من هم اصلا اعتقاد ندارم
البته بگم کلا از نظر علمی تایید نشده
و اگه میخواست آنقدر کارآمد باشه باید سال ها قبل از اومدن طب نوین مردم رو از مرگ و میر و مریضی نجات میداد یعنی وقت داشت
در صورتی که میانگین عمر انسان تا دویست سال پیش و قبل از اومدن بهداشت و واکسیناسیون و آنتی بیوتیک فقط سی سال بوده خیلی میشنویم که الان سرطان و مرگ و میر زیاد شده خوب اون موقع هم بوده فقط تشخیص داده نمیشده و نگاه هم بکنید اغلب پدر بزرگ مادری بزرگ های ما چند تا از خواهر برادر هاشون مرده بودن و خودشون هم تو بچگی پدر یا مادرشون رو از دست داده بودند که الان این موضوع خیلی کمتر شده
چند سال هم هست که این سردی و گرمی دوباره خیلی باب شده والا من بچه بودم یادمه فقط مامانم می گفت سردیت کرده یه چایی نبات بهمون میداد الان نمیدونم میگن رحمت سرده مغزت سرده روده هات سرد 😂😂😂
البته آلرژی غذایی وجود داره مثلا بدن به یک سری از مواد غذایی واکنش میده که تو آدم های مختلف فرق داره مثلا خودم صبح شیر بخورم معده ام اذیت میشه یا مثلاً بعضی وقتها تخم مرغ میخورم دل درد میگیرم به نظرم به واکنش بدن خودم ربط داره به سردی گرمی ربطی نداره
بعد مثلا تو بحث ورزش و رژیمی که ما تو بدن سازی می گرفتیم بهترین گوشت گوشت مرغ و گوشت گاو بود
کلا خوردن گوشت گوسفند زمان ورزش برامون ممنوع بود چون چربی خیلی زیادی نسبت به گاو داره و پروتئین کمتری هم نسبت به گاو داره
والا من با همون گوشت مرغ و گاو و ورزش عضله سازی کردم رو شکمم لاین افتاد در صورتی که میگن گوشت گاو سرد هست و سردی هم باعث بزرگ شدن دور شکم و پهلو و اینا میشه
به هر حال من خودم با توجه به چیزایی که خوندم و مطالعه کردم اصلا اعتقادی ندارم
دوستانی که معتقد هستید لطفاً ریپلای نزنید که من رو قانع کنید
چون من در جواب این دوستمون که گفتن اعتقاد ندارند این پست رو نوشتم
وگرنه کسی که اعتقاد داره رو ریپلای نکردم