2777
2789

در مورد مانتو اداری من در حال حاضر دو دست دارم سالهای اول کارم نمیتونستم یه مانتو رو یک روز بیشتر بپوشم ولی الان دیگه بعد از ۱۵ سال حال و حوصله ندارم و چون تعریقم زیاد تقریبا هر روز میشورم  سعی میکنم جنسی بخرم که چروک نشه

یه کیف و کفش هم دارم که فقط مخصوص سرکار

دستمون باز شد باید برم چند تا بخرم البته الانم با این شرایط راحتم ولی تنوع خوبه

ما خونه خریدیم سرویس چوب و فرش نداریم حس خوبی ندارم از این جهت که سی ساله هستیم و بعد از این همه کار نتونستیم یه خونه رو تکمیل کنیم فک میکنم هیچوقت نمیتونیم

شاید کسی که مستاجر بگه خونه داشته باشم وسیله مهم نیس ولی هر دو واجب هستند الانم وسیله گرون مثل قدیم نیست.

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم تو گوگل سرچ کنین کامل توضیح دادهمن اپارتمانم رو تو سایت دیوار اگهی کردم املاک تماس میگرفت ...

نه عزیزم من منظورم این بود که همین جور که یکی از دوستان اینجا گفتن که مثلا اگه قیمت خونه 5 میلیارده بیست درصدش که میشه یک میلیارد رهن کامل میشه.میخواستم ببینم شما هم همین جور رهن دادید؟

سلام دوستان ما یه پراید ۸۳ داشتیم فروختیم ۱۲۰ الان با پولش میخوام طلا بخرم دست دوم ۵درصد به تظرتون چطوره و این که اوضاع طلا چجوره بالا میره یا نه امشب یک گرم و نهصد فعلا خرید کردم ۴.۵درصد ۱۵۳۰۰ خوب بوده درست حساب کرده

نوش جان ذائقه شما اینطور اگه ما هم میتونیم سفارش بدیم راه ارتباطی بگید هر کسی خواست بخره

سلام عزیزان شب‌تون بخیر🌹

ببخشید رو پست شما ریپلای کردم🙏🏻

من هی میخوام بیام گزارش بنویسم ولی همش می‌خونم که به انتهای پست‌ها برسم بعد گزارش خودمو بنویسم

ولی ماشاالله انقدر فعال و پرانرژی هستین که صفحات خیلی جلوتر از منن🫠🩵

اما تا اینجا چندین بار پست زعفرون خوندم و دیدم واقعا چندین نفر از عزیزان زعفرون اصل می‌خوان گفتم بنویسم اما خداییش دوست نداشتم تبلیغ کنم اینجا ، گفتم شاید درست نباشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اما تکرار بحث زعفرونِ اصل باعث شد تصمیم بگیرم عنوان کنم که ما زمین زعفرون داریم در خراسان و خراسانی هستم هرچند که الان شهر دیگه‌ای زندگی می‌کنیم اما الحمدلله چون خانوادم اونجان در رفت و آمدیم سالی چند مرتبه🩵

زعفرون اصل و بشرطِ مرجوعی دارم چون میگم تولید کننده هستیم و خیالم بابتِ کیفیت راحته

زعفرون الان هم موجود دارم یمقدار.

نمیدونم بازم شاید درست نباشه که اینجا نوشتم

اگر اشتباه کردم باعرض معذرت از مدیرِ عزیزِ تاپیک رویاجون و معصومه جون و بقیه‌ی دوستانِ عزیز 🌹🌹🌹

سلام عزیزان شب‌تون بخیر🌹ببخشید رو پست شما ریپلای کردم🙏🏻من هی میخوام بیام گزارش بنویسم ولی همش می‌ ...

بنظرمن که کار درستی میکنید هم جنس اصل میدین دست دوستان هم صداقت وهم اعتمادشون جلب میشه، هم پولی که قرار به دیگران بدیم ونمیدونیم خوبه یانه، به اشتغال دوستمون کمکی کرده باشیم، انشالله پرروزی باشین. 

خودم یه دوست مجازی یه نمونه الو برام فرستاد ارگانیک از باغ پدریشون، خدا شاهده مثل‌ش تا حالا نخوردیم همینجوری خالی خالی میخوریم یه طعمی به خورشتا میده بیا وببین، یه حالت ترش وملس شیرین، اصلا عجیب. الان منتظرم دوباره محصول جدید بیاد ازشون چندین کیلو برای خودم و خانوادم وخیلی از اشناهامون بخرم. 

سلام عزیزمآدم خونسردی نیستم ولی با خونسردی میگم نه نگران نیستممیدونی… حوصله استرس و نگرانی ندارمما ه ...

وای اره این هیجان های ناصحیح کلی پول از جیب ادم خالی می‌کنه من دوستام باکس باکس اب معدنی خریده بوندند اصلا نیازی نمیشه اگه هم بشه، نیاز که یه روز و د. روز نیست اخر کم میاد 

سلام عزیزمبرای درست کردن شیره انگور یک آب کش بزرگ روی قابلمه میذاری و انگور رو اگر کم بود با دست و ا ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی و انقد کامل توضیح دادی🌹

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

دوستان من برای خرید طلا استرس میگیرم

برای اینکه کلاه سرم نره به چه نکاتی باید توجه کنم❓

و اینکه الان که یک مقدار پول دستم نمی‌دونم کی خرید بزنم بهتر

فعلا خام شده هفت و هفتصد و بالا رفته 

نمی‌دونم پایین میاد بالا می‌ره

چون شنیدم مذاکرات قرار داشته باشیم اگر توافق بشه طلا پایین میاد

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