2777
2789
عزیرم من برادرم خودش گفته بهم ماهی ۱۰ الی ۱۵ تومن میده همینجوری من قبول نکردم.برادرم تاجره

عزیزم منم یک برادر دارم خیلی گل وعزیزه دردش به سرم هر وقت نیاز داشته باشم بهم پول میده تازه پس هم نمیگره خداروشکر وضع مالیش خوبه هیچ اشکالی نداره اگه به زندگی برادرت لطمه نمیخوره ازش قرض بگیر مطمئن باش تو قلب برادرت هستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیجی کالا برو طلای دیجیتال انلاین بخر بعد همون لحظه بفروشش یکم کارمزد میگیره. بعد بزن برداشت به ک ...

عزیزم از کیف پول چه جوری برداشت کنیم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
الان ۱۰ تومن دارممیخوام وسایل آشپزخونه بخرم بشقاب دم دستی که میخوام ارکوپال بگیرم کفگیر مقاله پاسماو ...

عزیزم من همیشه دوست داشتم از شما تقدیر کنم به خاطر قدرت و اراده تون اینکه همه تلاشتون رو میکنین دخترتون کمبودی نداشته باشه، من از وقتی دخترم به دنیا اومده همش با خودم میگم بهتره یه حرکتی بزنم خدایی نکرده خدایی نکرده برای همسرم اتفاقی بیفته دستم به هیجا بد نیست

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
منم یک دوستی دارم شوهرش لنگه شوهر شماست تازه اون اخلاقم نداره فقط اون طفلی ۴ تا بچه داره شوهرش تو ای ...

شوهرم بد دهن هم هست خیلی حرفا زیاده میترسم بگم واقعیت چون سری قبلی همه منو مقصر دونستن تو تاپیک 

گفتن زن نیستی که وسایلت خرابه اما مبل ۲۰۰ میلیونی قطعا فرقش بت مبل ۳ تومنی هست 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عزیزم من همیشه دوست داشتم از شما تقدیر کنم به خاطر قدرت و اراده تون اینکه همه تلاشتون رو میکنین دختر ...

مرسی عزیزم تا حالا اینجوری کسی بهم نگفته بود 

باور میکنی کار دستی هم انجام میدم که پولی دربیارم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام دوستان تاپیک مامان سبحان ترکیده رفتم پست بزارم دیدم نیست

سلام عزیزم من هم خودم همین الان متوجه شدم .

اصلا نمیدونم چرا این اتفاق افتاده چون تا ظهر که اتفاق خاصی داخل تاپیکم‌ نیفتاده بود .

من خودم نمیتونم نی نی یار رو تگ کنم و بگم تاپیکم رو برگردونه ، هر عزیزی که میتونه ممنون میشم این کار رو انجام بده .

سلام عزیزم من هم خودم همین الان متوجه شدم .اصلا نمیدونم چرا این اتفاق افتاده چون تا ظهر که اتفاق خاص ...

منم راستش بلدنیستم 

اتفاقا من تاپیک تون روچک کردم چون پست گذاشته بودم میخواستم ببینم فرزانه جون جواب دادن یانه صحبت خاصی نبود همون سوالات همیشگی درموردوام هابود

منم راستش بلدنیستم اتفاقا من تاپیک تون روچک کردم چون پست گذاشته بودم میخواستم ببینم فرزانه جون جواب ...

نمیدونم اصلا چرا اینطوری شده واقعا. 

حالا دوستانی که پست من رو میبینن ممنون میشم اگر بلد هستن نی نی یار رو تگ کنند و بگن تاپیک من در مورد سوالات وام رو برگردونه .

سلام دوستان من یه طی داشتم ولی چون واسه راه پله استفاده کردم نمیشد واسه خونه هم استفاده کنم.رفتم طی ...

ببخشید چی خریدین متوجه نشدم 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست