2777
2789
سلام خانمامنم یکم بگم از کارهام‌این چندروزه خیلی بی انرژی بودم نوبت حجامت گرفتم وانجام دادم✅۲۷م تولد ...

قانون ۲ دقیقه چیه عزیزم؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
ببخشید من جواب میدم یکی دلش طلای سنگین میخواد مثلا جمع میکنه یه سرویس میخره یکی حمع میکنه دویست میلی ...

اتفاقا خوشحال میشم جواب میدید. 

منظور من این بود که بعدا همه رو یه جا میفروشید؟ یا اول تبدیل به طلا میکنید؟ 

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا خوشحال میشم جواب میدید. منظور من این بود که بعدا همه رو یه جا میفروشید؟ یا اول تبدیل به طلا م ...

روی اسم استارتر بزنید تایپیک اول مدیریت مخارج ۱۶ صفحه اول رو. بخونید و تایپیک گزیده ها

روال کار دستتون میاد

و اینکه درمورد پارسیان بستگی به هدف داره اگه قراره بیشتر از چندسال نگه دارید بهتره به چندگرم رسید تبدیل به طلای بدون اجرت بشه که خیالتون راحت باشه از تقلبی نبودنشون

Lincome Genifiwue Ulimate serumعکسش نیومده

عزیزم مثل سرم  هیالورونیک استفاده میشه 

اول صورتت و تمیز میکنی با هر شوینده ای ک استفاده میکنی اگر تونر داری بزن من گاهی  گلاب میزنم جای تونر 

بعد صورتت مرطوب باشه نتیجه بهتری میده و بهتر هم جذب میشه  چند قطره  به پوستت میزنی و با دست پخش میکنی من سرمم و چهار قطره میزنم (قطره چکان داره)

گاهی بعد از سرم یه ماسک ورقه ای میذارم از همین معمولیا پوستم خیلی حال میاد 

برای مو هست یا پوست؟ چی گفتید که بهتون دادن؟ منظورم اینه سرم آبرسان پوست هست یا برای لک کاش روش است ...

یه سرم ضد پیری / ترمیمی که هدفش بازسازی پوست، ترمیم سد دفاعی پوست، افزایش رطوبت، کاهش قرمزی و چین و چروکهای سطحی و بهبود کیفیت کلی پوسته

اتفاقا خوشحال میشم جواب میدید. منظور من این بود که بعدا همه رو یه جا میفروشید؟ یا اول تبدیل به طلا م ...

عزیزم پارسیان خودش طلاست  دیگه وقتی بخوایم برای هر کدوم از هدفامون بفروشیم  نیازی به عوض کردن نداره

ولی اگر بخوایم استفاده کنیم میبریم تعویض میکنیم طلای مصرفی میخریم 

سلام دوستان وام بلوی من نوشته 7 تومنی در انتظار فعال شدن چقدر طول می کشه تا فعال بشه ؟ چند ماهه بزنم ...

برام توضیح میدی چطوری میگیرین؟ 

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
روی اسم استارتر بزنید تایپیک اول مدیریت مخارج ۱۶ صفحه اول رو. بخونید و تایپیک گزیده هاروال کار دستتو ...

پارسیان رو معمولا باید چقد نگهداشت؟ 

عزیزم پارسیان خودش طلاست دیگه وقتی بخوایم برای هر کدوم از هدفامون بفروشیم نیازی به عوض کردن ندارهو ...

میدونم طلاست. یه دوستی میگفت سر سال تبدیل به طلای مصرفی میکرده. برای این پرسیدم

معمولا چقد باید پارسیان رو نگهداشت؟