2777
2789
همیشه و همه وقت این توصیه به دوستان شده که اگه پس انداززمیکنید اگه از جایی از چیزی میزنید یه جای دی ...

نه میگم ینی مثلا خانوادم خیلی خیلی زیاد به برادرم خوبی کردن 

خونه بهش دادن دوتا ماشین خریدن براش تو کار شریکش کردن 

ولی میگم ما حتی یه روز از عمرمونم مث اون و نامزدش زندگی نکردیم 

مث اونا خرج نکردیم از رستورانای چند میلیونی تا کرم ضدافتاب و آبرسان چن میلونی 

وگرنه که نه مسافرت میریم همین شهریور ماه15روز مسافرت بودیم 

هفته ای چند بار کباب یا پیتزا میخریم 

برای دخترم هرچی تو دلش باشه میخریم 

اما مث بقیه زندگی نکردیم خرج نکردیم ریخت و پاش نکردیم 

کلا جونی نکردیم متاسفانه

منم تا ۴ ماه پیش دقیقا موقعیت شمارو داشتم مسکن مهر ومقداری طلا با وجودی که مستاجر نبودم ولی مشکلات خ ...

عزیزم مبارکتون باشه منم یه ماه پیش کل طلام رو با قیمت۷/۵فروختم خونه خریدم تا فروختم طلا گرون شد

نمی‌دونم واقعا کارم درست بوده یا نه!؟

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اخیرا اینجوری شدم.از پول خرج کردن لذت نمیبرم فقط میخوام جمع کنم که خونه بخرم از یه طرف میگم خدار ...

منم اصلا نمیتونم خرج کنم 

همش تو فکرم که چطور میشه ضرر این خونه رو جبران کرد 

چطور میتونم بازم سرپا بشم 

که متاسفانه میبینم روز به روز طلا گرونتر میشه و من عقب تر و ضرر بیشتر 😂🤭

ولی در کل خودم دوس ندارم هزینه کنم زیاد برای غذای بیرون اما بخاطر دل دخترم هفته ای دوبار رو حتما شام یا ناهار غذا از بیرون میگیرم 

مسافرت هم میریم البته داخلی 

مثلا شمال و مشهد و اینا

ولی خرج بی خودی نه 

یا اینکه رستوران خیلی گرون و اینا هم نه قیمت مناسب تر

نه میگم ینی مثلا خانوادم خیلی خیلی زیاد به برادرم خوبی کردن خونه بهش دادن دوتا ماشین خریدن براش تو ک ...

قربونت برم ☺️☺️

همین زندگی ای که  به قول شما

میفرمایین زندگی نکردین 

منتهای آرزوی خیلیاست🥴 

تنها راه رهایی و نجات از این حس

که باعث سرخوردگی و افسردگی

و حس کمبود داشتنه 

اینه که اولا

خودمونو با دیروز و قبل خودمون مقایسه کنیم

نه با زندگی دیگران

دوم اینکه سرمون به زندگی خودمون باشه و کمتر 

پی زندگی چه اطرافیان چه بلاگرهایی که دنبال میکنیم باشه 

گاهی این حس ها سراغ آدم میاد و طبیعیه ولی گاهی

اینکه تبدیل به حس دائمی بشه نگران کننده هستش

هر روز بشینده تا از نعمت هایی که داری رو روی کاغذ بنویس و بابتشون از خدا تشکر کن بعد چند روز خواهی دید که چه نعمت های بزرگ و کوچیکی داشتی که شاید تا الان اصلا به چشمت نیومده بودن 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
قربونت برم ☺️☺️همین زندگی ای که به قول شمامیفرمایین زندگی نکردین منتهای آرزوی خیلیاست🥴 تنها راه ره ...

