2777
2789
دوستان من همیشه نقد و حضوری سکه می‌خریدم این دفعه دیگه دل رو زدم به دریا سکه ۵۰سوتی رو۸۲۸تومن قسطی ا ...

قسطی خریدم مثلا مدیریت کنم،پسرم رو الان فرستادم از نانوایی آرد بگیره کیلو۳۰تومنه آقا دیده نونوایی شلوغه تنبلی کرده رفته از نون فانتزی که نون های حجیم میپزن آرد گرفته کیلو۶۰تومن دوبرابر نونوایی،اعصابم رو خورد کرد اضافه‌ی مبلغ رو گفتم از جیبیت بده تا موقع خرید حواست باشه و تنبلی نکنی،الان آورد از جیبیش بهم داد ناراحتم و عذاب وجدان دارم موندم بهش پس بدم یا نه!؟

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

قسطی خریدم مثلا مدیریت کنم،پسرم رو الان فرستادم از نانوایی آرد بگیره کیلو۳۰تومنه آقا دیده نونوایی شل ...

وای این چه کاریه عزیزم ..بهش پس بده اینقدر ارزش نداشت که عزت نفسش رو زیر سوال ببری ....بگو پسرم بهتر بود همون نونوایی خرید میکردی الان هم از اینجا خریدی هیچ مساله ای نیست . تو رو خدا برای این چیزهای ساده به بچه هاتون خرده نگیرین دنیا ارزششو نداره این سی تومن جای دیگه خرج میشه میره ولی بچه ات اون حس بد رو همیشه یادشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته قراره مدیریت کنین ولی اینکه حالا 30 تومن بشه 60 تومن واقعا اتفاق خاصی تو این هستی نمیفته....رها و جاری باش گلم ..بچه ات و روان و اعتماد به نفس و عزت نفسش خیلی با ارزشتر از این سی تومن هست....

عزیزم از سایت اعتباریتو میتونید آنلاین اعتبارسنجی انجام بدید .

وای ممنونم ازت خیلی کمک رسان و مهربون هستین خدا خودتون و بچه هاتون رو حفظ کنه همیشه با روی خوش جواب همه رو میدین...پر انرژی و شاد باشی همیشه عزیزم 

قسطی خریدم مثلا مدیریت کنم،پسرم رو الان فرستادم از نانوایی آرد بگیره کیلو۳۰تومنه آقا دیده نونوایی شل ...

کارت اشتباهه عزیزم 

بچرو ناراحت نکن 

بهش بگو دفعه بعد هرچقدر هم شلوغ باشه باید وایسی حق نداری بری شصت تومن بدی ازجای دیگه بخری

ولی براسی تومن اینجور رفتار اشتباهه

وای این چه کاریه عزیزم ..بهش پس بده اینقدر ارزش نداشت که عزت نفسش رو زیر سوال ببری ....بگو پسرم بهتر ...

به خاطر۳۰،۴۰تومن نیست،آخه بار اولش نیست به خاطر زرنگی اینطوری خرید می‌کنه دو کیلو آرد۱۲۰داده در حالی که میتونست با اون مبلغ۴کیلو آرد بخره،راه سریع و آسان رو همیشه انتخاب میکنه

کارت اشتباهه عزیزم بچرو ناراحت نکن بهش بگو دفعه بعد هرچقدر هم شلوغ باشه باید وایسی حق نداری بری شصت ...

به دوستمون گفتم اصلا بحث۳۰تومن نیست

همیشه خریدهاش اینطوریه،مثلا میفرستم میگم از فلان جا اینو بخر می‌ره نزدیکترین جا و اونی که باب میل خودشه میخره

شما چقدر روشت شبیه منه منم اصلا ریز نمیشم تو خورد و خوراک و هزینه ها حس میکنم جاری بودنه برکت بیشتری ...

آره من اصلا ریز نمیشم تو مساعل، حد وسط هستم نه ولخرج نه سفت و سخت، هر جا لازم باشه لباس میخرم در حد نیاز، ولی همیشه خوب میخوریم میوه همیشه داریم و... 

ولی خب قدر پول رو میدونم پولای اضافی نمیزارم تو حساب بمونه همیشه طلا میگیرم یا ماشین دوم یا زمین، اینجوری مطمعن باش پیشرفت میکنی خودتم اذیت نمیشی مثلا من یه خواهرشوهر دارم موقع ارزونی ازدواج کرده بود پول رو میزاشت تو حساب بمونه خاک بخوره و بی ارزش بشه خیلی هم خسیس بود ولی به هیچ جا نرسید متاسفانه، الان دو سالی هست که نمیزاره پول تو بانک بمونه خوب پیشرفت کرده، ولی همچنان خسیسه حتی دلش نمیاد خونه اش یه لیوان آب بخوره 🤦‍♀️بنظرم ارزش نداره ریز بشیم تو مساعل، ولی خب هر کس صلاح خودش رو بهتر میدونه 

درسته قراره مدیریت کنین ولی اینکه حالا 30 تومن بشه 60 تومن واقعا اتفاق خاصی تو این هستی نمیفته....ره ...

توضیح دادم عزیزم اصلا بحث ۳۰،۴۰تومن نیست بحث اینه هر کاری رو به راحتترین شکل میخواد انجام بده و زرنگی کنه که مثلاً یه کاری کنه که دیگه خرید رو بهش نسپارم

سلام عزیزان کسی میدونه برایند چک یار ب چه صورته؟بادی حساب جاری باز کنیم؟ب اندازه ۱۵ملیون وام سکه جمع کردم الان میگه رتبه اعتیاریت پایینه....حساب جاری هم میگه شرایطش رو نداری...چجوری وام بکیرم پس...چ راحت دزدی میکنن

برنج هر سال و یه جا میگیریم120کیلومرغ 4در ماه گوشت 1/5نیم کیلو درماهچرخ‌کرده 3کیلو در ماهماهی 2تا غز ...

واااااای ماشالا عزیزم چقدررررر کدبانو و هنرمندی

چیزی نیست تو این دنیا که انجام ندی😍😍😍

خوشبحال خانواده‌ات چه جواهری کنارشون هست🔥🔥🔥

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
به خاطر۳۰،۴۰تومن نیست،آخه بار اولش نیست به خاطر زرنگی اینطوری خرید می‌کنه دو کیلو آرد۱۲۰داده در حالی ...

سلام.الان ده صفحه باید توضیح بدین که برای 30تومن نیست.کاری به رفتار تون ندارم ولی متوجه منظورتون شدم اینکه دوست دارین  بچه تون رو طوری بار بیارین که راحت ترین راهو انتخاب نکنه و تلاش کنه.ولی سعی کنین از راه های مختلف استفاده کنین ببینین چه راهی براش جواب میده. اینکه اگه یه بار رفت و همون کاری رو کرد که شما خواستین بی تفاوت از کنارش رد نشین تشویقش کنین وعلت تشویق کردن تون رو هم بگین.البته نوع رفتار شما به سن و سال بچه هم ربط داره.وهمچنین رفتار خود بچه