دقیقا منم به خرید عمده خیلی معتقدم و یه زمانی سلطان خرید عمده بودم :) هنوزم خرید عمده زیاد دارم ؛ خونه قبلیم جا نداشت، نمیتونستم زیاد خرید کنم ...
البته چون خودم و بچه ها کالابرگ داریم ، باهاش حبوبات میخرم ، دیگه یک جا نخریدم .... ؛ یا هم بن خرید بدن با اون بخرم برا همین مثل قبل یکجا خرید نمیکنم ولی یه مقدار زیاد از شوینده بهداشتی احتکار دارم .... این موقع از سال که خرجش چند برابر عید ... خیلی خرید زیاد ... گردو عسل لیمو خرما کنجد روغن زیتون و به زودی برنج رب خونگی هم که خیلی فریز دارم ، بیمه ماشینمون هم به زودی میرسه که تمام قسط هست ....
از طرفی میدونم قیمت مواد غذایی خیلی میخواد بالا بره ، تو فکرم یه حرکتی بزنم ولی خرید لباس هم داریم .... در آستانه ی هدف بعدیم برا خرید زمین مورد نظرمم هستم که بالا رفتن طلا همه ی طلاهای نازنینم رو بفروشم .....
نشستم یه حساب کتاب حسابی کردم ، تو دفتر یادداشت گوشیم ، لیست
فیش حقوق
درآمد ها
درآمدهایی که در طول سال یکی دوبار بدن یا ممکنه پرداختش نوسان داشته باشه (این مورد رو برا خرج کرد و هیچ چیز روش حساب باز نکردم که تو موقع خودش ، مناسب اون موقع هزینه شه یا هم طلا بخرم )
هزینه ها
هزینه های موقت
اقساطی که قرار آزاد شه
اقساطی که میخواد اضافه شه
لیست کل وام هامون با مبلغ و زمان اتمام
لیست مناسبتی ها ...
با گرفتن وام های جدید بازم کم نمیاریم و راحت رد می کنیم ولی بازم عاشق خرید عمده م که فعلا براش بودجه ندارم ولی بهترین ایده س ...
فعلا پول اضافه ای اومد ، باید برا خرید زمین کنار بذارم و گرنه اگه میتونستم همین الان ، لیست خرید مواد غذایی و خوراکی عیدمون رو تهیه میکردم میذاشتم کنار جز گوشت و مرغ و ...
وقتی خرید عمده داشته باشی هم از تورم جلویی هم اینکه میتونی راحت وام برداری ،من با همین روش ، یه بحران بیکاری رو به راحتی رد کردم .... احسنت به پیشنهاد شما