2777
2789

چون خودش همیشه میگه مشکلی هس بگو حل کنیم و همیشه حل کرده هر انتقادی کردم

خانم ها میشه خوب گوش کنین ب حرفام

ما یکساله باهمیم قصدمون ازدواجه خب ایشون اوایل مثلا تند تند برام گل و کادو میگرفت الان مثلا روز دختر گذشت روز پرستار گذشت روز پرستار که حتی تبریکم نگفت با اینکه رفتیم ی جشن!!میدونم میخواید بگید از پسر مردم انتظار نکن دقت کنید من خودم شاغلم لنگ پول اون نیستم تازه درامدشم مثل منه ولی پسرا چجوری روشون میشه خودشون ی سری حرفا رو بزنن پس ما چرا نباید انتظاراتمون رو بگیم؟ خودش همیشه میگه هر مشکلی هست بگو بهم حلش کنیم منم میخوام تو این زمینه انتقاد کنم چون خودش خیلی رک حرفاش رو میزنه و پررو هست منظورم اینه کم رو نیست اصلا ن ک بی ادب باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خواهر محترمانه بگو من ۴سال خورده ای دوستی نگفتم سه سال عقد تا با یه دعوا جانانه گفتم الان درست شد هیچ چی یادش نمیره، البته که میگفت من سلیقه این کارا ندارم و بگو مشکلتو حل کنیم ولی الان از ترس چنان بلده هر مراسم چیکار کنه 😐این چندسال فقط من برا اون بهترینا بهترین درحد بلاگری کردم و هیچی ندیدم 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

تولد و ولن میگیره فقط منم میخوام مث خودش رک حرفمو بزنم اخه بده؟

ببین برای اینکه بدونی اب نمکی یانه.

خودتو ناراحت نشون بده و مث قبل نباش .اگه دیدی بهت توجه میکنه و میگیراینه که چراناراحت شدی احتمال زیاد اب نمک نیستی ولی اگ دیدی زیادپیگیرنیس بدون ...

بگو این چیزا این تبریکا هیجان و قشنگی رابطس و رابطه از یک نواختی درمیاره و به عنوان یه دختر خوشحال میشم اهمیت بدی بهم حس با ارزش بودن میده که مهمم تو زندگیت که اهمیت میدی 😐😒این حرفا دیگه 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

چی بگم

خب باید به لحن و طرز بیان خودش بگی دیگه اون چجوری ازت انتقاد میکنه؟؟؟تند؟؟زود میره سر اصل مطلب؟؟طلبکارانه میگه؟؟انتظار و توقع داره؟؟بذمیکرده به خودش ولی بگو من ناراحت میشم به عنوان پارنتر و حتی شریک زندگی آیندم یه تبریک کوچیکو پشت میندازی و یادت میره بگی مگه یه شاخه گل چیه که دریغ میکنی...نمیدونم طرفت چجوریه خب باید با توجه به شناختت باهاش برخورد کنی

چجوری بزنم ب سلیطه گری یا آروم و خانومانه بگم؟😆

آروم خانومانه بگو پسرا الان پرنسس علی شدن فک میکنه برا پوله و کادو 😂😐من پی ام اس بودم خواهر قیامت به پا کردم الان از ترس دیگه میکنه خودم خجالت میکشم خانومانه مزش بیشتر بود 

بعد میخای پدر و مادرتو ول کنی خونه بخری برا همچین ادمی

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

چجوری بزنم ب سلیطه گری یا آروم و خانومانه بگم؟😆

استارتر جان راجع به تاپیک قبلیت میخواستم بگم به نظرم ماشین رو بفروش و برای پدر و مادرت خونه بگیر ولی به نام حودت باشه ولی به نامزدت هم نگو ...بگو ماشین رو بابام برام خریده بوده یه مشکل مالی براش پیش اومده فروختم و پولو بهش پس دادم چون در حقیقت مال خودش بوده ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز