سلامیبا عشق وانرژی بچه ها❤️
از خرداد حسابی رو خودم کار کردم ورزش ورژیم آنلاین داشتم وحسابی هیکلمو خوشگل کردم ❤️
نزدیک به ۱۰ جلد از کتاب هایی که دوست داشتم بخونم وتو کتابخونه محلمون پیدا نکرده بودم سفارش دادم دیجی کالا برام آورد تقریبا ۵۰ درصد شایدم بیشتر با تخفیف که روح خودمو باهاشون تراپی میکنم ولذت میبرم ازخوندنشون مخصوصا شب ها که کوچولو واقایی خوابیدن ❤️
لوازم مراقبتی پوست وارایش های مورد نیازمم باز هم با تخفیف خریدم از دیجی که واقعا به صرفه بود من برای مژه هام تقویتی استفاده میکنم وقطعش نکردم ولی بعد دو دوره کمتر کردم و واقعا مژه هام عالی شده جوری که انگار کاشته ❤️
یه تابلو سه تیکه واقعا جذاب دیدم که مشابه اش تو مغازه ها اطرافمون ۵ ملیون بود که باز هم از دیجی نصف قیمت گرفتم شاید فکر کنید تبلیغ دیجی کالاس اما اینطور نیست واقعا یه سری چیز ها به کمتر از نصف قیمت میشه تو دیجی پیدا کرد یه رگال لباس شیک هم سفارش دادم برای مجلسی ها که حسابی کمدم رو مرتب کردم ولباس های روز مره و مجلسی سوا شدن❤️
طی یه حرکت انتحاری فرش ها وموکت هاروریختم بیرون وبدون برنامه قبلی جاری ها به کمکم اومدن وتو چند ساعت شستیم وتمام 😊یه جاهایی از سقف لک شده بود که با وایتکس سفیدشون کردم 😉خونه مثل گل شده آدم لذت میبره وارد که میشه به ورودی خونه هم رسیدم وگلهام رو خوشگل چیدم وجیگر شد😍
لوبیا سبزم گرفتم ۱۰ کیلو وقشنگ خورد کردم وفریز ترشی خیار وفلفل انداختم وخیار شور که عالی شد 😋کلی سیب بود تو خونه که داشت لک میوفتاد آوردم مربا درست کردم با جاریم که کله قند از اون بود وسیب از من 😉وچند شیشه مربا خوشمزه آماده شد که من برا خودمم گردو وبادام شکستم واضافه کردم وبی نظیر شد نفری یه شیشه کوچولو به بقیه جاری ها وخواهر شوهر دادم که دوست داشتن وبرای پدر شوهرم که عزیز دلمه یه شیشه بزرگ بردم که خیلی خوشحال شد ولذت برد ❤️
یه سری هم موزوشلیل داشتم که داشت خراب میشد چیدم تو میوه خشک کن وعالی شد با برگه های زردآلو که از قبل داشتم مخلوط کردم وشد یه آجیل میوه هیجان انگیز😍
واما بخش مهم تره ماجرا شهریور عروسی برادر شوهرم بود منم یه ۲۰ تومن پول داشتم ۱۵ تومنم از همسرم گرفتم برا لباس کلی گشتم ولی چیزی به دلم ننشست لباسای کار شده خیلی حس زنانه ای بهم میداد ومن یه چیز جدید تر ودخترونه تر می خواستم تسلیم نشدم بعد از گشتن سه استان در آخر از مزون شهر خودمون یه لباس فوق العا ه شیک وجدید گرفتم ۶ تومن یه کفش چرم ۳ تومن یه کیف شاباش ۱ تومن سرجمع ۱۰ تومن ونزدیک ۲۵ تومنم دادم طلا گرفتم برا خودم 😍❤️وحالش رو بردمم باز هم ۲تومن شاباش داشتم که می خوام با سهام ویارانه ام برم یه پارسیان ۲۰۰ سوتی بگیرم وفردا هم دلم می خواد فیلر لب وچانه بزنم چون زیبایی چهره ام مثل خرید طلا خوشحالم میکنه…. ❤️به خودم قول دادم که علاوه بر کارهای خونه وپس انداز بیشتر روی خودم ومهارت هام کار کنم وخودمو ارتقا بدم 👍❤️