2777
2789
من قدیما مربا هویج زیاد درست میکردم داخلش خلال بادام میریختم عاشقش بودم..

عزیزم دستورش میدید 

تو نت هست ولی خوب در نمیاد 

آبش جداس انگار 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
دقیقا من هر دو یخچال رو این مدل برداشتم واقعا راضی هستم مخصوصا اونی که فریزر پایین هست و کشودار

یعنی دو تا یخچال دارین از این مدل بالا و پایین؟

یعنی بهتر از دوقلو؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا نگه نمیدارمالبته الان که مشغووول پرداخت قسط خونه هستیم و فرصتی برای پس انداز نداریمولی قبلا ...

سلام عزیزم.

یعنی اصلا احتمال نمیدید که در شرایط متفاوت، به خاطر اختلال در سیستم بانکها دسترسی به کارت یا حتی طلافروش قطع بشه؟

منم قبلا پول نگه نمیداشتم ولی از بعد جنگ تصمیم گرفتم همیشه یه مقدار نقد و یه مقدار داخل کارت داشته باشم

چون میخواستم طلابفروشم تهران که جایی نخریدن شهرستانم خیلی قیمت پایین برمیداشت، عیار هم نمیشد نقد کنم.

اینجا هم که خیلی از دوستان گفتن میلی و طلاسی کلا دسترسی رو قطع کرده بود.

از این نظر پرسیدم که اگه دوست داشتید بگید برنامتون برای اینجور مواقع چیه؟

وای ما از اینها نصب کردیم تو خونمون یک سال و نیم پیش 1500 شد.... یه شب ساعت 2 نصفه شب دیدیم 4 بار پش ...

میشه بگی چه شکلی و اسمش چیه؟چون ما یکی خریدیم میخوام ببینم اگه همونه و خوب نیست وصل نکنیم

سلام عزیزم.یعنی اصلا احتمال نمیدید که در شرایط متفاوت، به خاطر اختلال در سیستم بانکها دسترسی به کارت ...

سلام عزیزم

آدم خونسردی نیستم ولی با خونسردی میگم نه نگران نیستم

میدونی… حوصله استرس و نگرانی ندارم

ما هم تهران بودیم و وسطها خارج شدیم 

ما حتی یه دونه برنجم نخریدیم و سایر اقلام 

حتی نون 

یعنی باندازه روزهای سابق خرید میکردیم

حالا که بحث باز شد اینم بگم رفتم تو شهری که بودیم باشگاه ثبت نام کردم و نَشِستم خودمو درگیر اخبار جنگ کنم، نتم که نبود، ماهواره م که نداشتیم

فقط شبکه خبر 

البته که اصلااا اون روزها فراموش نشده و قطعا نخواهد شد

امیدوارم دوباره تجربه نکنیم 🤲🏻

[QUOTE=392385810]🌼گزارش ماهانه من برای اولین بار🌼 من این ماه خیلی تو تاپیک شما و معصومه جون 🌹بودم دوست دارم منم ب ...[/QUOT

سلام عزیزم این شرایط سخت برای همه هستش من وشوهرمم دونفری کارمیکنم🙂 خداروشکرخونه داریم ولی .چون مغازمونومیخواستیم بسازیم🤩 کلی زیربارقسط رفتیم🙄 درآمدثابتمون الان۴۶تومن قسطامون۳۷که الان با اضافه کار واین۹تومنی که میمونه داریم میگزرونیم اونم بایک بچه یکساله ویک بچه ای که امسال سال اول پیشه😍  و البته خورده خرجهایی که توی ساخت مغازه مونده 🥴قراره دوماه دیگه قرعه ام که۸تومنه تموم بشه🤗 ویک قرعه۱۰تومنی بزارم 😅البته چون یکم درامدمون زیادمیشه این کارومیکنیم

درکل خواستم احساس همدردی کنم باهات😂😂😂برای پیشرفت باید تلاش کرد💪💪💪

سلام منم 10 سال ازدواج کردم 

امسال چون مبلا چرم بود و چرمش خراب شده بود دیگه باید مبل میخریدم خیلی بد بودن

ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا با خودم میگم چرا خریدی 70تومندتو هنوز مستاجری 

لذتش رو نمیبرم

اعصابم خورده

سلام منم 10 سال ازدواج کردم امسال چون مبلا چرم بود و چرمش خراب شده بود دیگه باید مبل میخریدم خیلی بد ...

عزیزم طبیعیه معمولا ادم وقتی پول گنده میده تا یه مدت افسردگیشو میگیره😂😂 غصه نخور با خودت بگو اگه یه فامیل افاده ای اومد کلی بیشتر از الان اعصابت خورد میشد که چرا مبل نداری ولی الان گرفتی لذتشو ببر و ازش هم خوب نگهداری کن 

همه چی پس انداز نیست مطمئن باش رو مخت بوده ک عوض کردی و خوب کردی

چه عالی ❤️بهترین کار رو کردی عزیزم👏تارا مثل یه دوستی که بی منت بهت قرض میده و تو خونه و مسافرت هوات ...

سلام وقت بخیر.  میشه در مورد شروع کار با تارا توضیح بدید؟من نصب کردم احراز هویت و... انجام دادم.ولی همه کیف ها غیر فعال هستن.

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

دوستان ممنون میشم سوالم و جواب بدید چنددفعه پرسیدم هیچ کس جواب ندادبرای یه زن شاغل کلا چند تا مانتو ...

من ۴ تا مانتو دارم و ۲ تا شلوار .

هر روز یا یک روز در میان هم معمولا عوض میکنم و یکدفعه آخر هفته ها همه رو با هم میشورم .