2777
2789
اون وقت دیگه خرج مواد خوراکی هم نمیده

الان فقط داره خرج مواد غذایی میده چون خودش استفاده می‌کنه مشکلش هم همینه فقط داره برا خودش هزینه می‌کنه دو روز بیاد خونه گشنه بمونه بهش فشار میاد 

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمخوبی؟؟؟ والا سری قبلی جوری به من توپیدن که انگار روانی ام که بخوام وسایلم رو خراب کنم من ک ...

سلام عزیزم

من بهتون حق میدم آدم وقتی انگیزه‌ی کافی نداشته باشه به خودشم نمیرسه چه برسه به خونه و زندگی

وسیله‌ی خونه‌ات خراب شده فدای سرت 

عزیزم شما دو تا راه بیشتر نداری فکر میکنم خودتم می‌دونی اما خب تصمیم‌گیری خیلی سخته چون بچه هم داری

من اگه جای شما باشم شده از شام شبم میزنم اما میرم تراپی تا بهم کمک کنه تصمیم درستی برای ادامه‌ی زندگیم بگیرم

نذار افسردگی بهت غلبه کنه

این زندگیه توا یکبار بیشتر تجربه‌اش نمیکنی از دستش نده❤️❤️❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام خانما من هیچی از عیار خریدن نمیدونم کدوم صفحه رو بخونم؟کارگزاری مفید بهتره یا آگاه؟خودم میتونم ...

سلام با گوشی راحت تو خونه میتونید ثبت نام کنید  تو گوگل بزنید میاره  اول سجام ثبت نام کنید اگه کد بورسی ندارین بعد کارگزاری .

کارگزاری مفید کار کردن باهاش راحته . وقتی ثبت نام کامل شد میتونید عیار بخرید

شما رو تگ کردم تاپیک بورسی رویا جون. سوالی داشتین اونجا بپرسید کامل راهنماییتون کنم 

عزیزم من تا حالا بارها پیام‌های شمارو خوندم اما چون مجرد بودم گفتم دخالت نکنممن اگه جای شما باشم برا ...

بعضی از مواقع خودمون سطح توقعاتمون پایینه و راضی میشیم به هرچه هست🤦

من تو این سالها فهمیدم روراست بودن با مرد کار اشتباهی هست 

( با احترام به همگی این نظر من هست)

اگه مواد غذایی تو خونه باشه باید بگی نیست تا بتونی پولش رو بگیری و بذاری کنار

اگه خرج شخصی زن شد یه میلیون بگی دو میلیون شده

همه خرجا در. حد امکان دوبل حساب بشه و از مرد گرفته بشه

سیاستای مادر بزرگامون عالی بودن بخدا👌

به شرطی که اون اضافه خرج نشه و بره برای پس انداز مخفی که باعث ارامش و امنیت خاطر و پشتوانه زن میشه

سلام وقت شما بخیر عزیزم فکر نکنم مشکلی داشته باشه من خودم سال سوم راهنمایی یه بار پریود شدم ودیگه اص ...

سلام عزیز دلم  

وقت شما هم بخیر و شادی 🌸

یک دنیا ممنونم که لطف کردید و تجربه تون رو گفتید ،خیر ببینید الهی 🙏

سلام عزیزممن بهتون حق میدم آدم وقتی انگیزه‌ی کافی نداشته باشه به خودشم نمیرسه چه برسه به خونه و زندگ ...

عزیزمیییی

واقعیتش من الان هم برادرم قرار بود یه خونه برام رهن کنه به هزینه خودش و تمام امکانات تا روح و روانم در آرامش باشه و قرار بود که این کار رو انجام بدم

فقط گفتم بچم کلاس اول هست امسال از لحاظ روحی و روانی آسیب میبینه حداقل من ضربه میخورم بچم ضربه نخوره

الان پسرم هی میگه مامان کی مبل میخری

یه مبل معمولی حداقل ۵۰ ۶۰ تومن هست که میخوام خرد خرد به برادرم پس بدم

تخت هم میخوام براش بخرم البته فلن جا ندارم.

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره