2777
2789

دوستان اخطار خوردن زرد نمیدونم با طرح مناقشه و این حرفا دردسر نمیشه ؟ اخه یعنی چی یه تاپیک که واسه یکی دیگست و تو اصلا نمیدونی بحث چه سمتی میره چیه بهت میبندن 

من اخطار قرمزم خوردم. چیزی نمیشه بعد اون مدت زمان کاربریت برمیگرده

فقط اخطار سیاه یعنی همه چیز تمومه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخطار قرمزم خوردم. چیزی نمیشه بعد اون مدت زمان کاربریت برمیگردهفقط اخطار سیاه یعنی همه چیز تمومه

من دوبار سیاه خوردم 

ی ماه تعلیق شدم همین 😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

نه اخه این که میگن مناقشه یه ذره عجیبه

احتمالا یه پستی تو یه تاپیکی گذاشتی،استارت یه دعوایی بحثی رو زده که خلاف قوانین بوده.نمیدونم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اخه دلیلی که میزنن یه ذره ترسناکه چه طوری ثابت کنی فقط تو تاپیک بودی و چیز خاصی نگفتی

اصولا برات دلیلشو مینویسه

مثلا من تعلیق ک شدم عین جمله ای ک ایراد داشت رو برام گفته بود

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

واسه شما دلیل اخطار رو چی زده بودن؟

پست سیاسی 

پست مورد دار (مورد دار واقعی نبود اینجا الکی حساسن)

من دوبار سیاه خوردم ی ماه تعلیق شدم همین 😂

چه جالب مگه اخطار سیاه تعلیق دائمی نبود؟من قرمز خوردم یه ماه تعلیق بودم

چه جالب مگه اخطار سیاه تعلیق دائمی نبود؟من قرمز خوردم یه ماه تعلیق بودم

فک نکنم دیگه دائمی باشه

منم فک کردم دائمیه ولی مثل اینکه نیست