2777
2789

سلام به دوستان خوش فکرم 

امیدوارم حالتون عااالی باشه 

بچه ها ی مشورت میخوام بگیرم ازتون.

من توی اسنپ پی ی اعتبار دارم که میخوام قسطی طلا بخرم. 

البته اعتبار مبلغ زیادی نیست .حدود ۱۵۰۰ ت هست

بین سکه پارسیان و گوی طلا موندم کدوم رو بخرم. 

سکه پارسیان حدود ۳۰۰ ت گرون تر از گوی هم وزن خودش میشه . چون گوی اجرت ساخت و مالیات و .. بهش تعلق میگیره 

از طرفی از سکه ی پارسیان هم میترسم از بس که گفتن ممکنه تقلبی باشه. اما حقیقتا همین دو هفته پیش پارسیان ۱۵۰ و ۷۰ سوتی خریدم. اما نمیدونم دوباره پارسیان بخرم یا اون گوی طلای گوگولی رو !🤭

میشه لطفا راهنماییم کنید دوستان 

ممنونم

سلام به دوستان خوش فکرم امیدوارم حالتون عااالی باشه بچه ها ی مشورت میخوام بگیرم ازتون.من توی اسنپ پی ...

من شنیدم گوی طلا ضرره 

لطفاً اگه کسی راجب اینا اطلاعاتی داره بگه ممنون

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به سعادتتخیلی دلم مشهد میخواد 13 ساله نرفتم دعا کن بیام

آن شاالله به زودی قسمتتون میشه .

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

خوش بگذره دوستم رفتی حرم برام دعا کن کارام خیلی پیچ داره هر کار می کنم درست نمیشه ممنونتم

حتما دعاتون میکنم گره از کارتون باز شه.

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

زیارت قبول باشه عزیزم میشه بگی امام رضا زینب گفته منم بطلب خیلی دوس دارم بیام پیشت 🥰

انشاالله به همین زودیا راهی مشهد بشید.چشم دعاتون میکنم

زیارت قبول عزیزم واسه منم دعا کن لطفا ویژه زهرام

چشم حتما عزیزم به حق صاحب اسمتون حاجت روا باشید 

زیارت قبول التماس دعا

زنده باشید عزیزم محتاجیم به دعا

به این فکر کن که اگه نخری این پول رو خرج می‌کنی تموم میشه اما تبدیل می‌کنی بعدها برای یه هدف بزرگ می ...

سلام سلام 

دیروز با دودلی خیلی شدید رفتم بازار🙄

حتی چند دقیقه جلو پاساژ طلافروشا وایسادم که چیکار کنم بخرم نخرم به قول سحر جون خرج میشه میره اینم تو دستم نمی‌مونه 

یه دلمم می‌گفت بابا تو که ازین کارا نکردی دوباره اون دل دیگم گفت شوهرت که میکنه خوشگله😏

خلاصهههه گفتم میرم فوقش به نگاه میکنم اگه دلم راضی شد میخرم اگرم نشد نمیخرم 😁

همین که خواستم برم یاد حرف سامگل جون افتادم که می‌گفت هیجانیه من بودم نمیخریدم 

دوباره برگشتم

دوباره رفتم تو مغازه 😂گفتم من که معلوم نیست واسه یه سال دیگم بفروشمش 

گفتم آقا دست دوم چی دارین گفت چی میخواین گفتم انگشتر 

یهو گفت بفرما اینو ببین به دلت میشینه یا نه😍😂

منم که دوسال پیش عاشق این مدل انگشتر بودم واسه عروسی و اینا تا دیدمش هزارتا دلم شد یه دل و خریدمش😂

گرمی ۹۶۵۰ حساب کرد من رفتم خریدم ۹۶۰۰بود طلا 

تو دست خیلی قشنگه🥳🎊

مرسی از دلگرمیت 🥂🍻🍾🥳🎉❤️

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
چقدر انرژی گرفتم😍😍😍😍😍کلی بهتون خوش بگذره عزیزم❤️

ممنونم عزیزم🥰

عملکرد 6ماه اول سال

اول شخصی:

خودشناسی وخودسازی(توصیه به همه انجام بدن) 

کتاب خوندن عالیه📚📚

غیبت نکردن قضاوت نکردن🧏🧏

ورزش که دوساله تو خونه انجام میدم🤸🤸

سالم خوری🫑🍅🥕

یه دندون جلو ایمپلنت میخاست چند سال انجام دادم بالاخره🦷🦷

دکتر و چکاب🥼🩺

مالی:

خونه رهن کردیم بدون قرض گرفتن(طلا فروختم راضیم من اصلا دوسندارم قرض بگیرم) 

