2777
2789
من بهتون میتونم یه روش یاد بدم که تو 17 روز 10 هزار تومانتون رو تبدیل به 1 میلیارد کنیدالبته 17 روز ...

این اکانت به من درخواست دوستی داد 

بعد گفت که ممنون همیشه پست های منو لایک میکنی در حالیکه ۱۱ ساعت پیش عضو شده !!!!!!!!!

بعد هم پیشنهاد سود چند میلیونی داد 

کلاهبرداریه ، حواستون باشه

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این اکانت به من درخواست دوستی داد بعد گفت که ممنون همیشه پست های منو لایک میکنی در حالیکه ۱۱ ساعت پی ...

معلومه خب 

با ده هزار تو ۱۷ روز کوفتم نمیشه یک میلیارد 😀 😃 😅 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام عزیزمما۲سال پیش بیمه سلامت بودیم بعدیک هفته ازموعدتمدیدش گذشته بودرفتیم گفتن دیگه تمدیدنمیشه وک ...

سلام گلم .تا الان نشنیدم که بگن نمیشه بیمه سلامت رو تمدید کرد.ما اینجا قبل از اینکه موعد بیمه تموم بشه میریم ساختمان اداری بیمه رو تمدید میکنیم . تو کل شهرمون یه مرکز داره .برای شهرهای دیگه رو نمی‌دونم.

والا منم فقط پلیس +۱۰ به ذهنم میرسه...

فرمانداری 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
این اکانت به من درخواست دوستی داد بعد گفت که ممنون همیشه پست های منو لایک میکنی در حالیکه ۱۱ ساعت پی ...

اکانت قبلی منو ندیده بودی ؟

کلاهبرداری چیه 

شما نمیتونید نفع برسونی 

لطفا هشدارهای پلیس فتایی صادر نکنید

سلام عزیزم یکم بحث سرمایه گزاری متفاوتهببینین اگه به دید رایج چند سال گذشته میخواین بخرین که بعد چند ...

سلام سفید جان🕊️

خوبید؟ممنونم از توضیحاتتون🌷

ما ۴نفریم و خونمون ۶۰متر هست

یک نی نی هم داره بهمون اضافه میشه به امید خدا

تقریبا ۱۰۰گرم طلا دارم که مال زمان ازدواجمه

به نظر شما درستش اینه که یک خونه بزرگ تر بخریم

یا با توجه به اینکه درآمدمون پایینه و نمیتونیم پس انداز درست و حسابی داشته باشیم، یک خونه بخریم و اجاره بدیم؟

یا اینکه همون طلا رو نگه داریم؟

خیلی لطف می‌کنین که میخونین و توجه دارید🌷

معلومه خب با ده هزار تو ۱۷ روز کوفتم نمیشه یک میلیارد 😀 😃 😅

میشه بدست آورد بشرط تلاش. 

خب کار هر کسی نیست 

اصلا کار اینترنتی و غیر قانونی نیست

شما فکر کردی میخوایم کار آسون بگیم

نه خیر تلاش میخواد

اکانت قبلی منو ندیده بودی ؟کلاهبرداری چیه شما نمیتونید نفع برسونی لطفا هشدارهای پلیس فتایی صادر نکنی ...

کاملا معلوم کلاه برداری .... 

وقتی همه برات گزارش زدن ترکیدی میفهمی

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

گام اول: چگونه با ده هزار تومان پولدار شویم؟

وقتی صحبت از راه‌اندازی یک کسب‌وکار می‌شود بسیاری از افراد فکر می‌کنند که حتماً نیاز به سرمایه چند صد میلیونی است تا بتوانند از کسب‌وکار خود سود میلیاردی به دست بیاورند، بنابراین شما در اولین گام از شروع پول پارو کردن با ده هزار تومان باید فکرتان را گسترش دهید یعنی این فکر را که برای ثروتمند شدن «حتماً باید سرمایه زیادی داشت»؛ از سرتان بیرون کنید؛ بنابراین همین الان بر روی یک تکه کاغذ و با کمک یک ماشین‌حساب ده هزار تومان را طی هفده مرحله دو برابر کنید و ببینید که به چه مبلغی می‌رسید؟

سلام گلم .تا الان نشنیدم که بگن نمیشه بیمه سلامت رو تمدید کرد.ما اینجا قبل از اینکه موعد بیمه تموم ب ...

ممنونم،شما قبل ازینکه موعدبیمه تموم بشه رفتین تمدیدکردین مامتوجه نشده بودیم ویک هفته ازموعدش گذشته بود گفتن دیگ تمدیدنمیشه وباطل شد

سلام دوستان ما بلاخره دل رو زدیم به دریا و خودمون رو به  صفر رسوندیم اما خونه دار شدیم البته کلی بدهی و قرض هم داریم یعنی تقریبا الان زیر صفریم😅 ...اما خوشحالم که بلاخره خونه دار شدیم هرچند فعلا خونه رهن صاحب خونه موند تا قرارداد اجاره ما تموم بشه و بتونیم باقیمونده پول خونه رو بدیم.چند ماهی خیلی خیلی سخت میشه برامون.اما همونطور که قبلا هم اینجا گفتم واقعا از نظر روحی نیاز داشتیم به خونه دار شدن.خداروشکر تنمون سالمه و همسرم پرتلاشه ان شاالله جای طلاهایی که فروختیم کم کم پر میشه نشد هم فدای سرمون.

ان شاءالله روزی همه مستاجرا بشه. و امیدوارم همه تون به هر آرزویی دارید برسید

خدایا شکرت