2777
2789
اسکرین شات گرفتمخیلی عالی بود😍😍😍

چه خوب که براتون مفید بود 

حتما حتما مقداری پول رو نگه دارید برای سند 

برای ما وام موند برای سند 

وام درست شد 

اما سند ما نه 

و بعد از یک سال و نیم سند هنوز آماده نشده اما مالک پول رو نه تنها از ما کامل دریافت کرده بلکه مقداری هم به ما بدهکار هست که می که بمونه برای برای بعد سند ( اینم هم به خاطر نابلدی ما بود) 

ما هم بهش گفتیم چون سند قرار بود ۶ ماهه آماده بشه و نشده 

ما ما به تفاوت و به روز می گیریم و تو سند قید شده هر روز که سند دیر تر آماده بشه باید فروشنده روزی ۲۰۰ هزار ت ضرر بده 

ما اطلاعات نداشتیم ملک شهر دیگه خریدیم 

مالک و سازنده خودشون تو ساختمون زندگی می کنند اما نتونستن سند رو به موقع آماده کنند 

چه خوب که براتون مفید بود حتما حتما مقداری پول رو نگه دارید برای سند برای ما وام موند برای سند وام د ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم 

برای من خیلی مفید بود چون خودم قصد خرید دارم حتما استفاده میکنم❤️❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سلامامیدوارم روز پاییزی همگی بخیر باشه.پاییز فصل عاشقان و پر از زیبایی هست ولی برای آدمی مثل من ...

عزیزم برای طناب زدن حتما مراقب زانوعا باشه و اینکه قبل و بعدش نرمش داشته باش 

در رابطه با وام خانگی من خودم وام باز کردم اما یک روش جدید رو دارم امتحان می کنم 

اول اینکه کوتاه مدت هست ( ۵ ماهه) 

دوم اینکه با قیمت دلار قسط رو می دیم که ارزش پول کم نشه 

مثلاً ۲۰۰ دلار موعد پرداخت قیمت دلار چک میشه معادل ریالی برای کسی که موعدش هست پرداخت میشه 

نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه 

من با آدم هایی این قرعه رو شروع کردم که کامل میشناسم

نکته آخر 

حتما هر روز در حد یک ربع هم که شده در هوای آزاد با آرامش قدم بزنید من خودم حتی روزهایی که میرم باشگاه اما پیاده روی رو ترک نمی کنم برای حال و هوا عالیه 

سلام عزیزم خوب کاری کردین که اسکیت خریدین ولی اسکیت نیاز به کلاس نداره من پسرمو کلاس بردم اما زیاد ...

منم الان دارم از روی فیلم های آموزشی بهش یاد میدم ولی خب دوست دارم کلاس بره با بقیه بچه ها بازی کنه و مسابقات شرکت کنه واسه همین کلاس میفرستمش وگرنه تو همین خونه خودم یادش میدادم 

من خونریزی پریودم شدیده رفتم دکتر گفت مشکلی نداریراهی هست کمش کنم

مشکل نداشتن از دید طب نوین این هست که چیزی تو آزمایش و سونو گرافی دیده نمیشه.ولی بدن حتما مشکلی داره .نه اینکه مشکل خاصی باشه ولی همون طبع ها که غلبه میکنن.مثلا من خودم هر دکتری میرم میگن سالمتر ازتو ندیدیم ولی خیلی مشکلات هست که براتون میگم .یکیش غلبه صفرا هست که همون طبع گرم و خشک هست.پس باید چیز هایی استفاده بشه که این طبع رو متعادل کنه.گرمای زیادی باعث میشه مثلاً اگر گرمیجات با طبع خیلی گرم استفاده بشه خونریزی پریود بیشتر بشه یا برعکس در افراد سرد مزاج مصرف سردیجات باعث میشه.شما باید ببینین چه طبعی دارین باتوجه به اون حلش کنین

برای طبع گرم خوردن سویق یا قاووت عدس صبح ناشتاخیلی خوبه البته همه ی اینها مداومت میخواد.

یا در افراد سرد مزاج کوکوی گردو برای کم کردن پریود خیلی خوبه ولی برعکس برای گرمها مضر

یکی دیگه اینکه میتونه ویتامین Kکم باشه

کم خونی خودش باعث خونریزی شدید میشه البته میگم شاید تو آزمایش کم خون نباشین

عفونت حتی به مقدار کم هم باعث خونریزی میشه ممکنه الان عفونت نداشته باشین ولی متاسفانه با هربار استفاده از نوار بهداشتی حتما مقدار کمی عفونت رحم رو درگیر میکنه(عرق پنیرک برای عفونت خیلی خوبه البته شرکتی نباشه واز آدم مطمین بگیرین یه دوره استفاده بشه به اندازه  ۳بطری کاملا متوجه میشین که انگار زیر شکمتون سبک شده )

ببینین به چیزی که هست مثلاً سونوگرافی بعضی مشکلات روتا به یک اندازه خاصی نرسه نشون نمی ده ولی از علایم بالینی راحت میشه متوجه مشکل شد(شما اگر طب سنتی خوب تو شهرتون هست حتما مراجعه کنین)

مثلاً کبد چرب اگر به گرید 1نرسه یعنی یک سوم کبد درگیر نشده باشه سونوگرافی نشون نمی ده ولی علایمش کاملا واضح هست   ومیشه قبل از اینکه به گرید برسه برطرفش کرد

ببینین طبع بدن ممکن هست یه دفعه تغییر کنه اینکه میگن پنیسیلین رو اگه یه سال نزنین باید تست بشه به همین خاطر هست .

