2777
2789
عزیزم واقعا خوبه که به خرید وسایل خونه فکر می کنی و اهمیت میدی بعضی خانوما اصلا تکونی به خودشون نمید ...

۱۳ ساله زوم نیستم

سری قبلی تو تاپیک گفتم فرش اشپزخونهدام پاره ست همه یه جوری حمله کردن که اگه انگار قاتل فراری ام

فرش آشپزخونه ام صورتی بود یه فرش دست دو از مامانم گرفتم اونم بعد ۱۲ سال کناره هاش پاره شد

یا کابینت هام فلزی دست دو بود بعد ۱۳ سال درش پوسید

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم من برادرم خودش گفته بهم ماهی ۱۰ الی ۱۵ تومن میده همینجوری من قبول نکردم.برادرم تاجره

احتمالا همونه شوهرت کمکت نمیکنه 

انتظار داره خانواده وبرادرت کمکت کنن

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

یه نظر خواهی :ما پارسال یه واحد کوچیک ۵۰متری طبقه سوم بدون آسانسور تو جای پایین شهر خریدیم.یک میلیار ...

سعی کنید مستاجر جدید پیدا کنید
با این شرایط بعید میدونم خونه رو حتی به قیمتی که خریده بودید ازتون بخرن

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

عزیرم من برادرم خودش گفته بهم ماهی ۱۰ الی ۱۵ تومن میده همینجوری من قبول نکردم.برادرم تاجره

کاش دست شوهرت هم بند میکرد

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سعی کنید مستاجر جدید پیدا کنیدبا این شرایط بعید میدونم خونه رو حتی به قیمتی که خریده بودید ازتون بخر ...

زنگ زدم بنگاه گفت ۱۱۵۰ تا ۱۲۰۰میتونم بفروشمش.

ولی من پشیمون شدم از فروش طلاهام.

کلا منصرف شدم

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
زنگ زدم بنگاه گفت ۱۱۵۰ تا ۱۲۰۰میتونم بفروشمش.ولی من پشیمون شدم از فروش طلاهام.کلا منصرف شدم

بنگاه یه حرفی زد خخخ نهایت بتونه یر به سر کنه که اونم 100% بعید
بله الان وقت فروش طلا نیست بنظرم تصمیم درستی گرفتید استفاده کنید و لذت ببرین

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام خانما صبحتون بخیر و شادی🤍یک مشورت میخواستم ازتونیک مقدار پول با هزار و یک قناعت و پس انداز و پ ...

عزیزم من سیزده پرومکس دارم

گوشی خوب واقعا آدم رو راحت می‌کنه

همون موقع که سیزده رونمایی شد من خریدم الان نزدیک ۴ ساله که دارمش با گوشی هم خیلی کار میکنم تا حالا نه داغ کرده نه هنگ کرده هیچی

کار کردن با آیفون اصلا سخت نیست شما چون به اندروید عادت داری فکر می‌کنی سخته فقط یه روز دستت باشه عادت می‌کنی

من جات باشم حتما میخرم

خودمم منتظرم پول دستم بیاد ١٧ پرومکس بخرم از بس که از آیفون راضیم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

برادارها که بنده خداها راضی هستن شاید وضع مالیش خوب باشه اصلا ازت پس نگیره ولی ممکنه خانوم هاشون حاشیه ساز بشن حتی اگه در ظاهر ابراز نکنن