2777
2789

سلام عزیزان می‌دونم اینجا خیلی ها به گرمی و سردی اعتقاد ندارن ولی طلارو فقط به چشم پس انداز نگاه نکنین برای بدن خانم ها طلا خیلی مفید هست چون مغز رو گرم می‌کنه وباعث آرامش میشه.پس حتما استفاده کنیم.

سلام خانما صبحتون بخیر و شادی🤍یک مشورت میخواستم ازتونیک مقدار پول با هزار و یک قناعت و پس انداز و پ ...

عزیزم من خودم دوسال ایفون دارم

به نظرم ایفون فقط برند و مثلا کللاس داره

من زیاد با گوشی کارمیکنم به خاطر کارم

یکی از بزرگترین معایبش باطری ضعیف و زود داغ شدنش

به نظرم یک بیشتر فکر کن درباره خریدش

منم مثل شما خیلی دوست داشتم داشته باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی از مواقع خودمون سطح توقعاتمون پایینه و راضی میشیم به هرچه هست🤦من تو این سالها فهمیدم روراست بو ...

مریم خانوم بیشتر بنویس برامون 

شما با تجربه ای 

الان نظر شما برای پس انداز مخفی چیه؟ 

میشه کامل توضیح بدید 

ممنون میشم عزیزم🙏

نظریه خیلی نامحبوب ❌❌❌

ولی به نظر من ارزش روح و روان یک زن که قلب تپنده خانواده است خیلی بیشتر و باارزش تر از آن است که فدای اضطراب برای پس اندازی ناچیز برای آینده ای نامعلوم شود❤️

زن لطیف ترین مخلوق پروردگار است ، این روح لطیف رو با پنهان کاری و ظاهر سازی خدشه دارش نکنیم ❤️

و در آخر صداقت قشنگ ترین سکانس یک زندگی عاشقانه است ❤️

با احترام به تمامی دوستان ، نظر شخصی است و قصد جسارت ندارم ، در حد یک پیام بازرگانی بخوانید و گذر کنید🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام دوستان خداروشکر میکنم و بهتون افتخار میکنم. من هرروز صحبتای شمارو میخونم و لذت میبرم😊از اعتبار ...

سلام لطفا منو راهنمایی کن ۴ میلیون اعتبار دیجی پی دارم چه جوری میشه باهاش عیار خرید من عیار دارم و از حساب بورسی میخرم فقط نمیدونم چه جوری با  این اعتبار میشه خرید

عزیزمییییواقعیتش من الان هم برادرم قرار بود یه خونه برام رهن کنه به هزینه خودش و تمام امکانات تا روح ...

منم یک دوستی دارم شوهرش لنگه شوهر شماست تازه اون اخلاقم نداره 

فقط اون طفلی ۴ تا بچه داره 

شوهرش تو این یک مورد توانمند عمل کرده 

دوستم خیلی بی سر و زبونه از اوناست که میگه زن باید مطیع صد در صد مرد باشه 

با وجود اینکه همه نصیحتش میکنن فایده نداره 

فکر کرده اون دنیا براش فرش قرمز پهن کردن 

اینجا به خودش و بچه هاش سختی میده شوهرش راحت باشه 

میره سبزی میخره 

بسته بندی میکنه میفروشه 

دوغ  ماست  ادویه  خلاصه هر کار بگی میکنه 

تازه چند وقت پیش میگفت شوهرم دعوا کرده باهام گفته از زنای بی عرضه ای مثل تو بدم میاد 

اگه فامیل نبودیم طلاقت میدادم 

یک فامیلی دوری با هم دارن 

راسته که میگن بدهکار رو رو بدید طلبکار میشه 

وصف حال این مردکه 

من همینو فهمیدم تو این دنیا 

چه شوهر چه بچه چه پدر مادر خواهر برادر 

فرقی نداره وقتی زیاد از خودت براشون مایه بزاری و فداکاری کنی ازت سو استفاده میکنن و پشیزی ارزش برات قائل نیستن 

آدم اول باید به خودش احترام بزاره   و به فکر خودش باشه 

سلام لطفا منو راهنمایی کن ۴ میلیون اعتبار دیجی پی دارم چه جوری میشه باهاش عیار خرید من عیار دارم و ا ...

از دیجی کالا برو طلای دیجیتال انلاین بخر بعد همون لحظه بفروشش یکم کارمزد میگیره. بعد بزن برداشت به کیف پول. اگه الان بزنی فردا بحسابت ساعتای یک ونیم ظهر میشینه. بعد میتونی از بورس عیار بخری. 

نظریه خیلی نامحبوب ❌❌❌ولی به نظر من ارزش روح و روان یک زن که قلب تپنده خانواده است خیلی بیشتر و باار ...