درسته خیلی از همکلاسیای دوران دبیرستان خودمو که میبینم که با دوتا بچه هنوز مستاجرن و خیلی زندگیشون از زندگی من عقب تره ناخداگاه شکر خدا میکنم 

ولی من ناراحتیم سراین یک سال هس که خیلی خیلی اذیت شدم و پشتوانم طلاهام بود و هرجا تو زندگیم به مشکل برمیخوردم اونا به دادم میرسیدن 

ولی من اون طلاها رو براحتی از دست دادم بنظرم بخاطر چیزی که خریدش ارزش نداشت و من نمیدونستم 

در کل هیچکس نمیدونست که چ اتقاقی خواهد افتاد 

این فکرا باعث شده که حالت افسردگی بهم دست بده و شبی نیس که بخاطرش گریه نکنم و خودمو سرزنش نکنم 

خدا خودش کمک کنه که این روحیم درست بشه و بتونم دوباره سرپا بشم و برای زندگیم بجنگم.

قربونت برم ☺️☺️همین زندگی ای که به قول شمامیفرمایین زندگی نکردین منتهای آرزوی خیلیاست🥴 تنها راه ره ...

عزیزم انشاالله خدا بهترینها رو سرراهت قرار بده 

واقعا این حرفایی بود که تو دلم بود رو به شما گفتم و یکم دلم اروم گرف 

چشم عزیزم سعی میکنم بیشتر شکر گذار باشم 

خدارو چ دیدی شاید این خونه هم رشد کرد 

زنده باشید و موفق ،جیبتون همیشه پرپول باشه 

ببخشید وقتتون رو گرفتم 🌹

درسته خیلی از همکلاسیای دوران دبیرستان خودمو که میبینم که با دوتا بچه هنوز مستاجرن و خیلی زندگیشون ا ...

خداروشکر که برای نیت خیر استفاده شدن

دور از جون همه خرج دارو و درمان نشدن...

اینجوری روحت بیشتر آسیب میبینه که...

خدایا شکرت  
خداروشکر که برای نیت خیر استفاده شدندور از جون همه خرج دارو و درمان نشدن...اینجوری روحت بیشتر آسیب م ...

بله درسته 

خدارو شکر 

اگر من به اشتباه ناشکری کردم خدا منو ببخشه 

ممنون از شما دوست عزیز واقعا با صحبتاتون دلم اروم گرف 

انشاالله خدا بهترینها رو سر راهت قرار بده🌹

سلام خانوما ما یه مقدار وام زیاد برداشتیم الان بدون قسط 15برامون میمونه اجاره خونه نداریم و دو نفریم ...

بستگی به سبک زندگی تون داره ما ۳ نفریم با همین مبلغ زندگی می‌کنیم تقریبا

خدایا شکرت  
سلام خانوما ما یه مقدار وام زیاد برداشتیم الان بدون قسط 15برامون میمونه اجاره خونه نداریم و دو نفریم ...

بله چرا نشه!؟ما سه نفرین در ماه با،۱۰,۱۲تومن میرسونیم

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

بله چرا نشه!؟ما سه نفرین در ماه با،۱۰,۱۲تومن میرسونیم

راستش من یه ماه  تست کردم گفتم به همسرم هفته ای 3.5 تومن خرج کنیم برای سوپری و میوه میشه 14وچهار تومنم گوشت و مرغ 

خلاصه گفته بودم ماهی20برام بذاری اکی هست منتها زیادی وام گرفته برنامم بهم ریخته نگران شدم

حتی بهش گفته بود شاید دو سه تومنم هر ماه پس انداز کنم ولی من اینجوری از اول ماه کم باشه استرس میگیرم حالا موندم چه کنم

سلامیبا عشق وانرژی بچه ها❤️

از خرداد حسابی رو خودم کار کردم ورزش ورژیم آنلاین داشتم وحسابی هیکلمو خوشگل کردم ❤️

