2777
2789
ما دو تا آدم بزرگ با یه بچه چهارساله فقط خوراکی ماهانه 10 تومن هزینه میکنیم

خیلی خوب جمعش میکنی  اگر حوصلت شد بهم ی لیست مقدار خرید بده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش نمی‌دونی هر روز تو خونه‌ی من چه جنگ اعصابی هست از کتک و تحقیر گرفته تا بی‌تفاوتی و بی‌مسئولیت ...

جدا شو 

این چ زندگی 

بچه هات هم بزرگ هستن حضانت رو خودشون انتخاب میکنن

ما دو تا آدم بزرگ با یه بچه چهارساله فقط خوراکی ماهانه 10 تومن هزینه میکنیم

دوست عزیزم، خیلی از ما اینجا مثل شما هستیم،راجع خوراکی منم ی بچه ۱۰ سال دارم همسن بچه شما بود به خدا به جز خوراکی لپ لپ و چیزای جینگل مینگول دخترانه هزینه های زیادی داشت واسم 🤪🤪و همون طور که دوستان گفتن منم به شخصه فریزر رو اصلا پر نمیکنم چون بستگی به ذائقه خانواده داره  فقط مواد پروتئینی و سبزی قورمه سبزی و ی مقداری هویج و فلفل دلمه برای پخت مرغ، قسمت خوراکی یا میوه یا خرید انقد متفاوت هست فک نکن تنهایی فقط اگر بیان نمیشه تنها دلیلش اینه کمکی به دوستان نمیکنه در عوض هر کاری بکنیم حتی یه کار کوچیک که در ارتباط با کاهش هزینه ها باشه مینویسیم😍

بچها چرا یکی درمیون پست ها شده زبان محلی 🥸خب اگه میخواین به لهجه ی خودتون صحبت کنید خب برید پی وی خب اینجا که کسی متوجه نمیشه چه دلیلی داره یکی درمیون بخوایم پست های شمارو رد کنیم 😬

باید کار پبدا کنهبچه هاش هم میتونن کار کنن ماشاالله بزرگ هستنمخصوصا اگه پسر باشن

اون که اره ولی قبول داری یکی مثل خانواده پشت ادم باشه و حمایتش کنه اونم خیلی جلو میفته به نظر منم بچه ها بزرگن جدا بشن به نفعشون هست . دو سال دیگه اونام می تونن برن سرکار و هم اینکه تو دادگاه می تونن مادر رو انتخاب کنن یا بگن هر دو از پدر هم بتونن پول بگیرن شاید جدا بشن پدر به بچه ها پول بده .خدا کمکش کنه سخته 

بچها چرا یکی درمیون پست ها شده زبان محلی 🥸خب اگه میخواین به لهجه ی خودتون صحبت کنید خب برید پی وی خ ...

عزیزم یه سوال پرسیدم راجب به مغازه ای که تو شهر خودمونه دیگه چند تایی پست طول کشید درخواست دوستی دادم ببخشید دوستان🌹🌹🌹

راستش نمی‌دونی هر روز تو خونه‌ی من چه جنگ اعصابی هست از کتک و تحقیر گرفته تا بی‌تفاوتی و بی‌مسئولیت ...

خیلی ناراحت شدم بچه هاتون کوچیک نیستن که بفرستشون بزن سرکار هر کاری شده هزینه های خودشون که میتونن بدن.

شماهم یه حرکتی بزن بالاخره اینجوری نمیشه فایده نداره. آخرش که چی!

@masumehjoon‍ 

سلام دوستان ، شما راه حلی دارید که بدن قوی بشه و کمتر مریض بشیم بخدا پاییز که میشه تا فروردین من ده بار بیشتر مریض میشم دخترمم پنج سالشه مث خودمه دم به دقیقه سرماخوردگی، توروخدا راهی دارید که خوبه بهم بگید

راستی تهران هم زندگی میکنم یعنی هوا چنان سرد نیس من  اگه  و تبریز و شهرهای سردسیر بودم نمیدونم چی میشد

از لحاظ تغذیه هم اصلا کم نمیزارم انواع میوه و سبزیجات و گوشت و قلم و کله پاچه عسل، انواع مغزیجات همیشه تو خونمون هست و مصرف داریم

دیگه نمیدونم چیکار کنم بخدا

معصومه جون و بقیه دوستان کمکم کنید🙏🏻♥️