2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستانمن تابحال باتارا سکه و طلا خرید نکردم کدوم فروشگاه خریدداشتین برای طلاوسکه؟ رادا سکه داره ...

آره عزیزم رادا خوبه یکم ارسالش شاید با تاخیر باشه ولی قیمتش از بقیه بهتره من دو‌ ساله ازش خرید میکنم فاکتور هم ارسال میکنن

آره عزیزم رادا خوبه یکم ارسالش شاید با تاخیر باشه ولی قیمتش از بقیه بهتره من دو‌ ساله ازش خرید میکنم ...

ممنون عزیزم که کمکم کردین.

فقط یه سوال دیگه شماهردفعه که خرید میکنین میگین ارسال کنن یا میزارین سبد خرید و چنتا شد ارسال میکنن ؟ و اینکه سکه پارسیان میخرین یا شمش طلا؟ هزینه ارسالش چقدره؟

ببخشید سوالام زیاد شد

ممنون عزیزم که کمکم کردین.فقط یه سوال دیگه شماهردفعه که خرید میکنین میگین ارسال کنن یا میزارین سبد خ ...

سبد خرید رو اگر پرداخت نهایی انجام ندید حذف میشه یعنی مدت زمان داره که محصولی تو سبد خریدتان بمونه 

توی سامانه سجام ثبت نام کنخیلی راحتهمیتونی کافی نت هم بری ثبت نامت کنهو بعدش دیگه میتونی خرید و فروش ...

اسم برنامه اش سجام نصبش کنم؟ یا بزنم بورس

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام سلااام والا چند ماهه هیچی نمیگم چون واقعا هیچ کاری نکردم😑شوهرم بیکار و قسطا عقب افتاده الان دو ...

ماشالله جاریتون خونش نسبتا تکمیله وسایل خونه نو و تکمیل ،چرا خیری که میتونست به بچه های واقعا نیازمند کمک کنه برای بچه های ایشون لوازم التحریر خرید 

سرم چی خریدی یه توضیح بده بگیم بهت ولی چت جی پی تی هم خیلی خوبه عکس محصول و میفرستی و همه چیو کامل ...

Lincome Genifiwue Ulimate serum

عکسش نیومده

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام سلااام والا چند ماهه هیچی نمیگم چون واقعا هیچ کاری نکردم😑شوهرم بیکار و قسطا عقب افتاده الان دو ...

سلام ببخشید کار هر دو اشتباه 

قسط ها مهم هستند یا ماشین شارژی وقتی میگین شوهرتون بیکاره

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

کآر جاریت را اصلا نمی‌پسندم اینقدر خودتا بدبخت نشون بدی که بقیه برا بچه هات وسیله بخرن

شما کارت بهتره ولی اگه بخوای کامل به حرف بچه ها باشی هر روز یه چیز جدید میبینن و میخوان   براشون کم نذار ولی حواست به آینده خودت و بچه هات هم باشه