2777
2789
۱۳ ساله زوم نیستمسری قبلی تو تاپیک گفتم فرش اشپزخونهدام پاره ست همه یه جوری حمله کردن که اگه انگار ق ...

عزیزم من تا حالا بارها پیام‌های شمارو خوندم اما چون مجرد بودم گفتم دخالت نکنم

من اگه جای شما باشم برای خودم و بچه‌ام هرچی بخوام میخرم و میخورم

اما حتی یه چای هم برا شوهرم درست نمیکنم

شام درست میکنم با بچه‌ام میخورم جمع میکنم نمیذارم یه قاشق بمونه

برا خودم پتو میخرم شوهرم رو تخت پاره بخوابه

هر کاری که بتونم انجام میدم تا خونه اصلا براش راحت نباشه اگه از خانواده‌ام پول بگیرم اصلا نمیذارم بفهمه

کلا عرصه رو انقدرررر براش تنگ میکنم تا به خودش بیاد و اعتراض کنه اون موقع بگم اینارو بخر و درست کن💅💅

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام خانما من هیچی از عیار خریدن نمیدونم کدوم صفحه رو بخونم؟کارگزاری مفید بهتره یا آگاه؟خودم میتونم ...

برای گرفتن کد بورسی باید بری دفاتر خدمات پستی 

من چند سال پیش اینطوری کد بورسی گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان گلم سلامممم 

من مدتی بود که در حساب ویپادم سکه جمع میکردم که وام بگیرم 

امروز دیدم وام ۲۵ میلیونی فعال شد 

اما به خاطر اعتبارم باید از طریق اعتبار چکیار وام بگیرم و همین طوری وام نمیده. با اینکه اقساط رو ده روز پیش به روز کزده بودم . 

حالا چند بار درخواست تماس ویدیویی دادم اما میگه ترافیک هست خواستم ببینم کسی بوده مثل من . آیا تونسته وام بگیره ؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید 🌺🌺🌺🌺

عزیرم من برادرم خودش گفته بهم ماهی ۱۰ الی ۱۵ تومن میده همینجوری من قبول نکردم.برادرم تاجره

عزیزم برادرتون نمیتونه توی کار خودش برای شما کاری دست و پا کنه که حقوق شما خوب باشه .مشکل الان شما حقوق پایین شماست .برو با برادرت صحبت کن بگو وضعیتم بده کاری سراغ نداری .

اگه بتونه بهتون کاری بده با درآمد پنجاه به بالا خیلی مشکلاتت حل میشه .

عزیزم من تا حالا بارها پیام‌های شمارو خوندم اما چون مجرد بودم گفتم دخالت نکنممن اگه جای شما باشم برا ...

اون وقت دیگه خرج مواد خوراکی هم نمیده

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

چند روز پیش تولدم بود 🤗

صبح زود، بعد از راهی کردن بچه ها به مدرسه، اول یه بشقاب خوشکل صبحانه ی سرد و گرم برای خودم درست کردم

همیشه واسه اهل خونه دیزاین میکردم، این بار برای دل خودم 😊♥️

سالاد پاستا داشتم تو یخچال، ناگت هم سرخ کردم ، چیدم تو ظرف

یه لیوان چای زعفرانی، کنارش یه تیکه کیک هویج و گردو هم از فریزر دراوردم گذاشتم کنارش

یه لیوان پر قهوه هم درست کردم (خیلی وقت بود نخورده بودم چون رژیمم 😋)

نشستم با لپتابم دو قسمت از فرندز رو نگاه کردم (منو برد به خاطرات گذشته😚)

همون نیم ساعت کلی خندیدم و صبحانمو خوردم 😅 (نصفش موند ،خدایی خیلی زیاد بود)

، عکسش هم فرستادم برای همسرم ببینه چقدر خودمو دوس دارم 😊😅

واقعا روزم ساخته شد، دیگه منتظر تبریک هیچکس نبودم 😚

البته که اون حلقه ی کوچیک و عزیز از اطرافیانم کنارم بودن ♥️

بعد از ظهر هم با همسرمو بچه ها رفتیم هدیمو خریدم ، دو سه تا وسیله ی مورد نیازمو خریدم 😍 با یه دست لباس تو خونه ای جدید که بپوشم کیف کنیم 🤗

به یمن تولدم، همسرم برای بچه هامونم هدیه های ریز و قیمت مناسب خرید 😅 که خیلی خیلی ذوق کردن

میتونستم به جاش یه پارسیان 400 سوتی بگیرم، اما ترجیح دادم یکم به دلم برسم و لوازم مورد نیازم هم تامین بشه ✔️

جونم براتون بگه، یه کیک کوچیک هم گرفتیم و تامام 😊

شام هم نرفتیم رستوران چون تو بحرانیم، به بچه ها گفتم 5شنبه شب میریم، دوس نداشتم پدرشون شرمنده بشه ،دلم هم نمیخواست از خرج خونه بدم چون اولویت های دیگه ای این ماه دارم 😍

حالا تا 5شنبه هم خدا بزرگه، یه کاریش میکنم 😊

🌸🌸🌸🌸

دیروز هم رفتم سوپر میوه محل، گوجه شکسته و قرمز داشت مناسب پوره کردن 🍅

گفت 15 ببر، گفتم اگر 10 میدی آخر شب میام همشو میبرم که قبول کرد 👍🍅

آخر شب رفتم 5 کیلو خریدم و همشو امروز صبح زود پوره کردم، بسته بندی کردم بمونه برای پاییز که دیگه گوجه خوب نیست 😍

🌸🌸🌸🌸

بچه های من مدرسه غیرانتفاعی نمیرن اما من وقت میزارم براشون

طوری که هم مستقل باشن حتی تو کلاس آنلاین ✅

هم اینکه نظارت کامل روی درسشون دارم

با آرامش براشون توضیح میدم و رفع اشکال میکنم.

