2777
2789
ارسالی از دوستان ❤️معصومه جون اون روز میگفت تعداد لایک ها کم شده حتما همتون ثروتمند شدین.خواستم بگم ...

سلام معصومه جون راستی راستی گل گفتی در  نا امیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است

سلام مامان سبحان فرشته مهربون یه دنیا ممنونم که بی هیچ چشم داشتی داری راهنمایی میکنی وگره از زندگی م ...

سلام عزیزم خواهش میکنم .

عزیزم من در مورد طرح بهان بلنک ملت اطلاعاتم کافی کافی نیست ولی میدونم طرحش هست هنوز صفحه ۲۸۱ تاپیک خودم از کاربر فرزانه ۵۸ پرسیدم چون ایشون کامل میدونست حالا شما از اون صفحه به بعد رو نگاه کنید جواب میدن پست من رو ببینن .

به غیر از اون طرح طرح اعتبار ملی با سود ۲۳ درصد هم امتیازدهی اش به نسبت سریع هست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت اصلا وسایل آشپزخونه بخرمخیلی چیزا ندارمیعنی هرچیزی دارم از زمان جهیزیه ۱۳ سال قبلهکه یه سری ...

به نظرم یک لیست بنویسید از کسری های خونه 

دونه دونه با یک قیمت حدودی 

بعد ببینید کدومش مهمتره که بخرید 

در ضمن خرید اقساطی بکنید فکر کنم باید یک سوم رو پرداخت کنید بقیش اقساط 

با خودتون قرار بزارید هر فصل یک وسیله جدید بخرید 

مبلمان ال هم قیمتش پایین تره اگه به خونتون بخوره 

در آخر هم بهتون بگم خیلی حرص و جوشه زندگی رو نخور همه یک مشکلی دارن هر کس یک جور 

فکر نکنید  زندگی همه گل و بلبله من اگه از کارهای شوهرم براتون  بگم مغزت سوت میکشه البته شوهر من به فکر زندگی و خرید وسیله و این جور چیزها هست ولی خوب خیلی خرابکاری مالی کرده و متاسفانه کار و بارش هر سری کلی ضرر برامون به بار آورده 

الانم تو کارگاه دوستش کار میکنه که اونم میگه شاید جمع کنم 

همش دارم ضرر میدم خلاصه اوضاع مشاغل آزاد جالب نیست باز کارمند ها حداقل یک پولی دارن که بدونن هر ماه میاد به حسابشون 

من یادمه اول زندگیم همیشه پول داشتم 

با وجود اینکه اصلا پس انداز نمیکردم ولی الان همش کم میارم چون بچه ها بزرگ شدن هر روز یک چیزی میخوان 

شما هنوز پسرت کوچیکه الان هر کار میتونی انجام بدی بعدش که بزرگ بشن مصیبت آدم چند تا میشه 

اصلا خودتو فراموش میکنی 

معمولا حراج سکه میزارن قیمت میاد پایین . مطمینید شنبه اصلاح میخوره؟

نه خب الان خود طلافروشی هاهم نمی دانند چی قراره بشه ولی من از پیج تحلیل گرها میبینم میگم به طور کلی طلا قیمتش صعودی ولی از شنبه قیمت ها اصلاح میشن یه مقدار

یه چیزی به ذهنم رسیده نمیدونم چ کنم صبحا میتونم به نظرتون برم مترو وسیله بفروشم ؟؟ روم هم نمیشه اما ...

یاسمینا جون 

نمیدونم ساعت کارتون چطوره

ولی خواستم یه پیشنهاد بدم بهتون چون خودم هم میخوام این کارو بکنم 

لوازم خونه منم مال 18 سال پیش و از جهازمه

الان دارم جمع میکنم هر چند اندک و لاک پشتی که یه ماشین بگیرم و باهاش کار کنم حال یا اسنپ یا سرویس مدارس

و با درامد اون وسایلمو عوض کنم

شما هم ببین میتونید این کار و انجام بدین یا نه

سلام عزیزم خواهش میکنم .عزیزم من در مورد طرح بهان بلنک ملت اطلاعاتم کافی کافی نیست ولی میدونم طرحش ه ...

سلام من وام بهان ملت رو خواستم برای خودم بگیرم که نشد چون شغلی میخواست که سابقه بیمه داشته باشیم اونم بیمه‌ای که خودمون پرداخت نکنیم.