مبلامون افتضاح بود عوض کردم 

پارسیان برای دخترم شده ماهی 100سوت

یه کمی کوچولو پس انداز نقدی

سلام خانما

منم یکم بگم از کارهام‌

این چندروزه خیلی بی انرژی بودم نوبت حجامت گرفتم وانجام دادم✅

۲۷م تولدم بود دوستم پیشم بود یه کاپ کیک کوچیک گرفتم ویه مرغ که سه تا تیکه گذاشتم خورشتی بمونه مابقی جوجه زدم زعفرون نداشتم پیاز و ادویه وسس مایونز وآبلیمو زدم عالی شده بود✅ 

دوتام کتونی و ۵۰۰تومنم کادو گرفتم از دوستم❤️

سرویس مدارس نتونستم بردارم امسال چون از جایی که من هستم دانش آموز نمیرفت اون شهر نزدیکم واسمم نمیصرفید خالی بخوام برم صبح ها و دانش آموز های داخلی جابجا کنم خلاصه نشد و دنبال کار میگردم دعا کنید پیدا کنم🙌

از شغل دیگم ۱۶تومن امروز اومد حسابم اما چون هدفم خرید گوشی هستش یا یخچال (هردو واجب) نمیتونم تبدیل کنم چون طلا تا چندماه بعد بفروشی ضرره مجبورم نگه دارم نقدی تا جمع شه پول و قسطام کم شه که قسط جدید خرید این دو اضافه شه واسه همین الان نمیتونم بخرم تا قسطام کم شه✅

واسه همین ناراحتم و خیلی دو دل که پول نقدی بمونه حسابم بی ارزش میشه و اون گوشی ویخچال چندبرابر میشه🥲

خلاصه خیلی دودلم ❤️

از طرفی اکثرا میگید که میلی خوب نیست به فکرم بود بزارم میلی حالا اگه نظری دارید دراین مورد بگید❤️

نتونستم فریزر پر کنم چون گفتم فریزر خرابه وسایل نگه نمیداره و هی دارم میبینم کنار خیابون چیزای خوبی میارن که فریز کنم ولی حیف نمیشه دیگه 🥲

تو خونه یکم فندق وگردو وبادوم و آجیل داشتم انرژی بار درست کردم برا کنار چایی و میان وعده✅

آزمونمم افتاد آذر ماه برا ثبت نام نرفتم کافی نت خودم انجام دادم باگوشی که ۱۰۰تومنم الان برام صد تومنه شاید نتونستم سرویس مدارس برم اما بیشتر تایم دارم خونه بمونم وبرا آزمون آماده شم تا درآمدم بیشتر بشه 😊

ماشینمم همه چیزش چک کردم ومصرفی ها عوض شده فقط مونده لنت✅

دوتا پتو خیس کردم شستم ✅

لباس زمستونی هارو شستم چیدم کمد✅

به خودم قول دادم زمستون فقط وفقط اگر چیزی خیلی چشمم رو گرفت بخرم درغیر اینصورت چون زیادم جایی نمیرم فقط میخوام صرفه جویی کنم تاتهش یخچالمو بخرم✅

من برا لباسام خیلی ارزش میزارم امکان نداره برسم خونه اول لباسا اگه لک شدن تمیز شن بعد بزارم کمد

شال همینطور همه مرتب سریع میزارم جاش نمیگم برم حالا یکم بشینم بعد✅

دوتا جین لباس زیر شورت قبلا خریده بودم من چندتا میزارم تو کمد تااستفاده شن و رنگ ورو که برن میندازم دوباره چندتا جدیدو میزارم کمد همه رو باهم نمیزارم که همه استفاده شن✅

قسط اسنپ ‌پی و تارا تموم شه باز پارسیان میگیرم حالا باز خدا کنه اینارو بخرن ازمون یا تقلبی در نیاد😅

واسه تولدم رفتم آرایشگاه تو محل جلو موهامو چتری پرده ای کوتاه کرد خیلی بهم میاد صورتم پره نرفتم جای گرون ۳۰۰بدم تو محل ۸۰ گرفت دقیقا عالی کوتاه کرد✅

ناخونامو ترمیم رفتم فرنچ شیک زدم خلاصه یکم خودمو برا تولدم مرتب کردم دلم بازشد✅

همه کارای خونه رو با قانون ۲دقیقه همیشه مرتب میکنم✅

باز یادم بیاد مینویسم 

فقط درمورد میلی نظراتونو بگید بزارم پول تو میلی که بی ارزش نشه 

مبارررکه عزیزم یعنی چن درصد زده ؟

بهترش نصیبت گلم

نیم درصد

گرمی ۵۰ کشید رو قیمت تابلو

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