سیب برای متعادل کردن طبع خیلی خوبه وسموم رو دفع میکنه.اگر خوردن سیب ناشتا اذیت کن باشه به صورت پخته مصرف کنین.چون پیوندش شکسته میشه و معده رو اذیت نمیکنه

اما مهمترین چیزی که همه ی اینها رو متعادل می‌کنه و طبع ها رو متعادل می‌کنه و گرمای اضافی و سردی اضافه بدن رو میگیره ورزش هست.به خصوص برای کار کردن درست تخمدانها خیلی موثر هست.ورزش سه روز در هفته.

یه موردی که هست دیدین میگن مثلاً فلانی لاغره ازدواج کنه چاق میشه یا بعضی‌ها بعد زایمان چاق میشن اینها به خاطر جذب رطوبت هست.اگر بدن رطوبت جذب کنه ممکن هست بعد ازدواج یا زایمان چاق بشین ولی اگر طبع گرم وخشک باشه و رطوبت رو جذب نکنه اینها هم تاثیر گذار نخواهد بود.در افرادی با مزاج  گرم وخشک هر چقدر هم داروهای چاقی مصرف بشه و ...چون مزاج زیادی گرمه از داخل میسوزونه و عملا باعث بدتر به وجودداومدن مشکلات دیگه هم میشه ویا برعکس برای وزن کم کردن افراد چاق 

یه موردی که هست دیدین میگن مثلاً فلانی لاغره ازدواج کنه چاق میشه یا بعضی‌ها بعد زایمان چاق میشن اینه ...

5ماهه زایمان کردم شکمم یخه .شیرخشک میدم بچه. یبار پریود شدم ماه قبلی فقط پراکنده لکه های قهوه ای خیلی کم بود البته ببخشید. 

خیلی بی حالم حتی کارهای روز مره ام انباشته شدن.

فقط به زور پا میشم کارهای ضروری بچه ها رو انجام میدم.

کم رمق بی انرژی بی حوصله.یکی لطف کنه کمکم کنه

یه مورد دیگه هم بگم و برم.در مورد پسردارها.اینکه ما فکر کنیم دخترها در سن بلوغ چون خون از دست میدن پس آهن نیاز دارن و خوراکی های آهن دار ولی پسر هانه اشتباه هست.پسرها در سن بلوغ چون بدنشون در حال ساختن عضله هست به آهن بیشتری حتی نسبت به دخترها نیاز دارن پس حواسمون به تغذیه پسرها هم تو این سن باشه

بدن انسان فقط تا یه سنی مثلاً کلسیم و...رو میتونه ذخیره کنه و معمولا از یه سنی به بعد ذخیره ای دیگه صورت نمیگیره و فقط نیاز روزانه بدن تامین میشه پس تا سن زیر ۲۰حواسمون به کلسیم و آهن و تغذیه صحیح بچه هامون باشه.مصرف روزانه بادوم رو حتما داشته باشیم.

یکی هم تغذیه بچه ها اینکه فکر کنیم کلوچه یا بیسکوییت یا هر چیز شرکتی که برای تغذیه بچه میزاریم چون ترکیباتش به ظاهر سالم هست فکر کنیم تغذیه سالم هست کاملا اشتباه هست و به دلیل داشتن افزودنی ها و نگهدارنده به شدت مضرن پس سعی کنیم بیشتر اینها رو تو خونه تهیه کنیم.

از خوردن سیب هم غافل نشیم که اگر روزانه یک عدد سیب مصرف کنیم نیاز به دارو پیدا نمیکنیم

در روزهای پاییزی که ویروس ها میان به بچه ها حتما قرقره کردن با آب و نمک و لیمو رو بگیم انجام بدن.لیمو به دلیل داشتن ویتامین سی لثه هارو محکم می‌کنه.البته نه اینکه مدام انجام بدیم چون محیط دهان رو اسیدی میکنه واسید زیاد در دهان دندان هارو آسیب میزنه

5ماهه زایمان کردم شکمم یخه .شیرخشک میدم بچه. یبار پریود شدم ماه قبلی فقط پراکنده لکه های قهوه ای خیل ...

عزیزم رحم عضوی هست که حتما باید گرم بمونه و همون سرد بودن رحمتون باعثش هست شما سردی تو بدنتون غلبه کرده

الان نمی‌دونم تو این تاپیک گفتن اینا خوب هست یانه اینکه ممکنه کسی ناراحت بشه.

شاید الان بعضی دوستان ناراحت بشن که دارن بحث طب سنتی میکنن تاپیک بیراهه رفته و فلان

. ولی رعایت یسری نکات  خودش  باعث پیشگیری بیماری و بدنبالش خرج نشدن پولمون برای دوا دکتر.

یه مدل صرفه جویی وپس انداز حسابه خودش