2777
2789
عنوان

شوهرم به خواست من توجه نمیکنه

582 بازدید | 43 پست

از وقتی باردار شدم برای نیاز جنسی من تلاش نمیکنه رابطه نداریم ولی خوب من نیاز دارم حداقل به ارگاسم برسم دیگه گناه کار شدم از بس خودم نیازمو برطرف کردم بگین من چکارکنم خیلی نفرت گرفتم از خودم 😔بهش هم میگم نمی‌دونم چرا توجه نمیکنه نمی‌دونم می‌ترسه یا چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خودت برطرفش کن چه اشکال داره 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

😐😐😐تو بارداری رابطه میخای؟ من فکر میکردم تو بارداری نیاز جنسی کم میشه

رابطه دکترم گفت اشکال ندارع داشته باشم ...من اوایل زیاد بود نیازم بعد کم شد الان ماه اخرم باز اینجوری شدم 

شوهر منم همین طوری شده ،به نظرم بارداری بهانه است واسشون .چون قبلاً باردار بودم اصلا این جوری نبود .چند بار غیر مستقیم گفته از زن ها بدم میاد دیگه 🤔خیلی سرد شده .یه وقتایی حس می کنم کس دیگه داره .بهش می گم جوری می خنده .ولی کلا خیلی خیلی سرده 

عذاب وجدان داره یا وجود شوهر

چه عذاب وجدانی ؟ 

خودشه دیگه مگه میخواد با مرد غریبه باشه؟ 😑

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