2777
2789
قربونت برم الهی دلت همیشه خوش ❤️روزی ات رو وسیع و عمرت رو پُر برکت کنه عزیزم ❤️

شما باکس بلو رو تبدیل نمیکنی 

همین جوری بمونه؟؟

من ۱تومن دارم تبدیلش کنم یا بزارم بمونه؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

ای جاااانم عزیزم ❤️ ماشاالله به اراده ی شما 😍همین که تونستین از صفر صفر شروع کنید و به این نقطه برس ...

معصومه جان یه کمی پول پنهان دارم نزدیک ۸ت

و کمی کمی کسری خونه مثلا وسیله هایی ک خراب شدن یا لازم بگیرم و شهرستان بریم اونجا با این کیفیت نیست

همسرم میگه الویت بزاریم خرید خونه و بعد هر چی میخوای بخر

ولی من میخام بخرم چون نمیخوام مهمون اومد این کم و کسرایی جزئی تو چشم باشن

چون اطرافیانم ماشالله وضعشون خوبه

البته مقایسه نمیکنم چون هیچکدوم از صفر شروع ن‌کردن و علاوه بر حمایت خانواده ها زن و مرد شاغلن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اصلا چرا اینطوری شده واقعا. حالا دوستانی که پست من رو میبینن ممنون میشم اگر بلد هستن نی نی ی ...

مامان سبحان عزیز منم بعدظهر اومدم دیدم ترکیده خیلی ناراحت شدم خواستم از شما تشکر کنم بابت اینکه باصبر و‌ حوصله سوال ها رو‌ جواب میدین 

انشالله که خودتون و خانواده محترم همشیه تنتون سالم و دلتون خوش باشه

تاز دیشبم تو خوابم بودین 😴داشتیم اونجام در مورد شرایط وام حرف میزدیم😁😘

سلام عزیز دلم ❤️ خودت رو مشغول کاری کن خودت رو سرگرم کارهای خونه کن کتاب بخون ،تلوزیون ببین ،با بچه ...

معصومه جون میرم سرکار و یه شغل هنری هم دارم وقت کار دیگه ای رو ندارم صبحا زود بیدار شدن مشکله برام

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
بعضی از مواقع خودمون سطح توقعاتمون پایینه و راضی میشیم به هرچه هست🤦من تو این سالها فهمیدم روراست بو ...

من شوهرم هزینه اینا رو نمیده فقط خرج خونه خرد و خوراک پولی دست من نیست که بخوام پس انداز کنم الان بچم هم میره مدرسه یه کم خرج و مخارج تغییر کرده اونم فدای یه تار موهای بچم که امید زندگیمه سرش سلامت باشه خرجش میکنم اما وقتی پولی بهم نمیده

وقتی تاحالا یه فشیال نرفتم یه اصلاح نرفتم

برام هم دیگه مهم نیست 

فقط به خاطر بچم دارم زندگی میکنم که نگن بچه طلاقه نگن ندید نداشت نخورد

چند روز پیش خواهر میگه مبل بخر خونه بدون مبل یه جوریه گفتم وقتی پولش نیست 

حالا می یاد غیبت منو میکنه که یاسمین خسیسه آل و بله که خرج خونه نمیکنه نمیدونه که من دارم خرج خودم رو میدم نکه برم چیپس و پفک برای خودم بخرم یا لوازم آرایش نههه

ریمل مال دوسال پیشه نه الان اونم خودم نخریدم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
دقیق نمی‌دونم ولی چندتا پیجی که دنبال میکنم میگه تا۹۸۰۰

الهی که خدا از دهنت بشنوه. یه مقدار کم پول  دارم. دوست دارم. تبدیل کنم.  انشالله که همینی که میگین باشه. حتی. بیشتر اصلاح بخوره

سلام عزیزم اسپری نانو واقعا عالیهبرای چدن گاز و هود و وسایل فلزی استفاده میشه البته من برای سطل زبال ...

ببخشید برای استیل هم میشه استفاده کرد؟

اب چکان ظرف شوییم جرم گرفته اینقده زیاد چجور تمیزش کنم؟

سلام ودرود بر دوستان ❤️

من از فروردین تا مرداد پارسیان میخریدم هرماه😍

شده بود 2گرم و400 سوت

ی پلاک وزنجیرم داشتم استفاده اش نمیکردم

1گرم610سوت

امروز طی ی حرکت ناگهانی رفتم و با دوتا النگو آیینه ای معاوضه کردم 🙂

نمیدونم کار خوبی کردم سود بوده یاضرر 😢

روپارسیان‌ها سودکرده بودم ها منظورم اینه نمیدونم معاوضش سود بوده یا ضرر 

ولی  قصدم از خرید پارسیان همین بود ک با طلای مصرفی معاوضه کنم 😎

فقط ی چیزی تیرماه دوتا النگو آیینه ای خریدم 29میلیون وخورده ای

امروز دوتا النگو آیینه ای خریدم 48میلیون وخورده ای

چیز زیادی نگذشته ها 🤐

دلم ب حال جوونا میسوزه ک میخوان ازدواج کنن طلا باید بخرن 

خدا خودش برای همه هر آنچه خیروصلاحه مُقدر کنه🙏

شبتون بخیروشادی

روزی ک مُردم روی سنگ سردِ قبرم بنویسید:دیگر عمیق خوابیده ام،بیداربودنم قصه ی قشنگی نبود....💔