2777
2789
مامان سبحان عزیز منم بعدظهر اومدم دیدم ترکیده خیلی ناراحت شدم خواستم از شما تشکر کنم بابت اینکه باصب ...

خواهش میکنم عزیزم ، خیر باشه ان شا الله خوابتون . 😍😍😍😍

حالا اگر تا چند روز دیگه تاپیک برنگشت مجبورم یک تاپیک جدید بزنم .

به نظرت اصلا وسایل آشپزخونه بخرمخیلی چیزا ندارمیعنی هرچیزی دارم از زمان جهیزیه ۱۳ سال قبلهکه یه سری ...

پس ببخشید....آقا پسر گل .... زنده باشه..انشالا موفقیت و سربلندیش رو ببینی❤️

حتما یه مقدار وسایل خرید کن برای روحیه خیلی خوبه

بیشتر ببین چه وسایلی خیلی واجبه عوض بشه

بعدش از تخفیفیا یا خریدای غیر واجب میتونی پارسیان بخری

✨البته البته اول از همه به فکر سلامتی خودت باش عزیزم اگه لازمه حتما برو چشم پزشکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید برای استیل هم میشه استفاده کرد؟اب چکان ظرف شوییم جرم گرفته اینقده زیاد چجور تمیزش کنم؟

آره عزیزم سبد سیب زمینی پیاز منم استیل بود زدم مثل طلا شد

فقط قبلش محض احتیاط یک گوشه اش تست کن☺️

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

@niniyar‍ سلام بیزحمت تاپیک مامان سبحان در مورد وام رو برگردونید ممنون تاپیک مفیدی هست واقعا .@مامان ...

سلام لینک ارسال کنید لطفا

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

پس ببخشید....آقا پسر گل .... زنده باشه..انشالا موفقیت و سربلندیش رو ببینی❤️حتما یه مقدار وسایل خرید ...

ممنون عزیزم

دکتر رفتم عینک میزنم 

یه سرویس ۶ نفره ارکوپال ۳ تومن کفگیر ملاقه ۵۰۰ 

استکان دستی ۵۰۰ جا ادویه ای ۱ تومن 

جای حبوبات دونه ای اونو نمیدونم چند 

قاشق چنگال چاقو فک نمیکنم پولی بمونه پارچه لحاف و تشک 

لوستر

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
فک کنم فقط منم یه سردی گرمی اعتقاد ندارم

من هم اصلا اعتقاد ندارم 

البته بگم کلا از نظر علمی تایید نشده 

و اگه میخواست آنقدر کارآمد باشه باید سال ها قبل از اومدن طب نوین  مردم رو از مرگ و میر و مریضی نجات میداد یعنی وقت داشت 

در صورتی که میانگین عمر انسان تا دویست سال پیش و قبل از اومدن بهداشت و واکسیناسیون و آنتی بیوتیک فقط سی سال بوده خیلی می‌شنویم که الان سرطان و مرگ و میر زیاد شده خوب اون موقع هم بوده فقط تشخیص داده نمیشده و نگاه هم بکنید اغلب پدر بزرگ مادری بزرگ های ما چند تا از خواهر برادر هاشون مرده بودن و خودشون هم تو بچگی پدر یا مادرشون رو از دست داده بودند که الان این موضوع خیلی کمتر شده 

چند سال هم هست که این سردی و گرمی دوباره خیلی باب شده والا من بچه بودم یادمه فقط مامانم می گفت سردیت کرده یه چایی نبات بهمون میداد الان نمیدونم میگن رحمت سرده مغزت سرده روده هات سرد 😂😂😂

البته آلرژی غذایی وجود داره مثلا بدن به یک سری از مواد غذایی واکنش میده که تو آدم های مختلف فرق داره مثلا خودم صبح شیر بخورم معده ام اذیت میشه یا مثلاً بعضی وقتها تخم مرغ می‌خورم دل درد می‌گیرم به نظرم به واکنش بدن خودم ربط داره به سردی گرمی ربطی نداره 

بعد مثلا تو بحث ورزش و رژیمی که ما تو بدن سازی می گرفتیم بهترین گوشت گوشت مرغ و گوشت گاو بود 

کلا خوردن گوشت گوسفند زمان ورزش برامون ممنوع بود چون چربی خیلی زیادی نسبت به گاو داره و پروتئین کمتری هم نسبت به گاو داره 

والا من با همون گوشت مرغ و گاو و ورزش عضله سازی کردم رو شکمم لاین افتاد در صورتی که میگن گوشت گاو سرد هست و سردی هم باعث بزرگ شدن دور شکم و پهلو و اینا میشه 

به هر حال من خودم با توجه به چیزایی که خوندم و مطالعه کردم اصلا اعتقادی ندارم 

دوستانی که معتقد هستید لطفاً ریپلای نزنید که من رو قانع کنید 

چون من در جواب این دوستمون که گفتن اعتقاد ندارند این پست رو نوشتم 

وگرنه کسی که اعتقاد داره رو ریپلای نکردم 

خواهش میکنم عزیزم ، خیر باشه ان شا الله خوابتون . 😍😍😍😍حالا اگر تا چند روز دیگه تاپیک برنگشت مجبو ...

سلام مامان سبحان فرشته مهربون 

یه دنیا ممنونم که بی هیچ چشم داشتی داری راهنمایی میکنی وگره از زندگی ماها باز میکنی

از خدا میخوام بهترینها رو سر راه خودت وعزیزانت قرار بده.

عزیزم من موفق شدم یه ۸۰ میلیونی از جایی جور کنم.

هر چه زمان کمتر بهتر .

فرابانک ملت طرح بهان هنوز فعال هست 

واینکه میشه شرایطشو بگید.

واگر طرح دیگه ای برای وام سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی کنید .

این پول تا دوماه سه‌ماه میتونه دستم باشه

ارسالی از دوستان ❤️معصومه جون اون روز میگفت تعداد لایک ها کم شده حتما همتون ثروتمند شدین.خواستم بگم ...

سلام معصومه جون راستی راستی گل گفتی در  نا امیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است