عزیزم حرف شما کاملا درسته🌹👌

⁉️ولی میگیم آینده نامعلوم 

به فرض :::::::: من زن خانه دار که شغلی ندارم ، چیزی به نامم نیست ،تمام تلاشم رو کردم و همه جوره راه راستی و صداقت رو پیش گرفتم ولی نتیجه عکس داده و فقط باعث کم کاری و متوقع شدن شوهرم شده هنوز ادامه رفتارقبل رو بدم ؟

مجبورم مخفیانه پس انداز کنم برای پیری ، بیماری،جهزیه دختر که باعث سرافکندگیش نشه ،تحصیل ،مسافرت و پیشامدهایی که شاید نخوام دستم رو جلو کسی دراز کنم.

اعتقادم این نیست که به خودم نرسم ، نخورم نپوشم یا به خونه زندگی نرسم

هر چیزی اعتدالش خوبه 

فراوان دیدم زنانی که چوب بی فکریاشون رو خوردن

اینم بگم خدمتتون 🌹 

قرارنیست زندگی کسی با پس انداز مخفی بهم بریزه و پاشون بشه

همش برمیگرده به سیاست زنانه و رفتار عاقلانه یک زن 

😘😘

سلام خانما 

میلی برا هر گرم طلا چقدر کارمزد میگیره ؟ 

و چقدر کم می‌کنه هنگام فروش ؟؟ 

زده ب سرم نصب کنم 

آخه طلا ۸ تا ۹ تومن بود کلی پول رو کارتم بود الکی موند 

اگه می‌تونستم تبدیل کنم الان خیلییی سود داشتم 

بیزحمت کسی که میلی داره راهنمایی کنه؛

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام خانما میلی برا هر گرم طلا چقدر کارمزد میگیره ؟ و چقدر کم می‌کنه هنگام فروش ؟؟ زده ب سرم نصب کنم ...

نصب کنی بسته به وزن‌و مبلغت پایینش میزنه کارمزدشو  نصبش رایگانه گلم 

بنام خداوندروزی ده مهربان...

سلام به همه دوستای گلم امیدوارم که حالتون خوب باشه

خب میخوام چندخطی بنویسم وبرم به کارم برسم

امروز آخرین جلسه کلاس خیاطیم بود که البته دوهفته تعطیل شدیم وازاول آبان میریم برای دوخت پالتوو...

امروز وست خودم روکامل کردم مونده شلوارم اونم به امیدخدا برش زده شده کم کم ازامروز یافرداشروع کنم بدوزم

تواین تعطیلات ۲هفته ایم یخورده بایدبکارای خونه برسم اتاق خیاطیمو بریزم بیرون وموکت روبشورم زیرچرخ هام موکت بزارم سردوزم روند کنم خلاصه کلی کاردارم

پلوپز ی که سفارش داده بودم روخریدم ولی هنوز پولی واریزنکردم انشاله یارانه به یارانه واریزمیکنم

بایدپارچه پالتویی بخرم سوییت یافوتر کوبیده میخرم

برای دوتادخترام باید کاپشن بخرم 

ماه بعدچک برنج داریم

یه مانتوکتی وشلوار دیگه بایدبرش بزنم که تودوخت یقه انگلیسی دستم راه بیفته به امیدخدا

یه رگال بایدبخرم 

چندتاتیکه وسیله ریزبرای خونه میخوام مثل برس کرم دست وصورت چوب لباسی  اویزلباس برای کمددیواری 

باید تواین چندروز تعطیلی برنامشونوبنویسم 

همسرجان بادمجون آوردن برام که بایداونارورسیدگی کنم 

و امااااا..

یه جفت گوشواره به وزن ۱گرمو۵۲۰سوتی بایه پارسیان ۱گرمی خریدم شد۲۹ملیون ...

قسطها روبه زور دارم پرداخت میکنم چون بدقولی میکنن وطلبمون رونمیدن

چندتاتبکه وسیله خیاطی هم میخوام

برای دخترام هزینه آدینه هاشو نوواریزکردم

فعلا همینا یادمه ..یخورده سرم شلوغه خلوت بشم بیشترمینویسم

سلام دوستان من  یه طی داشتم ولی چون واسه راه پله استفاده کردم نمیشد واسه خونه هم استفاده کنم.رفتم طی بخرم.۵۰۰ بود.گفتم طی سطلی بگیرم ۲ به بالا بود.در نهایت رفتم یه دونی ماکارونی طی گرفتم ۴۰ هزار تومن.به قول معصومه جون اولویت بندی خیلی مهمه.کارم‌راه افتاد این ماه که دستم تنگ بود.طی سطلی هم رفت جزو اهدافم که بعداً بخرم

سلام خانما صبحتون بخیر و شادی🤍یک مشورت میخواستم ازتونیک مقدار پول با هزار و یک قناعت و پس انداز و پ ...

سلام عزیزم به نظرمن اگر که دلت واقعا شادی میخواد ورضایت قلبی برات مهمه خوب آیفون بخر ولی چون اولا نیت کردی اول طلا بخری برو یک طلای خوشگل بخر که دو سر سوده برات هم آینده نگری کردی وهم طلا برا استفاده داری به قول معروف بین مهم ومهمتر یکی رو انتخاب کنید طلا برو بخر شک نکن جیگر به قول معصومه جون طلا به صاحبش خیانت نمیکنه🌷