2777
2789
بعد از این که اقساط معوق رو پرداخت کردید..۷۲ساعت بعد از اعتبارسنجی رفع اثر میشه...البته اگه به تعطیل ...

سلام عزیزم خوب هستین

من هنوز تو قسمت افتتاح حساب جاری موندم میشه لطفا راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط همون ماکارونی شو خریدم.دسته طی نخریدم،😀

یه کاری هم میشه کرد منم طی دارم یه وقتایی چندتا لازم دارم اما یه سری طی دارم

دم کنی هایی که استفاده نمیکنم میزارم سر طی کثیف که شد ميندازم میره 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
ارسالی از دوستان ❤️معصومه جون اون روز میگفت تعداد لایک ها کم شده حتما همتون ثروتمند شدین.خواستم بگم ...

اون منظره پیری منو شوهر زیر شیروونی و  صدای بارون و اومدن نوه هام تصور کردم😬😬😬😬😬خیلی باصفا بود

من شوهرم هزینه اینا رو نمیده فقط خرج خونه خرد و خوراک پولی دست من نیست که بخوام پس انداز کنم الان بچ ...

عزیزم انشالا سایه شما روی سر دخترگلتون باشه و همیشه سالم و تندرست باشید ❤️

فکرتون رو میپسندم 

طلاق هم سخته ،تا اونجایی که میتونین تحمل کنید امیدوارم روز های خوبی در انتظار تون باشه🙏

گفتین برای مبل ۶۰تومن میخواین هزینه کنید؟

ببینید میتونید قیمت مناسبتر پیدا کنید و یه مبلغ به نفعتون بشه؟

قربونت برم عزیزم ❤️ حرفت متین برام منتها نه منم روش تربیت خودم رو دارم عزیزم میگم بچه ها گاهی لازم ...

سلام معصومه جون .وقتی پیامهات رو میخونم یک لبخند عمیق گوشه لبم هست😊😊 .خدارو شکر که با این تاپیک آشنا شدم .از شما و دوستان عزیز می‌خوام برام دعا کنید خدا کمک کنه و بتونم خونم رو بفروشم و یه خونه بزرگتر بخرم .تو این خونه احساس میکنم دارم خفه می‌شم چند ساله این حسو دارم.امیدوارم بیام همینجا به زودی براتون بگم که خونه دلخواهم رو خریدم .به امید اون روز ✨✨✨

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

عزیزم انشالا سایه شما روی سر دخترگلتون باشه و همیشه سالم و تندرست باشید ❤️فکرتون رو میپسندم طلاق هم ...

اون روزی رفتم دیدم معمولی ها حداقل بین ۴۰ تا ۶۰ تومن بود

موندم چ کنم ؟؟ بچم پسره

اتفاقا سلامت هم نیستم اونقدر شبا با گریه خوابیدم پیری چشم گرفتم.

اون روزی دم مدرسه بچم هی میگفتن چقدر چشمات جذابه چ رنگی 

وای خوش به حالت

گفتم پیشونی باید رنگی باشه نه چشم رنگی

آدم چشمش رنگی نباشه

بختش خوش رنگ باشه

اونقدر با حسرت نگام می‌کرد خانومه که نگو

عزیزم انشالا سایه شما روی سر دخترگلتون باشه و همیشه سالم و تندرست باشید ❤️فکرتون رو میپسندم طلاق هم ...

به نظرت اصلا وسایل آشپزخونه بخرم

خیلی چیزا ندارم

یعنی هرچیزی دارم از زمان جهیزیه ۱۳ سال قبله

که یه سری هاش خراب شدن

جمعه میخوام برم شوش یه سری خرید وسیله 

میتونم برم یه چیزی بخرم مثلا پارسیان اما وسایل برام اولویته

یه چیزی به ذهنم رسیده نمیدونم چ کنم صبحا میتونم به نظرتون برم مترو وسیله بفروشم ؟؟ روم هم نمیشه اما اگه روزی ۵۰۰ ت در بیارم کافیه برام 

به کسی هم نگم 

کش و گلسر و تل و هددد سر یا برم مدرسه و مهدکودک هااا پارسال به پیش بچم پیشنهاد دادم نخریدن مادرهای دختر دار هم نخریدن