2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والله فدات شم ♥️ متاسفانه برای من تگ آبی نمیشه نمی‌دونم بعضیا چه مشکلی دارند که تاپیک به اون مفید ...

سلام عزیزم خداروشکر برگشت 🥰

ممنونم که جواب دادی خواهری

آره متاسفانه برامنم آبی نمیشه 

دیگه سایت بعضی وقتا قاطی داره 

❤️❤️❤️

خب چه کاری عزیزم ؟ همون دو ملیون که میخوای بزنی براش تا برات ثبت کنه ،خودت برو با اون مبلغ پارسیان ب ...

سلام گلم 🥰

پارسیان برا اینکه اولا تقلبی میگن زیاده و اجرت دارن 

دوما من تا عید فقط میخام پول جمع کنم که بزارم حساب وام بگیرم میخام ارزش پولم حفظ بشه 

و همسرم باخبر نشه 🫣که از اون طلا های خودم که میخاد بفروشع برای وام که ماشین بگیریم خودم بخرم اگه بدونه میگه مدل بالاتر همه رو بده 😂🥴من می‌شناسمش یه چاله برا اون پول هم پر می‌کنه 

بهش گفتم میخام میلی نصب کنم چون برنامه رو داخل گوشیم میبینه

فقط میشه برا برنامه میلی رمز گذاشت که نبینه چقد طلا دارم ؟

به دو سه گرم ک رسید میریم تبدیل میکنم 

یا شایدم تا عید همش جمع کنم عید فروش بزنم از طلاهای خودم بردارم 

بین برنامه های خرید طلا میلی از همه بهتره به نظرتون ؟ همون کارمزد برام مهمه 

طلاین هم شنیدم ولی نمی‌دونم چطوره 

♥️♥️🥰😍❤️

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام دوستان ما در حال حاضر مستاجریم.تصمیم به خرید خونه داریم (واقعا از مستاجری خسته ایم جامون هم واق ...

منم تا ۴ ماه پیش دقیقا موقعیت شمارو داشتم مسکن مهر ومقداری طلا با وجودی که مستاجر نبودم ولی مشکلات خودمرو داشتم طلا رو فروختم مسکن مهر فروختم خونه خریدم ولذتی که الان دارم رو به لطف خدا ودعای پدر ومادرم  هیچ وقته دیگه نداشتم 

سلام گلم 🥰پارسیان برا اینکه اولا تقلبی میگن زیاده و اجرت دارن دوما من تا عید فقط میخام پول جمع کنم ...

آهان از این لحاظ عزیزم ❤️ پارسیان هم والله اخبار نمیکنم بگیری 

ولی من چند سال میگیرم یک بار تقلبی در نیومده 

چون همیشه اولش طی میکنم به فروشنده که میارم واسه خودتون برای فروش 

و نگه نمیدارم زیاد ...به دو سه گرم که رسید میدم به خودش و تاق میزنم با طلای مورد علاقه 

و همیشه از ی نفر میگیرم که سالهاست میشناسم 

...ولی به قول شما دوستان اینجا گفتند که تقلبی در اومده واسشون 

بله عزیزم میلی رمز هم داره ...

ولی ریسک نکن واسه سه گرم 

اول برو بازار یا مایکت نظرات کاربران برنامه ی میلی ،هم طلاین ،هم طلاسی رو بخون اینا معروفترینش هستند ،ببین کدوم نظرات مثبت تر هستش 

اونو دانلود کن 

بانکت هم مالِ بانک مهر هست که مطمین ،ولی کارمزدی دو درصد 

@royayezendegi‍ 

منم تا ۴ ماه پیش دقیقا موقعیت شمارو داشتم مسکن مهر ومقداری طلا با وجودی که مستاجر نبودم ولی مشکلات خ ...

ممنون که جواب دادین 

نمیدونم شاید دنیا رو سخت میگیرم ولی چند وقته دیگه از زندگی لذت نمیبرم فکر میکنم تا خونه نخریم حالم خوب نمیشه.دلم میخواد برم تو خونه خودم.خیلی از وسایلم رو به خاطر تنگی جا جمع کردم و تو کارتونه.همسرم هم فقط میگه بااین پولا نمیشه خونه خوب خرید بیخیال شو.

ولی من فقط یه چهاردیواری میخام که اختیارش دست خودم باشه.

از طرفی هم خیلی وقتها سر خریدای بی حساب و کتاب با همسرم بحثم میشه ، میگم وقتی خونه نداریم ولخرجی نکن.اونم میگه با این پولها نمیشه خونه خرید که.....

خدایا شکرت  

ببخشید یک راهنمایی میخواستم من یک طلا فروش آشنا دارم که بدا خرید پارسیان خیلی بهش اعتماد دارم تو عرض ۲۰ دقبقه هم میتونم برم در مغازه اش ازش سکه پارسیان بخرم حالا اگر من از میلی طلا بگیرم بهتره یا از طلا فروشی آقا جهان پارسیان بخرم بهتره?

ببخشید یک راهنمایی میخواستم من یک طلا فروش آشنا دارم که بدا خرید پارسیان خیلی بهش اعتماد دارم تو عرض ...

پارسیان بگیری بهتر عزیزم ❤️ میلی برای پولهای صد تومن ،دویست تومن خوبه ،که جمع بشه یه جا

پارسیان بگیری بهتر عزیزم ❤️ میلی برای پولهای صد تومن ،دویست تومن خوبه ،که جمع بشه یه جا

خیلی وقته داستان از زهرا 

جاری

خواهرشوهرت

مریم

نگفتی

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن