2777
2789
عنوان

شوهراتون خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 88 پست
یه چیزی میخوره چاق میشه قطع میکنه دوباره میشه مثل قبلش

سوخت و ساز بدنش احتمالا بالاست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخابه همش. بمن کمک نمیکنه بچه کوچک دارم فرارمیکنه میره گیم نت.

شوهر من خیلی کاریه کلا کارش زیاده ولی تا بچم کوچیک بود کمک میکرد اما تو کارای خونه اصلااااا یعنی گوشیشم اونطرفه باید براش بیاری

نامزد من خوشگله واقعا

با اینکه سنشم بالاس ولی انگار جوون ۲۰ سالس

ولی مامانم همیشه میگه تو سرتری😌😂

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

داغونه 

یه دست لباس سالم حتی نداره.از آدم معتاد چه توقعیمیشه داشت

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خوشگلی برای مرد ملاک نیست. مرد باید باشخصیت و باغرور باشه و بشه روش حساب کرد و تکیه کرد .

خب شاید از نظر شما ملاک نیست...

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!