2777
2789
عنوان

اخه مگ تاپیکای من خار داره که نمیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 36 پست

برآورده شدن یا نشدن دعا به عوامل مختلفی بستگی داره گاهی خدا دعای فردی مثل  فرعون  رو برآورده می‌کنه گاهی دعای یه پیامبر رو دهها سال برآورده نمیکنه نماز خوندن هم جزو واجباته دیگه و برای رضای خدا باید بخونیم نه برای حوایج و نیارهامون یا برآورده شدن دعاهامون البته میگن دعای بعد از نماز مقبوله ولی حالا کی کجا و چطوریش دیگه به صلاح خداونده

اراده ندارم😔

عه این چه حرفیه گل 

10 دقیقه هم نمیشه 

یه اپ نصب کن اذان میده آلارم میده 

سر ساعت بخون 

ایشالا به حاجتت برسی عزیزم البته جدای مسئله نماز

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برآورده شدن یا نشدن دعا به عوامل مختلفی بستگی داره گاهی خدا دعای فردی مثل فرعون رو برآورده می‌کنه ...

مرسی از حرفات💗

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

عه این چه حرفیه گل 10 دقیقه هم نمیشه یه اپ نصب کن اذان میده آلارم میده سر ساعت بخون ایشالا به حاجتت ...

باشه گلم از امشب شروع میکنم 

مرسی برام دعا کن همه چیز مثل قبل بشع😔🧡

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

من اراده ندارم اخه مثلا یه روز میخونم یه روز دیگ نمیتونم

به چشم تکلیف نگاه نکن اون موقع نمیتونی 

به چشم عشق نگاه کن 

بعدشم میدونی چی خیلی اثر داره؟

اینکه دعا کنی خدا عشق نماز رو توی وجودت بیاره 

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

به چشم تکلیف نگاه نکن اون موقع نمیتونی به چشم عشق نگاه کن بعدشم میدونی چی خیلی اثر داره؟اینکه دعا کن ...

باشه عزیزم

تلاش خدمو میکنم

به این فکر کن میلیارد ها آدم زیر خاک آرزو دارن فقط یه ساعت خدا بهشون مهلت بده تا نماز بخونن

درسته😔🧡

باشه گلم از امشب شروع میکنم مرسی برام دعا کن همه چیز مثل قبل بشع😔🧡

چشم 

به شرط لیاقت من لایق نیستم عزیزم 

الهی دلت شاد بشه قشنگم 💕

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چشم به شرط لیاقت من لایق نیستم عزیزم الهی دلت شاد بشه قشنگم 💕

فداتشم خانوم زیبا💗

مرز بین ایمان و کفر نمازه ترک عمدی نماز خودش جزو گناهان کبیره است شما سعی کن شروع کنی نمازاتو بخونی ...

سعی خدمو میکنم🧡

بنظر من ربطی نداره برای اینکه خدا همۀ بندگانش رو دوست داره و برای همۀ اونها خیر و خوبی میخواهد. من اعتقادم اینه که با دعای خالی کاری درست نمیشه. دعا باید با کار و عمل و تلاش همراه باشه. فکر نکنم خدا مثل ما باشه که چون نماز نمیخونیم از ما رو برگردونه. این از خداییت خدا به دوره. خدا بزرگتر و بخشنده تر از این حرفهاست که با عقل ناقص خودمون ارزیابیش کنیم. اما در اینکه خدا خیر همه رو میخواد هیچ شکی ندارم. خدا هر لحظه میخواد به ما کمک کنه اما ما هم باید با تلاش به خودمون کمک کنیم.