2777
2789
عنوان

بعد دوماه کات بلاکم کرده

104 بازدید | 16 پست

بعد دوماه ک باهاش کات کرد سه روز پیش دیدم تو تلگرام بلاکم کرده فکرم درگیرشد چرا این کاررو کرده☹️

با گوشی دوستم چک کردم دیدم ک عکس جدید گذاشته 

من نمیخام بهش برگردم ولی علت کارش جی بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزینه جدید روی میره نمیخواد تو مزاحمش بشی

آفرین دقیقا فهمیدم خیانت کرده کات کردم ولی چرا 

فقط از یکجا بلاک کرده اصن ما تو تلگرام بهم پیام نمیدادیم‌☹️

ولی من خودم از همه جا بلاکش کرده بودم 

[QUOTE=399848056]مشخص نیس شاید از بلاک دربیاره شایدم نه دیگه تموم شده ولش کن[/QUOTE

حتی اینکه بهش برگردم حالمو بد میکنه چون خودم دوماهه کاملا از همه جا بلاکش کردم و بهش گفتم همینکاررو انجام بده 

ولی دیدم ک فقط از یکجا بلاک کرده متعجبم

وقتی خودت از همه جا بلاک کرده بودی چجوری متوجه شدی اونم دیروز بلاکت کرده؟

چون هر چندروز بلک لیست رو چک میکردم پروفایلش بود 

بعد دیدم ‌ک عکس پروفایلش برام بسته شده

[QUOTE=399848056]مشخص نیس شاید از بلاک دربیاره شایدم نه دیگه تموم شده ولش کن[/QUOTEحتی اینکه بهش برگ ...

ب نظرم کاملا پاک کن شماره شو اصلا پیگیرش نشو اگر واقعا نمیخواییش چون چک کردن طرف باعث میشه آسیب ببینی بعد تبدیل میشه ب عادت‌.من خودم یه شخصیو بعد دوسال هنوز دارم چک میکنم متاسفانه شده سرگرمیم و اشتباه کردم.اشتباه منو نکن

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

منم متاسفانه عادتم شده نمی‌دونم چیکار کنم 😭😭😭

هرچی زودتر ترک کن این داستانو بخدا ک من اشتباه کردم.هیچ اتفاق خاصی ام نیوفتاد.فقط خودمو اذیت کردم.البته ک الان خیلی کم شده 

هرچی زودتر ترک کن این داستانو بخدا ک من اشتباه کردم.هیچ اتفاق خاصی ام نیوفتاد.فقط خودمو اذیت کردم.ال ...

دقیقا همینه نباید چکش کنم چون میخام فراموشش کنم 

و میخام ک اونم دلتنگ بشه و دسترسی ب من نداشته باشه 

وتا وقتی ک چکش کنم همچنان انرژیم در زندگیش 

حضور داره و اون متوجه نبودم نمیشه 

دقیقا همینه نباید چکش کنم چون میخام فراموشش کنم و میخام ک اونم دلتنگ بشه و دسترسی ب من نداشته باشه و ...

افرین دقیقا نبود تو و فراموش کردنش باعث میشه اون بیشتر اذیت شه.این اتفاق باید واقعی بیوفته ینی شما واقعا دگ طرفو نخوای و انرژیتو ازش قطع کنی.