2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ناهار گلم دوساعت قبل و دو ساعت بعدش هم نباید چایی و لبنیات بخوری

قرص منیزیم شما مگنیفورت هست؟؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام دوستاندوستان من از الان تا عید چند تا واریزی دارم، به نظرتون هر کدوم رو برم باهاش یه طلای بدون ...

سلام عزیزم 

اینجوری ک شما الان طلا بگیری باز عید دوباره بری آب شده بگیری دو بار کارمزد باید بدین

اگر برای سرمایه گذاری میخوای همون رو چرا طلای شکسته یا آب شده نمیخرید؟ 

طلای شکسته 2 درصد

آب شده 1 درصد 

منتها باید از جای معتبر خرید کنید که داخل طلای آب شده ناخالصی نداشته باشه

و اینکه موقع خرید حتما فاکتور مهر زده ازشون بگیرید

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

چند وقت پیش خونه یکی از اشناها رفته بودیم ایشون حدود 25 ساله ازدواج کردند بعد ازدواجم خونه شون نرفته بودیم چون اسانسور نداره و دلیل مهمتر که شوهرش اخلاقای خاص داره و خیلی به مهمون احترام نمیذاره ایشون و توپ تکون نمیده باغ کردان و شهریار و زمین شالی ویلا شمال و دریغ از خرج کردن حتی به بچه ها پول نمیده و مجبور شدن برن سرکار و مهم تر از همه خونه ای که زندگی میکنن انگار موزه س همه وسایل قدیمی و کهنه با افتخارم میگفت من وسیله نمیخرم هر چی خراب میشه تعمیرش میکنم اخه موکتی که انداختی تو اتاقت چی اونم میتونی تعمیر کنی پرده اشپزخونه و اتاقا برای حداقل 15 سال پیش ، خیلی خجالت کشیدم پیش همسرم وسایل که هیچی شوهرشون هیچ احترامی نذاشت انگار نه انگار مهمون داره  
چون خانم سفر زیارتی رفته بودن و دعوت کردند مجبور شدم برم اگه بگم برای خانم فقط 5 میلیون داده بودند بره مسافرت باورتون نمیشه خیلی خسیس با اینکه چند مدرک تحصیلی معتبر داره
فقط دعا میکنم سرش به سنگ بخوره و حداقل برای راحتی خودش هم شده خونه رو عوض کنند
حتی خانواده خودش هم بهش گفتند که الان باید بهترین خونه زندگی و داشته باشی ولی گوش نمیده
در اخر همه چی برای عروس و دوماد میمونه

خلاصه بعد از مهمونی دیگه هیچ حرفی نزدم نمیدونم همسرم متوجه این رفتارها و وضعیت خونه زندگی شد یا نه چون اقایون خیلی دقت نمیکنن
این خانم خیلی جنگیده با هر زبونی با ایشون صحبت کرده دعوا قهر محبت به نتیجه نرسیده
 تا حالا مسافرت نرفتن فقط شمال ویلای خودشون

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

الان ۱۰ تومن دارممیخوام وسایل آشپزخونه بخرم بشقاب دم دستی که میخوام ارکوپال بگیرم کفگیر مقاله پاسماو ...

عزیزم واقعا خوبه که به خرید وسایل خونه فکر می کنی و اهمیت میدی بعضی خانوما اصلا تکونی به خودشون نمیدن که شرایط زندگی رو تغییر بدن

چون شما همش تو آشپزخونه و خونه هستی مردا که نیستن اگر هم بی تفاوت باشن مثل شوهر شما که دیگه هیچی

هر چی که دوست داری با حقوق خودت برای لذت و آرامش خودت بخر  وقتی به خونه برسی بعدش خیلی ذوق می کنی اگر برادرت مشکل مالی نداره و حمایتگر هست چه اشکالی داره ازش قرض بگیر ولی به جای قرض اگر دسته چک داشته باشی از شهر لوازم خانگی:یا سرای ایرانی هم می تونی خرید کنی 

یه مدت رو شوهرت زوم نکن فرض کن درامدش کمه و فقط به خرج غذا میرسه

سلام دوستاندوستان من از الان تا عید چند تا واریزی دارم، به نظرتون هر کدوم رو برم باهاش یه طلای بدون ...

کاش همون موقع می‌گرفتی الان شد 10700

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

الان ۱۰ تومن دارممیخوام وسایل آشپزخونه بخرم بشقاب دم دستی که میخوام ارکوپال بگیرم کفگیر مقاله پاسماو ...

عزیزم اگه پولی داری فعلا دست نگه دار 

پولتو خرج وسایل خونه نکن 

فعلا کشور تو شرایط جنگیه 

من از باب دلسوزی اینا رو گفتم حالا خود دانی

عزیزم واقعا خوبه که به خرید وسایل خونه فکر می کنی و اهمیت میدی بعضی خانوما اصلا تکونی به خودشون نمید ...

من دیروز تو اخبار خوندم که سرای ایرانی قم ۱۷هزار شاکی داره مثل اینکه مردم خرید کردند ولی جنسو تحویل نگرفتند حواستون به این موضوع هم باشه 

دوستان شما ماهی چقدر دارین که پس انداز میکنید؟

سلام من خودم تصمیم گرفتم هر پولی که دستم میاد ۵ تا ده درصدش و کنار بذارم.اون روز حساب کردم با بیست هزار تومان یا سی هزار تومنی که از بعضی خرج‌های اضافه کنار گذاشتم.یه تومنی جمع شده( درسته یه تومن کمه ولی از اینکه دور ریخته بشه با خوراکی های مضر بهتره).چند ساله خواننده خاموشم و از دوستان همینجا یاد گرفتم..من خونه دارم و درآمد زیادی ندارم و این سوال هم خیلی کلی هست.چون یکی ماهی ۲۰ میلیون پس انداز داره.یکی ماهی صد هزار تومن

آره عزیزم روزی یک عدد بعد ناهار دوساعت قبل و دوساعت بعدش هم نباید چایی و لبنیات مصرف کنی قرصی که برا ...

ممنون میشم عزیزم این مباحث توی دورهمی دنبال بشه🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام عزیزم من از قرض گرفتن از برادر متاهل مخالفم کلی اینجا تایپیک داشتیم که داستان شده بودنمیدونم در ...

عزیرم من برادرم خودش گفته بهم ماهی ۱۰ الی ۱۵ تومن میده همینجوری من قبول نکردم.برادرم تاجره

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام عزیزم من از قرض گرفتن از برادر متاهل مخالفم کلی اینجا تایپیک داشتیم که داستان شده بودنمیدونم در ...

عزیرم من برادرم خودش گفته بهم ماهی ۱۰ الی ۱۵ تومن میده همینجوری من قبول نکردم.برادرم تاجره

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
آخه ما دوتا خونه و دوتا ماشین و یه زمین بجز این خونه داریم.منم اولین بارم نیست طلا میفروشم،دودلم میگ ...

چ خوب عزیزم 

پس با این شرایط بزارید برا رهن و مستاجر ترجیحا با اجاره 

انشالله ک پیدا میشه