برای شوهرم هم خواستم بگیرم اونم نشد چون رتبه‌ی اعتباری Aیا B نبود.

اگر سابقه‌ی بیمه و رتبه‌ی اعتباری خوب دارین فکر کنم بتونین

فقط کار با اینترنت بانک ملت یه مقدار سخته و حوصله‌ی زیادی میخواد و مثل بام و ویپاد و ... ساده نیست

یاسمینا جون نمیدونم ساعت کارتون چطورهولی خواستم یه پیشنهاد بدم بهتون چون خودم هم میخوام این کارو بکن ...

سلام عزیزم ۳ میرم تا ۹ شب

صبحا هم از ۷ بیدارم

گواهی نامه دارم فوبیا رانندگی دارم البته شوهرم ماشین داره ۲ تا که مال خودشه نه من نمیده بهم

با اینکه طلافروختم براش

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام عزیزم ۳ میرم تا ۹ شبصبحا هم از ۷ بیدارمگواهی نامه دارم فوبیا رانندگی دارم البته شوهرم ماشین دار ...

سلام عزیزم خوبی 

گل خانوم این جمله ک میگن زندگی همه مشکل داره فقط ی جمله نیست 

ی واقعیته 

ولی 

نحوه برخورد افراد با مشکلاتشون خیلی فرق داره

از گریه و زاری و جملات و افکار منفی مطمن باش چیزی در نمیاد بجز افسردگی شدید و مشکلات بعدش 

پس با توکل ب خدا شروع کن برای اینده خودت و بچه ات تلاش کردن حتما موفق میشی چون معلومه زن پر تلاشی هسی 

عزیزم 

بشین ی لیست تهیه کن از تمام وسایل مورد نیاز خودت و بچت 

اول ببین خودت چی لازم داری لباس و کفش و لوازم ارایشی و بهداشتی  و بعد پسرت 

البته ک ادمیزاد همه چی میخاد ببین چ چیزهایی واقعا نیازه و اولویته 

بعد وسایل خونه رو لیست کن ببین چ چیزهایی خوشحالت میکنه چون واقعا قیمت وسایل خیلی زیاده گرونیه و مهمونی هم زیاد کسی نمیده 

و ب نظر من با توجه ب اخلاق شوهرت مثلا لوستری ک شما برا خونه بخری بجز خوشحالی زود گذر دو روزه هیچ نفعی ب حالت نداره 

اما تغذیه و لباس مرتب و پوست شاداب سرمایه گذاریه بهتریه برات 

همین ک سعی کن با مشاوره ای صحبت کنی چند جلسه ک بهتر راهنمایی ات کنه چیکار کنی و سر رشته زندگیتو چطوری دست بگیری 

و چ رفتاری بهتره با زندگیت و شوهرت کنی 

خودتو جوون و شاداب نگر داری برای بزرگ کردن پسری خوب و صالح 

بازم عزیزم نظر خودت اولویته 

ولی من اتفاق تو زندگیم ی فرد چشم رنگی دارم ک اتفاقا همسر خوبی نداره و خودش شاغله 

هر چی در اورد خرج ظاهر خونه و زندگی و خودش و بچه هاش کرد 

چیزی هم جمع کرد مخفی جمع کرد 

اما اعتقاد نداشت ک اول باطن خودشو روحشو اروم کنه ب نیازهای اصلیش برسه 

و بین هیجانات انتخاب وسایل ضروری و غیر ضروری بهترین انتخاب رو بکنه 

عزیزم گرد پیری رو ظاهرش نشسته درسته هنوزم زیباست ولی خوب دیگه جوون نیست بدنش سالم نیست و دیر شده برای ب خودش رسیدن برای ب افکارش رسیدن هنوزم ناراحت و مغمومه هنوزم تا حرف میزنه معلومه بی سیاسته و مقایسه و .... اینا تو همه رفتار و کلامش پیداست

نرنجی از من عزیزم 

حس کردم ب خودم و همه دوستای اینجا لازمه این تلنگر و بزنم ک واقعا اول خودمون مهمیم 

سلامتیمون 

لبخندمون 

بعد بچه و زندگی و پس انداز 

بهترین سرمایه خودمون و لبخند و سلامتیمون هس ازش مراقبت کنیم 

بقیش اسباب بازیای های هست ک ما رو سرگرم میکنن😂