2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیر میدن نگران نباش من دوروز بعد داد

ممنون🌷💐، خداروشکر همین چند دقیقه پیش اومد.

دو بار دیگه ماه های قبلی گرفته بودم، سه چهار ساعته واریز شد‌، این سری طول کشید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام به روی ماه همگی من داشتم پیام قبل از عید ۴۰۳ معصومه جون رو میخوندم که رفته بودن خرید و با مابقی ...

سلام به روی ماه همگی🥰😘😘

معصومه جونم امروز داشتم با خواهرم صحبت می‌کردم و دیدم من خرد خرد توی این حدودا دوسال که با شما آشنا شدم چندین گرم طلا خریدم 

به خواهرم گفتم اگه حرفهای معصومه رو نشنیده بودم حتی شاید الان یک گرم هم طلا نداشتم

خیییلی ممنونم ازت

@masumehjoon‍ 

اما اون لحظه که گفتم با خبرای خوب برمیگردم خودمم نمیدونستم که به لطف خدا به این زودی اتفاق میفته 😅

خداروشکر از جایی که اصلا فکرشم نمیکردم پول یکی از بزرگترین بدهی هام جور شد و از ۵۰ ملیون بدهی ۱۵ تومن رو تسویه کردم

من میخواستم برای رفع این بدهی گوشواره م رو بفروشم که خدا کمک کرد و پولش جور شد بدون هیچ زحمتی😍🥰

حالا مونده سی و پنج ملیون 

هدفم برای مهر و آبان خرید یه گلگوش مدل گوشواره حلقه ای خودمه امروز رفتم وزن گرفتم ۱گرم و ۲۵۰بود که تا الان ۶۰۰سوت طلا براش جمع کردم مونده ۶۵۰سوت دیگه جمع کنم و چالش این دو ماه رو انجام بدم

پس فعلا تمرکز رو میذارم روی همین دوتا موضوع 🥰🥰🥰

الانم با شروع مدرسه بچه ها میرن مدرسه و من صبحها تنهام میخوام خونه تکونی پاییزی رو شروع کنم

چیزی که من تا الان یادم گرفتم اینه که هیچوقت از رحمت پروردگارم ناامید نشم و توی این لحظات پر از چالش آرامشم رو حفظ کنم و با عشق زندگی کنم 

در هر صورت  این دوران میگذره و این منم که باید یاد بگیرم تو هر چالشی بهترین تصمیم رو بگیرم و رشد کنم

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی😍😍😍

شکررررت 

باهر نفس شکرررت

با خبرهای خوب و خوبتر بازم برمیگردم😍😍😍🥰

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

سلام وقت بخیر 

یه سوال مهم دارم خواهشا هرکس خوند نظر خودش رو بگه چون واقعا برام مهمه 

حدود صد تومن نقدینگی دستمون اومده 

با این قیمت طلا بنظرتون تبدیل به طلا کنم یا همینجوری بذارم بمونه؟چونکه بیشتر از صد تومان بود اما همسرم خیلی ولخرجه داره به باد میده 

از هشت تومن میتونستیم بخریم دست دست کردیم 

بنظرتون الان چه کنم؟

شما بودید چیکار می‌کردید؟

سلام به روی ماه همگی🥰😘😘معصومه جونم امروز داشتم با خواهرم صحبت می‌کردم و دیدم من خرد خرد توی این ح ...

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم شما لطف داری به من فدات شم 

به به 😍 خدارو شکر و هزاران بار شکرش 

راست گفتند که با خدا باش و پادشاهی کن 😍

خدارو شکر که بدون نیاز به فروختن طلاهات تونستی مقداری از قرضت رو تسویه کنی 👌

قدر ..سوت به سوت طلا هاتون رو بدونین که اگه در توانتون هست فقط کم کم بخرید ..به فکر فروختنش نباشید 

طلا رو درصورتی بفروشید که برای پیشرفتتون باشه عزیزان 

الان می‌دونی یاد چی افتادم ؟ یاد زهرا که یه دونه زنجیر می‌گرفت دوماه استفاده میکرد ...می‌برد می‌فروخت که خونمون مرغ نیست 

زنجیر رو می‌فروخت یک ملیون و هشتصد 🙁 همون روز چالش رو می کَند و می اومد خونه 

یا اینکه همسرامون کار می‌کردند صاحب کار می‌گفت که پول رو آخر هفته میدم ...دیگه منتظر چهار روز آخر هفته نمیشد 

می‌برد انگشترش رو می‌فروخت می‌رفتند پیتزا 🤦

یا پسرش دو سه سالی میشه کار می‌کنه گفتم پولهای پسرت رو قاطی زندگیت نکن برای خودش تبدیل کن 

انشالله بعد سربازی کارِ خودش رو داشته باشه ❤️ 

اون روز میگم خاله بیا ببینم  چقدر پس انداز داشتی ؟

می‌خنده میگه دلت خوشه خاله ؟ اینا میذارند من پول جمع کنم 

از خرجی خونه مدام کم میارند و ازم پول قرض می‌خوان 🤦

یا خودش حدود دو سالی میشه کار می‌کنه بجز یک گوشواره ی چند سوتی چیزی پس انداز نکرده 

اون روز میگه کاش میدونستیم طلا اینطوری بالا خواهد رفت فقط طلا می‌گرفتیم الان خونه رو به راحتی بزرگ میکردیم 🙁

گفتم من چقدر گفتم بهت که بیا برات صندوق طلا باز کنم تو طلا فروشی من ؟

چقدر گفتم بیا و نترس اقساطی بردار ..چک بدم برات ،خودم چک بکشم براتون پُر کنین ؟

گفتی نه ریسک و شاید کار نداشتند 🙁

خب عزیزم تا خودت نخوای کسی نمیتونه برات کاری کنه 👌 

عزیزان با حلوا حلوا گفتن دهن کسی شیرین نمیشه ✅

بخوااااه 😍 بشوووو 

و اما تو مادر خانمی جان ❤️ 

عزیزم اگه خرجی خونه دستِ خودت هست میتونی از الان جمع کنی و ماه به ماه تسویه کنی قرضت رو ...اینطوری بهتر فشار هم نمیاد بهت 

@royayezendegi‍