2777
2789
ببخشید چه جوری سرپرست شدید؟؟؟

نوشتم توی پستم

رفتم فرمانداری اونجا مطرح کردم و نامه ای مبنی بر همین موضوع بهم دادن .... بعد از خودم سه چهار نفر دیگه از اقوام و آشنا راهنمایی کردم و اونا هم رفتن و درست شد یارانشان

حدودا ۲ سال پیش 

بچه ها صبر کنم طلا از این قیمت هیجانی بیاد پایین‌تر؟اخه خیلی زور داره برام میشد رو ۷۵۰۰ بخرم الان تق ...

هیچی مشخص نیست 

حتی کله گنده ها هم نمیتونن با قاطعیت بگن

شما که پول درشت داشتی باید پله ای خرید میکردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا پسرتو برات حفظ کنه عزیزمپسر من تا بدنیا امد کرونا شد دو سه ماه بعدش منم بچمو هیچجا نبردم 18ماهگی ...

عزیزم 

هر وسیله ای که در مهد برلی بچه ی شما باشه  رو مهد باید پس بده 

به نظرم ختما برید و وسایل بچه رو از مهد بگیرید 

حتی نصفه استفاده شده باشه باید به شما برگردونند

به سلامتی سفرتون بخیر کدوم شهر سوئیت گرفتین یعنی شبی ۳ میلیون ؟ چند تخته هست منم دلم سفر میخواد اما ...

سلامت باشی عزیزم 

یه شب آمل که 4/5بود استخر داره و خیلی تمیز و مرتبه 

یه شب گرگان که 2تومن اینم تمیز و مرتبه

دو تاشو از برنامه جا با ما قسطی گرفتیم و یه گزینه داره جاهایی که متقاضی زیاد داره اونو زدیم 2شب و 3روز می‌مونیم 

برای من جا و تمیزی مهمه و واقعا جایی برم که حسم بد باشه حتی خوابمم نمیبره

و هزینه ای هست که چند ماهی یه بار اتفاق می افته و سختش نمی‌گیریم

من 15کنار گذاشتم اما من از سفر شمال نهایت خوردنی هایی که دوست داریم میخرم مثل سالهای قبل زیتون و ترشی و سبزی و...

و تو این سفر لباس نمی‌خرم مگر یه چیز  سنتی طور خوشم بیاد 

و غذای بیرون 

روز اول همه چی برمی‌دارم غذای وعده اول و خوراکی و میوه و...اما برای وعده های بعدی دیگه نمی‌خوام مشغول پخت و پز و شست و شو باشم چون سفر باید یه فرقی با خونه و حالت معمول داشته باشه و گرنه تو خونه میشینم و از باد کولر لذت میبرم😅

سلام خانما من دیروز بازار بودم یه دسته ریحون بنفش خریدم همش 15 هزارتومن  امروز شربت ریحون درست کردم خیلی خوشرنگ و خوشمزه با چندتا هل و چند قاشق گلاب و ابلیمو ومقداری شکر یه شربت صورتی رنگ قشنگ تحویل گرفتم پول نوشابه سیو میشه همین پولای کم که چیزای مضر نخریدیم در آخر ماه کلی میشه و باهاش آجیل برای بچه هامون بخریم. 

سلام سلام ..صبح زیبای همگیتون بخیروشاادی..اومدم بایه گزارش دیگه..خب خداروشکر طبق روال دارم میرم چلو ...

سلام سلام برهمگی...

خیلی ازتاپیک عقبم ...چون چندروزه کارخیاطی دارم وسرم بشدت شلوغه...

لباس فرم دخترامو میدوزم خداروشکرخوب پیش رفتم تابه الان وانگاری رفته رفته علاقم به خیاطی داره بیشترمیشه...ازپارچه اضاف اومدیه نفربرای دخترش شلوار میخواست اونم دوختم ..قیمتشوپرسید که من قیمت دستم نبودچیزی نگفتم فعلا..تا ازیه خیاط دیگه بپرسم..

بعدبریم سراغ خبرطلاااااااایی..

همسرم حقوقشون گرفته ۴۱تومن بود که حدود ۱۲تومن برداشتم گذاشتم روپول طلا .یه۶تومن وام بلو گرفتم حدود۱۱تومنم جمع کرده بودم.یه انگشتر۳گرمو ۳۴۰سوتی خریدم خداروشکربمبلغ ۲۹ملیونو۲۰۰.

برای خودم میخوام لباس عیدمو شروع کنم کمکم بدوزم....ولی قبلش یه پارچه بوگاتی خریدم برای دخترام  اونو بایه پارچه شلواری هم بخرم براشون بدوزم...بعدلباسعای پاییزه وعیدمون روشروع کنم...

انشاله ملنتوشلوارها تموم بشن  خونه تکونی کنم بعد دوخت ودوز..

یه خورده ریزهمسرم بدهی داشت اونارودادیم ..لاستیک ماشینشوتعویص کردوبلانس کرد حدود۴۵۰۰شد...

یه مقدارمول دارم ولی فعلا ترجیح میدم نقدنگه دارم ۱۰تومنشومیزارم تویه کارت دیگه..برای خریدطلای بعدی به امیدخدا..

بقیشم باشه فعلا تصمیمی ندارم.

حدود۱۰ملیونو۵۰۰هم قسط دادم

سلام خانما من دیروز بازار بودم یه دسته ریحون بنفش خریدم همش 15 هزارتومن امروز شربت ریحون درست کردم ...

میشه لطفاً نحوه تهیه شربت ریحون رو یاد بدید

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

بله گلم داخل تاپیک آشپزی رویا جون طرز تهیه رو گذاشتم بلد نیستم تگتون کنم خودتون برید بخونید درست کنی ...

ممنون عزیزم 

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

سلام دوستان مهربونمچند نکته خاستم بگم که دیگه همه رو تو یه پست میگمبابت نظر مرد بازار، بنده آیدی ای ...

عزیزم یارانه ماعم قط کردن حقوق مون هم بالا نیست 

یعنی شما سوری سرپرست شدین؟