2777
2789
اره گلم به درد می خوره یادت باشه قطره قطره....الان خودت رو عادت بده هر ماه یه دونه بخری حتی شده ۵۰ س ...

الان خریدش درسته؟ میگن احتمال ریزش سنگین هست

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی گارد داشتم ولی الان نزدیک ده گرم دارم داخلش‌گاهی که ریزش و افزایش زیاد داره نوسان گیری کم ر ...

ماشاالله ده گرم آفرین چ خوب 🥰

کد برام بزارید هر وقت نصب کنم میزنم 

فعلا دارم رو مغز خودم کار میکنم 🥱

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

همین که گفتی ۱۰۰ هزار هم پس انداز کنیم من خیلی انگیزه گرفتم میدونی من مجردم نمیدونم پول دستم میاد ا ...

عشقم منم مجردم

برای خرج‌هام برنامه‌ریزی میکنم که هم به تفریح و مسافرت برسم هم به خرید و لباس هم پس‌انداز

فقط با مدیریت میتونی به همه برسی و در کنارش تلاش کنی درآمدت رو  بیشتر کنی🔥

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
ارسالی از دوستان ❤️معصومه جون اون روز میگفت تعداد لایک ها کم شده حتما همتون ثروتمند شدین.خواستم بگم ...

عشق منی بخدا بمب انرژی‌ کاش میشد ساعت ها باهات حرف میزدم ونزدیکت  بودم😍😍😘😘😘😘😘

به نظرم یک لیست بنویسید از کسری های خونه دونه دونه با یک قیمت حدودی بعد ببینید کدومش مهمتره که بخرید ...

راست میگن خیلی حرص وجوش نخور من یک چیزی خواستم بگم البته این حرف من مبنی براین نیست که ما بیخیال زندگی بشیم وتلاش وهمت خودمون رو کنار بذاریم عزیزان من در اطرافیانم دیدم کسانی رو که خیلی به خودشون وشوهرشون سخت نگرفتن وزندگی رو به روال عادی طی کردن نه اینکه خدایی نکرده زندگی بی نظم وقانونی داشته باشند نه ولی مثل ما هم نبودن که همش نگران وآینده بچه هاهستیم ویکروز بی دغدغه برا خودمون نگزاشتیم بیشتر خودم رو میگم ولی به لطف خدا بچه هاشون چه دختر وچه پسر به چشم خودم دیدم که در ازدواج بسیار موفق بودن واگرپدرشون خونه نداشته طرف شوهرش دوتا خونه تو جای خوب تهران داره ماشین خوب داره طلا که دیگه نگم ویا پسر یکی دیگه که هیچی نداشت وشغل پسر حراست کارخونه بود چنان زنی گیرش اومد که خونه پدرش ۵۰۰ متریه برای داماد هم خونه ۱۵۰ متری خریدن ماشین شاسی بلند خریدن گوشی مدل بالا دیگه چی بگم خدا قسمت کنه من خیلی دیدم میگم من تجربه زیاد دارم ن

عزیزم من اگر‌فرزند شما بودم ترجیحم این بود تو یه خونه ی امن با یه مادر مجرد زندگی بکنم تا کسی به اسم ...

آفرین  خیلی حرف حساب زدی  آخه مردی که سکان زندگی رو دست نگیره و بی تفاوت باشه فایده ش جیه تو زندگی زناشویی  جز استهلاک روانی و افسردگی. 

سلام بچه‌ها خوب هستین یه خانومی اینجا گفتن که کد استاندارد روی سکه پارسیانو باید به شماره 10001517 ارسال کنیم تا علوم بشه سکه اصله یا نه من الان یه سکه پارسیان خریدم نمی‌دونم باید کدوم کدشو ارسال کنم 

یه مدت خودتون با آرامش توضیح بدید براش ،سعی کن تمرکزو جلب کنید 😍دختر من بارها و بارها وسط درس حرف م ...

مستانه جان دوست خوب و صبور و مهربونم 🥰😍😘 دلم ضعف رفت واسه پستت 🫠

انگار دیروز بود که گفتی آزمایش خونم مثبت شده 😇

و من میگفتم بارداری دعات مستجاب میشه واسمون دعا کن 😊

بعد گفتی دارم میرم واسه زایمان باز گفتم واسم دعا کن دعای زائو زود مستجاب میشه 🤗

بعد هم گفتم موقع شیر دادن گل دخترت  دعا فراموش نشه 🤭

الهی که همیشه سلامت باشی و سایتون مستدام 🤲

فرزندان گلت هم زیر سایه شما و همسرتون  سلامت و موفق باشن 🤲

از طرف من جوجه کوچولو رو غرق بوسه کن 🫶😘

یاد پسر کوچیکه خودم افتادم که وسایل داداششو قایم میکرد و بعد جنگی به پا میشد تو خونمون 😍😍🥰🤩

دوستان خیلی زود دیر میشود🥲 با لحظه های کنار هم بودنتون آشتی کنید 😏

برای خورشید پس از شبهای طولانی
خانما کسی میدونه الان طلا بخریم با این قیمت یا نه حدود ۴۰میلیون‌دارم موندم چ کنم طلا گرمی ۱۱۱۵۰هزارت ...

سلام به احتمال زیاد یک ریزش کوچولو داشته باشه ولی من تحلیل هایی که خوندم نوشته بود هدف اول تا ۱۱.۵ میره و هدف بعدی ۱۴ تا آخر سال.

سلام 

به آیدی @Amou5ali تو تلگرام پیام بدین ، عضو گروه مرد بازار بشین ؛راجع به خرید فروش طلا و ... دیگه از هر سوالی بی نیاز میشین 

اگه به دردتون خورد ، برا سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید. ممنونم

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