2777
2789
بچه ها سلام خوبین همگییه نظرسنجی دارم ازتون من حدود ۶۰،۷۰ تومن پس انداز مخفی دارم برای جراحی بینیم ک ...

من بودم اصلا درنگ نمی کردم 

با جون و دل تقدیم می کردم بهش 

خوشحال بشه و ذوق کنه 

مطمئن باش پسر بچه ی درونش هیچ وقت این ذوق رو فراموش نمی کنه در حد نیازش رو بده بقیه رو باز مخفی نگه دار

انشاالله زندگیتون برقرار به عشق و شادی باشه 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
سلام خانوما به نظر شما ارزش داره سکه۱۰۰سوتی که نقد الان میشه۱۳۰۰خرید با چهار قسط۱۵۵۰بخرم!؟که۴۰۰هم با ...

دوستان من همیشه نقد و حضوری سکه می‌خریدم این دفعه دیگه دل رو زدم به دریا سکه ۵۰سوتی رو۸۲۸تومن قسطی از اسنپ‌پی سفارش دادم،امیدوارم راضی باشم و به قسطی خریدم ادامه بدم چون نزدیک۲۰۰،۲۵۰روش کشیده

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها سلام خوبین همگییه نظرسنجی دارم ازتون من حدود ۶۰،۷۰ تومن پس انداز مخفی دارم برای جراحی بینیم ک ...

سلام عزیزجان 

به نظرم اگر کادوی به این گرونی بخری

اعتمادش بیشتر نخواهد شد

کمتر میشه اعتمادش.

سلام عزیزم من جاتون باشم به اسم قرعه یا وام میدم بهش که ماهانه موظف باشه  قسطش رو پرداخت کنه،فقط روتوش بینی چیه!؟ممنون میشم کمی توضیح بدین چون منم ببینیم رو عمل کردم

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

طبق چی عوض کردن؟یعنی یارانه من قطع شده؟شرایط من که تغییری نکرده

نه گلم قطع نشده 

احتمالا دهکتون رو بردن بالاتر 

برو تو سایت حمایت  یا از طریق برنامه بله دهکتون رو چک کنید 

با سیمکارت سرپرست 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

دقیقا منم همسرم گفتم پس انداز دارم انتظار داشتم خیلی خوشحال بشه و ازم تشکر توپ داشته باشه اما چیز خا ...

من خودم با مدیریت طلای میخرم این برا خودش ول خرجی می‌کنه 

آخر سر میشه صاحب طلاهای من 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلامغذایی که از شب مونده رو که صبح برای بچتون میذارین‌ رو گرم میکنین و براش میذارین و یا همین جور از ...

نه شب همون داخل ظرف مدرسه ش  میریزم صبح با همون ظرف میزارم تو فر گرم بشه و میبره، زنگ تفریح اول میخوره 

خانم های عزیز ما یک کلاس قرآن در مدرسه بچه ها داریمهربار یک نفر خوراکی میاره برای همهبه نظر شما من چ ...

بستگی داره مادرای قبلیا چی فرستاده باشن خونگی یا خوراکی بیرون، بنظرم این وقتا اگه کمتر بزاری بچه خودتون ناراحت میشه اگه خرج گرونتر بکنین فشار به بقیه برای سری بعد میاد، شمام در حد قبلیا هزینه کن 

سلام دوستان کسی میتونه صفحه تسهیلات وام پیمان که میزان سکه ها و اقساط رو زده برام بزاره ممنون میشم ب ...

سلام رویا جون قبلا جایی نوشته بود ولی الان من رفتم نگاه کنم عکس بگیرم بفرستم دیگه نشون نمیده . 

عزیزم اعتیاد یه بیماریه مثل خیلی از بیماری ها...شایدم من دچار یه بیماری میشدم...مشکلات طبیعت زندگیه ...

عزیزم

امیدوارم دلخور نشی ولی دخترت چی ؟

شما که همه کار برای دخترت میکنی و انقدر برای تربیتش زمان گذاشتی

ایا پدرش نمیخواد یه قدم برداره و اعتیاد و بذاره کنار

دخترتون از این شرایط ناراضی نیس ؟

ایا واقعا هیچ تاثیری تو روحیه ش نذاشته ؟

شما که حتی پیش دخترتون دعوا نمیکنید اعتیاد پدرش همه این کارها رو از بین نمیبره ؟

بنظرم مرد معتاد و خسیس و زن باز و.. همه در یک رده هستند.

قرار نیس همه آقایون اینطور باشند

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

بگیر بذار اونم لذت ببره. من که هر چی مخفی داشته باشم میارم وسط اصلا چیز مخفی نگه نمیدارم زندگی مشترکه باید بر اساس اعتماد به هم دیگه پیش بره همانطور که دوست ندارم همسرم درامد و مخارج و ..رو از من پنهون کنه متقابلا خودمم هیچی رو پنهون نمیکنم....از همدیگه چیزی رو دریغ نکنین

سلام رویا جون قبلا جایی نوشته بود ولی الان من رفتم نگاه کنم عکس بگیرم بفرستم دیگه نشون نمیده .

مامان سبحان عزیز من تو سایت اعتبار سنجی ایرانیان میخوام اعتبار سنجی کنم همش که اشغال میزنه تلفنهاش..از کدوم ساین دیگه ای میشه اعتبار سنجی کرد که تلفنی نباشه و سریع جواب بده

به اسم کسی دیگه بهش بده

موتورم خطرناک نگیره بهتر 😉

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم