2777
2789
عزیزم یک طلا فروش خیلی معروف و بزرگ توی شهر ما هست که همیشه کلی مشتری داره طوری که گاهی باید بمونی ب ...

ااآ از همین میترسم چون خودمم تو قیمت بالا خریدم چقد بده خدایا آدم نمیدونه چیکار کنه چند سال پیش حداقل خیلی بهتر بود اینجوری روزانه نبود افزایش قیمتا ! مرسی عزیزم که لطف کردی و جواب دادی خدا خیرت بده الهی که برای همگی از آسمون و زمین رزق و روزی و برکت بباره 🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام این انگشتر مستعمل امروز تونستم بخرم ۱۹۵۰۰ شد ۱/۸۵۰گرم نتیجه یک ماهه پس انداز 🥲😁.انشالله دفعه ی بعد گوشواره و‌پلاک هم میزارم ولی سنگین تر برمیدارم 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
سلام این انگشتر مستعمل امروز تونستم بخرم ۱۹۵۰۰ شد ۱/۸۵۰گرم نتیجه یک ماهه پس انداز 🥲😁.انشالله دفعه ...

چقدر مدلش قشنگه 🤩 مبارکه عزیزم 

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜

سلام دوستان.

دیروز نزدیک ۱۱ ظهر برای اینکه اعتبار دیجی رو نقد کنم، خرید طلا و بعد هم فروش زدم، اما بعد از گذشت ۲۴ ساعت هنوز پول توی کارتم نیومده و مینویسه در انتظار تایید بانک، پشتیبانی هم جوابگو نیستن، کسی همچین مشکلی واسش پیش اومده؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بله اون بورسی که شما منظورتونه سهام شرکت های نفتی و خودرو و ذوب آهن و ... هست من دارم در مورد صندوق ...

خب راجب صندوق طلا بیشتر توضیح میدین؟؟؟ چه جوری باید سرمایه گذاری کرد؟ 

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
سلام دوستان.دیروز نزدیک ۱۱ ظهر برای اینکه اعتبار دیجی رو نقد کنم، خرید طلا و بعد هم فروش زدم، اما بع ...

اره دیر میدن نگران نباش من دوروز بعد داد

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

یه سوال بنظرتون خرید قسطی طلا ازاسنب پی واقعیه واقعا طلارو قسطی بااعتباراسنب پی میدن

اره

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام خانمای گل این تاپیک خلاصه نداره؟ میدونید مطالب اصلی تو کدوم صفحه نوشته؟

صفحات اول بخون وگزیده ها