2777
2789
دوش گرفتم و حاضرشدم رفتم سمت طلافروشی😍😍همینطور که انتظار داشتم اولین مشتری بودم و طلافروش هم خدا ب ...

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
دوش گرفتم و حاضرشدم رفتم سمت طلافروشی😍😍همینطور که انتظار داشتم اولین مشتری بودم و طلافروش هم خدا ب ...

الان به طلاها دسترسی ندارم عکس اینترنتی شون رو گذاشتم جهت انگیزه به دوستان 

هزاران برابرش قسمت شما دوستان عزیزم😍😍😍

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان به طلاها دسترسی ندارم عکس اینترنتی شون رو گذاشتم جهت انگیزه به دوستان هزاران برابرش قسمت شما دو ...

سلام مبارک باشه. با دل خوش استفاده کنی

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
عزیزم شما دیگه تصمیمی نگیر بزار همسرت با فکر خودش پیش برهما زمین فروختیم الان و قرار بود طلا بفروشم ...

گلم منم گذشته هوش اقتصادی خیلی خیلی پایین داشتم بد زیاد

الان خداروشکر با تاپیک آشنا شدم بهترم حداقل 😜

نه اصلا از واقعیت ناراحت نمیشم 😍

من برای گواهی نامه هم طلا فروختم 

حتی برا لباس هم 🫠

گذشته ها گذشته 🥰🥰

آینده رو انشالله پیش بریم با قدرت 💪💪💪👌

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام شبتون بخیر 

کسی میتونه بهم بگه وزن طلا ۷۶۲۰ چقد میشه؟

طلا فروش ۸۴ کشیدن میخوام ببینم درسته یا نه؟

برای هر بهاری باید زمستونو پشت سر بزاری..💯👌🕊 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️

خیلی کار خوبی میکنید.این مهارتها رو باید از بچگی یاد گرفت.الان من همه چی بلدم ولی اسکیتو اصلا نتونست ...

اره من خودم اسکیت رو یاد دارم با اینکه هیچوقت اسکیت از خودم نداشتم به دخترمم یاد دادم البته خود دخترم بار اول ک پاش کرد راه رفت دیدم یاد داره انگار اسکیت سواری تو خونش بود و ما خیلی تعجب کردیم.😊 ولی گفتم حرفه ای تر باشه ثبت نامش کردم.

من با اعتبار دیجی پی از دیجی کالا طلا میخرم بعد میفروشم نقدش میکنم انتقال میدم به کارت پولم. بعد از بورس عیار میخرم

سلام شبتون بخیر کسی میتونه بهم بگه وزن طلا ۷۶۲۰ چقد میشه؟طلا فروش ۸۴ کشیدن میخوام ببینم درسته یا نه؟

قیمت طلا چقدر بود ؟

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

ماشین ظرفشویی من مارکش دوو نشد شد Aplas (رنگ استیل هست که چون تمام وسایلم سفید هس قرار شد فردا سفید بیارن اینو ببرن )و در کنارش ی جارو شارژی بدون سیم هم خریدم ماشین ظرفشویی ۵۰ میلیون ،جارو ۱۰ 

جارو رو مادرم اصرار داشت بگیرم و اولین دلیلش این بود همه بچه ها دارن مادر جان  تو هم داشته باش !

میریم برای پرداخت اقساط 🤲شکر خدا 

خرید آنلاین به من که ی مقدار خجالت میکشم واسه کم خریدن کمک میکنه  مهمون داشتم ۱۵ عدد لطیفه شیرنی تر سفارش دادم 😊کلا ۷ نفر بودیم 😁

یعنی ی کدبانویی شدم خودم کیف میکنم تا اینجا که مدیریت عالی کردم غذای سالم و خونگی بیشترین دست آورد من هست.

به همه کارهام میرسم تا کمتر نیروی کمکی بیارم این هم خودش ی نوع پس انداز هس🌱