سلام دوستان گل
راجب توانایی های هر شخص و هزینه های هر خانواده صحبت شد
نمیدونم چرا من دیدم متفاوت هس
اصلا نمیدانم خرج ماهانه ما چقدره
بدنبالش هم نیستم بدونم چون بقول مادرم وارد جزئیات که بشم برکتش میره
همینکه از خودم و هزینه های زندگیم تا حد زیادی راضیم و میدونم درست و بجا استفاده میکنم و خرج اضافه و اصراف ندارم از نظر من اوکی هس
و به نظر بنده بجای همش دو دوتا چهار تا کردن و وقت و زمان زیاد گذاشتن برای بررسی قیمتها و رفتن و سر زدن و.... بفکر افزایش درآمد باشیم
حالا از هر طریقی که میتونیم و هنرش داریم
من خودم هم برای خرید بی گدار به آب نمیزنم ولی وقتی یه زمانی متوجه شدممیوه از اینجا و گوشت از اون قصابی و و لوازم خونگی از فلانی بخرم به صرفه تر هس دیگه برا یه مدت زمان زیادی از همونجاها میخرم تا باز بطور اتفاقی با جای جدیدی آشنا بشم
اصلا وقت و انرژی خودمو نمیتونم صرف برو و بیا و قیمت بگیر و حساب و کتاب و بنویس و جمع بزن و....کنم
مثلا حدود یک ماه پیش شوهرم که گاهی به مغازه دوستش که سوپر مارکت هس سر میزنه گفت قیمت مواد غذایی خیلی زیاد شده و همچنان در حال افزایش هس
اگر چیزی برا خونه میخای از فروشگاه محل کارم که قیمت ها به روز نیس و ۹۰ درصد اجناس شون قیمت قدیم هستن خرید کن
منم با اینکه واقعا چیزی لازمنداشتیم باز یه سر زدم به سایت شون و اجناس مد نظرم رو انتخاب کردم ک به شوهرم نشون دادم گفت خیلی از مغازه ارزونتر هس
منم هر شب فرصت میکردم به سایت سر میزدم و هرچی که قیمت مناسب داشت و بزودی لازمم میشد را انتخاب کردم
۵۰ م شد که تا نوروز طی ۵ چک سفارشم را ثبت کردم
خلاصه دیگه هرموقع خرید موادغذایی دارم مستقیم میرم سر همین فروشگاه ولی خب تا یه مدت دیگه هیچی لازم نداریم جز لبنیات و گوشت و....
شما هم حتما به چند فروشگاه نزدیک محل تون سر بزنید حتما قیمت های مناسبی پیدا خواهید کرد
ونکته مهم حتما باید بفکر افزایش درآمد باشیم. دیگه یه دست و دو دست هم صدایی نداره
در مصرف انرژی آب برق و گاز هم صرفه جویی کنیم
و صدقه هم هرروز بدیم
ارتباط مون هم با خدا بیشتر باشه
موفق باشید