2777
2789
سلام دوستان عزیز میخواستم لطفا نظرتونو درمورد بیمه تامین اجتماعی زنان خانه داربدونم چندوقته دارم بهش ...

سلام عزیزم من بیمه ی زنان خانه دارم البته تا قبل کرونا بینه ی کارفرما بودم الان هم میخوام دوسال آخرروانشالله اگه عمری باشه کارفرمایی ردکنم تا۲۰سال بتونم بازنشست بشم چون بیمه زنان خانه دار ازشرط ۴۲سال ۲۰سال تبعیت نمیکنه

سلام عزیزم من بیمه ی زنان خانه دارم البته تا قبل کرونا بینه ی کارفرما بودم الان هم میخوام دوسال آخرر ...

من میخوام اگه بتونم ۱۰ساله بیمه کنم بنظرتون میشه ۱۰سال ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگفتی ابشده میخامابشده قیمت تابلو خرید و فروش میشهبا یه سود جزئی که اصلا به چشم نمیادحداقل مت هی ...

اخه من 4 گرم خریدم گف ابشده بالای12 گرم داره

الانم طلا کلا اومد پایین

ی وام دیگ هم دارم بدم طلا؟

اخه همین که میرم بخرم دوباره قیمت ریزشی میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اخه من 4 گرم خریدم گف ابشده بالای12 گرم دارهالانم طلا کلا اومد پایینی وام دیگ هم دارم بدم طلا؟اخه هم ...

عزیزم ما هم زیاد خرید کردیم دیگه به الان فکر نکن برای دراز مدت فکر کن  خودم اذیت میشم اما اصلا مشکل این جاست هر روز یک وضعی را پیدا کرده از نگرانی تبدیل می کنیم 😞🤔

وای میشه بس کنید هر صفحه از ۲۰تا کامنت ۱۵ تاش راجب لینکِ

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

عزیزم دزدها زرنگ شدن دستگاه طلا یاب میارن و مطمعن باشین به راحتی بدل رو از طلا تشخیص میدن

تو خونه ی منو شما که با دستگاه طلا یاب خداد میلیونی نمیان که😅

برج و پنت هوس هایی که پر از طلا و عتیقه س با طلاباب میرن

دزدای محلی امکانات ندارن 

میرن تو خونه ۴ تا وسیله برمیدارن میان بیرون

شما کجا دیدی دزد با طلایاب بره دزدی؟

منظورم اینه که مستند باشه

نه اینکه دهن به دهن شایعه شده باشه

گر از یادم رود عالم,تو از یادم نخواهی رفت...

خیلی اومده پایین شانس کلی ضرر کردم

چند خریدی؟؟

توی طولانی مدت که افزایشی هستش ،الان اصلاح میکنه .

اگه به پولش نیاز نداری اصلا بهش فکر نکن

یه خاطره میگم امیدوارم بدردت بخوره 

دوست من دویست میلیون توی طلای۸۳۰۰خرید کرد و بعد خریدش تا ۶اومد پایین و کلی حرص خورد.اما الان میگه ارزش حرص خوردن نداشت چون درسته اصلاح خورد و خیلی قیمت پایین اومد ولی از دست من کاری برنمیومد و حرص الکی خوردم ولی باز قیمت بالا رفته نسبت به خرید اون 

ولی باز الان بازار یه فرصت خرید داده امیدوارم اونایی که نقدا بتونن ازش استفاده کنن.

من خودم فعلا هیچی ندارم😅😅😅

چند روز بود نرسیده بودم به تاپیک سر بزنم

الان متوجه شدم چیزی رو از دست ندادم

اکثر پیام ها تو این دوتا دسته قرار میگیرن:

۱. طلا رفت بالا/اومد پایین(که در هر دو صورت یه عده معترضن)

۲.لینک گروه

اگه قراره کل اعضای تاپیک لینک رو داشته باشن خب همینجا بزارین تا راحت عضو بشن

هی صفحات رو رد میکنم

میگم الان تموم میشه،ولی چند روزه همین آش و همین کاسه اس

لطفا یکم مراعات کنین

من برای معصومه جون احترام زیادی قائلم

ولی واقعا جو تاپیک بهم ریخته

کاش قبل رفتنشون لینک رو میزاشتن تا ما انقدر مجبور نباشیم پست های درخواست لینک تحمل کنیم

احتمالا یه عده هستن که میگن از پیام هایی که خوشتون نمیاد رد بشین

ولی از یکی دوتا پست میشه رد شد ولی از ۲۰ / ۳۰ تا صفحه نمیشه خدایی

یکم مراعات کنین

سلام به خانومای مدیر و مدبر و آگاه.امیداورم تنتون سلامت و لبتون خندون باشهبچه ها من پسرم ۵ سال و نیم ...

فدای دغدغه های مادرای مهربون😍

نون بربری فانتزی نمیخوره؟اونا بافتش مثل نان باگته و زود بیات یا سفت نمیشه

سلام به روی ماهت با این لحن زیبا💎قشنگم ممنونم که رعایت حال منو کردی😍❤️این هم پیشنهاد خوبیهولی بین ...

چقد از انتقاد پذیری شما حس خوب گرفتم 

همچنین از انتقاد مودبانه دوست دیگرمون به شما

کاش همه به این زیبایی همو درک کنیم❤️❤️

فدای دغدغه های مادرای مهربون😍نون بربری فانتزی نمیخوره؟اونا بافتش مثل نان باگته و زود بیات یا سفت نم ...

قربونتون برم  

نه زیاد مدل نون باگت طوری دوست نداره یه کم له میشه انگار وقتی میمونه، بعد انگار چندشش میشه،چند باری نون تست یا نون باگت گذاشتم به قول خودش آش رشته برام درست میکنه باهاش میارش  

قربونتون برم نه زیاد مدل نون باگت طوری دوست نداره یه کم له میشه انگار وقتی میمونه، بعد انگار چندشش ...

عزیزممم...خدا بهت سلامتی بده با عشق برای بچت و خانوادت کارای قشنگ کنی❤️مادرا بهشت رو زمینن