نزدیک به ۱۰ جلد از کتاب هایی که دوست داشتم بخونم وتو کتابخونه محلمون پیدا نکرده بودم سفارش دادم دیجی کالا برام آورد ‌تقریبا ۵۰ درصد شایدم بیشتر با تخفیف که روح خودمو باهاشون تراپی می‌کنم ولذت میبرم ازخوندنشون مخصوصا شب ها که کوچولو واقایی خوابیدن ❤️

لوازم مراقبتی پوست وارایش های مورد نیازمم باز هم با تخفیف خریدم از دیجی که واقعا به صرفه بود من برای مژه هام تقویتی استفاده می‌کنم وقطعش نکردم ولی بعد دو دوره کمتر کردم و واقعا مژه هام عالی شده جوری که انگار کاشته ❤️

یه تابلو سه تیکه واقعا جذاب دیدم که مشابه اش تو مغازه ها اطرافمون ۵ ملیون بود که باز هم از دیجی نصف قیمت گرفتم شاید فکر کنید تبلیغ دیجی کالاس اما اینطور نیست واقعا یه سری چیز ها به کمتر از نصف قیمت میشه تو دیجی پیدا کرد یه رگال لباس شیک هم سفارش دادم برای مجلسی ها که حسابی کمدم رو مرتب کردم ولباس های روز مره و ‌مجلسی سوا  شدن❤️

طی یه حرکت انتحاری فرش ها وموکت هارو‌ریختم بیرون وبدون برنامه قبلی جاری ها به کمکم اومدن وتو چند ساعت شستیم وتمام 😊یه جاهایی از سقف لک‌‌ شده بود که با وایتکس سفیدشون کردم 😉خونه مثل گل شده آدم لذت میبره وارد که میشه به ورودی خونه هم رسیدم وگلهام رو خوشگل چیدم وجیگر شد😍

لوبیا سبزم گرفتم ۱۰ کیلو وقشنگ‌ خورد کردم وفریز ترشی خیار وفلفل انداختم وخیار شور که عالی شد 😋کلی سیب بود تو خونه که داشت لک میوفتاد آوردم مربا درست کردم با جاریم که کله قند از اون بود وسیب از من 😉وچند شیشه مربا خوشمزه آماده شد که من برا خودمم گردو وبادام شکستم واضافه کردم وبی نظیر شد نفری یه شیشه کوچولو به بقیه جاری ها وخواهر شوهر دادم که دوست داشتن وبرای پدر شوهرم که عزیز دلمه یه شیشه بزرگ بردم که خیلی خوشحال شد ‌ولذت برد ❤️

یه سری هم موزوشلیل داشتم که داشت خراب می‌شد چیدم تو میوه خشک کن وعالی شد با برگه های زردآلو که از قبل داشتم مخلوط کردم وشد یه آجیل میوه هیجان انگیز😍

واما بخش مهم تره ماجرا شهریور عروسی برادر شوهرم بود منم یه ۲۰ تومن ‌پول داشتم ۱۵ تومنم از همسرم گرفتم برا لباس کلی گشتم ولی چیزی به دلم ننشست لباسای کار شده خیلی حس زنانه ای بهم میداد ومن یه چیز جدید تر ودخترونه تر می خواستم تسلیم نشدم بعد از گشتن سه استان در آخر از مزون شهر خودمون یه لباس فوق العا ه شیک وجدید گرفتم ۶ تومن یه کفش چرم ۳ تومن یه کیف شاباش ۱ تومن سرجمع ۱۰ تومن ونزدیک ۲۵ تومنم دادم طلا گرفتم برا خودم 😍❤️وحالش رو بردمم باز هم ۲تومن شاباش داشتم که می خوام با سهام ویارانه ام برم یه پارسیان ۲۰۰ سوتی بگیرم وفردا هم دلم می خواد فیلر لب وچانه بزنم چون زیبایی چهره ام مثل خرید طلا خوشحالم میکنه…. ❤️به خودم قول دادم که علاوه بر کارهای خونه وپس انداز بیشتر روی خودم ومهارت هام کار کنم وخودمو ارتقا بدم 👍❤️