نمیزارم کار به کلاس تقویتی و هزینه های گزاف برسه

تا دبستانی هستن و از عهده ی خودم برمیاد، کنارشونم 😊

اینم یه مدل پس انداز هست دیگه 😍

تمام پاییز و زمستون درواقع تا آخر سال تحصیلی، خونه ی ما ساعت 9 خاموشیه

جز چهارشنبه و 5شنبه، نه مهمونی میرم نه مهمان میپذیرم چون بچه ها تایم صبح هستن، دلم نمیخواد چیزی مانع استراحتشون بشه 💜

دیگه همه اخلاقمو میدونن و اگر پیش بیاد که بیان خونه ی ما قبل 8:30 میرن

چون بارها مستقیم گفتم ومیدونن سر خواب بچه هام خیلی حساسم ✅

🌸🌸🌸🌸

یه وام کوچیک هم گرفتم که منتظرم اصلاح بخوره و تبدیلش کنم🥰

ممنون از همه ی عزیزانی که مینویسن و من ازشون یاد میگیرم 😍 مهرتون مانا 💜

برادارها که بنده خداها راضی هستن شاید وضع مالیش خوب باشه اصلا ازت پس نگیره ولی ممکنه خانوم هاشون حاش ...

اصلا خانومش نمیدونه که برادرم چقدر عیدی به ماها میده اگه یه جفت کفش مثلا برای ما بخره ۱۰ تا برای خانومش

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عزیزم من تا حالا بارها پیام‌های شمارو خوندم اما چون مجرد بودم گفتم دخالت نکنممن اگه جای شما باشم برا ...

سلام عزیزم

خوبی؟؟؟ والا سری قبلی جوری به من توپیدن که انگار روانی ام که بخوام وسایلم رو خراب کنم من کلن سرکارم اصلا وقتی ندارم که بخوام خراب کنم وسیله ای.اما مثلا کابینت فلزی میپوسهههه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
چند روز پیش تولدم بود 🤗صبح زود، بعد از راهی کردن بچه ها به مدرسه، اول یه بشقاب خوشکل صبحانه ی سرد و ...

چقدر لذت بردم .

عزیزم اگه بچه هاتون دبستانی هست داخل آپارات کلی فیلم کمک درسی هست میتونید بگردید اون خوبش پیدا کنید .برای بچه هاتون بزارید یاد بگیرند .مخصوصا ریاضی خیلی خوب درس میدن .

سلام عزیزم اینجوری ک شما الان طلا بگیری باز عید دوباره بری آب شده بگیری دو بار کارمزد باید بدیناگر ب ...

عدد کمه، نمیشه فعلا ابشده خرید‌.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
الان ۱۰ تومن دارممیخوام وسایل آشپزخونه بخرم بشقاب دم دستی که میخوام ارکوپال بگیرم کفگیر مقاله پاسماو ...

سلام عزیزم 🌹

متاسفانه خیلی از مردها زمانی که زنشون سرکار میرن مسولیت خودشون رو فراموش میکنن و میگن به ما نیست دیگه و معمولا حقوق خودشون رو خرج خانواده خودشون یا دوستان میکنن یا از حجم کارشون میزنند تا راحت باشند

خودم یه نمونه هستم از صحبتم 

اول ازدواج یه شغل خوب دولتی داشتم با حقوق خوب

عالی بود 

اینقدر شوهرم توقعش بالا رفته بود که حس کردم حقوق خودش رو دیگه راحت خرج خونه و من نمیکنه!!!

منم خانواده بسیار سنتی داشتم تا فهمیدن شوهرم داره اذیت میکنه گفتن نرو سرکار!!

تازه من تمام حقوقم رو لو نمی‌دادم ،شوهرم نمیدونست چنده

منم یه مدتی طولش دادم و فهمیدم باردارم

کار رو گذاشتم کنار😭

متاسفانه متاسفانه بدون اینکه با یه مشاور صحبت کنم و ازش راهنمایی بخوام بسنده کردم به حرفای خانوادم

هنوز حسرت کارم رو میخورم بعد از بیست سال!!!!!

شوهرم کارش رو ازدست داد و شرایط نه تنها بهترنشد بلکه خرابتر شد و همچنان مثل کشتی به گل نشسته ........

خلاصه کنم ....اگه کارم رو داشتم و باسیاست رفتار کرده بودم الان وضعیتم خیلی با الآنم فرق میکرد

الان ۱۰ تومن دارممیخوام وسایل آشپزخونه بخرم بشقاب دم دستی که میخوام ارکوپال بگیرم کفگیر مقاله پاسماو ...

یاسمینا خانم وقتی هزینه هاتو گردن نمیگیره میخوایش چیکار ؟