یه مدت خودتون با آرامش توضیح بدید براش ،سعی کن تمرکزو جلب کنید 😍
دختر من بارها و بارها وسط درس حرف میزنه خاطره میگه داستان میگه🤭
من ساعت کوک میکنم ،میگم تا آلارم گوشی زنگ بخوره 20 دقیقه تمرین حل میکنیم. بعد 5 دقیقه صحبت میکنیم😍
یا میگم بیا ببینیم تو نیم ساعت. چند درس میتونی دیکته بنویسی ،تایمر میزاریم خیلی انگیزه پیدا میکنه که قبل از زنگ گوشی دیکتش تمام شه✅
یه میز وایت برد داریم. میشینیم پشت اون روش با ماژیک تمرین میکنیم، غلط های دیکته رو، اشتباهات درسیش رو
اینم چون دستش خسته نمیشه بیشتر همکاری میکنه
کتاب کمک آموزشی که معلم معرفی کرده رو ما روزی دو تا تمرین گاهی هم هیچی انجام میدیم، همیشه پیش تر از معلم هستیم
اجازه میدم قشنگ درس رو بفهمه
قبلا اشتباه میکردم صورت سوالو ومفهومشو توضیح میدادم. الان فقط نظارت میکنم بعد از حل کردن و پاسخ، کمکش میکنم اونم پله پله
همه جا میگم فلانی عاشق مدرسست عاشق درس خوندنه 😅 اینقدررررر گفتم که دیگه باورش شده 😄
دوستمون @bahar_15 جون گفتن آپارت ویدئو های درسی خوبی داره، ازشون استفاده کنید ✅ (مرسی بهار جان پیشنهادت عالی بود 😍)
از همه مهمتر اگر واقعا اینجوریه، همین اول سالی کلاسش رو عوض کنید اما بی سر وصدا که موجب رنجش معلمش نشید ✅
ههمه ی این راه رو برید
اگر اکی شد و جواب داد اون وقت تصمیم بگیرید که دخترتون بره دولتی یا غیر انتفاعی
و همه ی جوانب رو هم اعم از چرخشی بودن مدرسه، تعداد زیاد دانش آموزان، یکدست نبودن سطح فرهنگ خانواده ها، امکانات کمتر مدرسه و.... رو بسنجید
ممن نظر خودم اینه تا دبستان هستن مهارت های جانبی یاد بگیرن و بیشتر تمرکزم اینه به درس و مدرسه علاقه مند بشن
اما برای متوسطشون به امید خدا فکرهای دیگه ای دارم ♥️
ککلا درس کار کردن با بچه ها پروسه ی سختیه 😅 من که به لطف خدا دو تا دبستانی دارم، یه دونه یه ساله هم این وسط که یا کتاب پاره میکنه یا خط میکشه یا وسایلو قایم میکنه 😅 صبرررررر زیاد میخواد 🫣
@لیلیثث جون ممنونم از تبریکت دوست مهربونم ❤️😘