم بلافاصله رفته توی کیف پول و بعد از کیف پول انتقال به حساب زدم که حدود ۵ دقیقه بعد نشست تو حساب (برای من عالی بود در جا پول ام نقد شد) بدهی داشتم به کسی 

برای حقانی باید صبر میکردم صبح بشه چون برای گلدان طلا گفتن که ساعت ۱۰ صبح تا ۴ تماس بگیرید 

خلاصه صبح دیروز تماس گرفتم و گفتند که اوکی هست  تا ۷۲  ساعت انتقال پیدا میکنه من طلا رو صبح رو ۱۰۶۵۰ فروختم و شب حدود ساعت ۸ پول به حساب ام واریز شد که اون لحظه طلا گرمی ۱۰۹۰۰ بود 

در  مورد کارمزد من واقعا برام مهم نبود چک نکردم  ولی فک کنم برای حقانی ۱.۵ هست موقع فروش کلن برای دیجی دقیق نمیدونم فک کنم متغیره

خلاصه اینم تحربه من 

که برای دفعات بعد اگر بخوام خرید بزنم احتمال زیاد ترجیح ام دیجی هست 

و برای حقانی هم در صورتی خرید میزنم که بعدموقع فروش  بگم برام انتقال اش بدن به کیف پول که همون لحظه  مثلا سکه پارسیان سفارش بدم چونکه برداشت ریالی به ضرر من شد

و نکته اخر قیمت طلا توی دی جی همیشه بالاتر بود نسبت به حقانی 

چه جوری سهام عدالت که ۸۰۰ هزار تومنه اعتبار دیجی کالا چیه

دیجی کالا بهت دو تومنی اعتبار خرید میده من طلای آنلاین از خودش خریدم 

با 500از میلی و طلایین میتونی بخری

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

سلام خانم ها افت قیمت طلا موقتی انگیزتونو ازدست ندین من از هوش مصنوعی پرسیدم قیمت طلا در ایران سال ۱ ...

بله حرف هوش مصنوعی درست بود

من فعلا پولی برای خرید ندارم

قرعه هم در نیومده قرعه ام دربیاید فعلا خریدنمیزنم 

چون اولویت اولم سفر مشهد هست با خانواده

بعد موجودی داشتن کارت م

دلم میخواد با دست باز وخیال راحت دیگه روزای عمرم و سپری کنم

نه اینکه ازاول ماه  تا آخرش با یک تومن دوتومن

۵۰ ملیون نگه میدارم نقد که سودم بیاد روش 

خانمهای ساکن اسلامشهر تور کربلا یه سر هوایی۷ تومن مطمین سراغ دارم هرکس میخواد درخواست دوستی بده 

خدا کنه قسمت خودمم بشه برم 

پسرم ده ماهه شده شیطون بلا هرروز میگه ددر 

کارهای خونه رو با برنامه ریزی میکنم

لباس های شیک گذاشتم دم دست با وسایل آرایش تا نق می‌زنه سریع وضومیگیرم آرایش لباس د در 

خیلی راضیم وزنم همون۶۹ مونده که عالیه

برای تابعدعیدم لباس و وسایل ارایش دارم خداروشکر

فقط اعصابم برای جنگ داغونه

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
همین که گفتی ۱۰۰ هزار هم پس انداز کنیم من خیلی انگیزه گرفتم میدونی من مجردم نمیدونم پول دستم میاد ا ...

یه‌برگه بردار از وسط یه خط بکش

سمت راست  چیزخهایی که باید بخری تو‌ماه و بنویس حتی هزینه مترو و اتوبوس و شارژ

سمت چپ چیزایی که نیاز نیست بخری ومیتونی از وسایلی که داری استفاده کنی 

بعد بیا بگو ببینیم چطوری میتونیم برنامه ریزی کنیم که حداقل یک پنجمشو بتونی در ماه پس انداز کنی 

مگر واریز شده سهام عدالت؟ سبد کالا ها تا چ تایمی فرصت داره؟ اگر هر کس اطلاع داره ممنون میشم بگه دوست ...

عزیزم من سهام عدالت ندارم ولی از دیروز دارن واریز میکنن

کالابرگ هم تا ابان فرصت داره دهک چهار تا هفتی برو بگیر