2777
2789

برای زیست و فیزیک و شبمی و ریاضی دهم یازدهم دوازدهم هر کدوم جداگانه سه تا کتاب تست بزنه و برای عمومی ها برای هر کتاب ۳ تا کتاب تست حل کنه و نمونه سوالات برای نهایی ها و کنکور از سال ۹۴ تا ۱۴۰۴ رو بزنه رتبه ش چقدر میشه معدلش چفدر 

این کارا رو درس ال دوازدهم انجام بده

نگید نمبتونی و نمیشه و این حرفا همه رو هم دریت کار کنه بدون نقص روزی ۱۲ ساعت هم درس بخونه ۱۲ ساعت مفید

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اشتباه شد برای عمومی ها برای هر کتاب ۳ تا کتاب کمک درسی فرمول بیست و ماجراهای من و درسام و ماجرای بیست حل کنه و بخونه

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشه

معدل بالای ۱۹ و رتبه زیر ۲۰۰۰ میارم؟

به نظرم نمیشه گفتفقط برو انجامش بده و به کسی هم نگو

اخه اینطوری درسته کارم؟

اخه اینطوری درسته کارم؟

نمی دونم عزیزم از کنکور من خیلی گذشته

اگه با رتبه های خوب سالهای گذشته بتونی حتی شده آنلاین صحبت کنی بهتره. یا ببینی دوستهای درس خونت چطور می خونند. بعضی ها خوبند بعد از قبول شدن کمک می کنند بعضی ها نه. من رتبه یک رشته خودم توی ارشد رو پیدا گرده بودم ازش کمک گرفتم. یه درس راهنماییهاش بد بود و ضرر گردم. اون غیر از منبع اصلی چیزهای دیگه هم خونده بود و وقت من بی جهت تلف شد و سوالها از اون کتابها نبود از رفرنس اصلی بود.

ترنج

نمی دونم عزیزم از کنکور من خیلی گذشتهاگه با رتبه های خوب سالهای گذشته بتونی حتی شده آنلاین صحبت کنی ...

من از خیلی ها مشورت گرفتم ابنارو بهم گفتن