2777
2789
سلام عزیزان روزتون به شادی و آرامش من یه پیشنهاد دارم نمی‌دونم تا چه حدی ممکنه قابل پذیرش باشه امکان ...

عزیزم اپلیکشن گردو رو نصب کن یه نوع مرورگر هست بعد با اون بیا نینی سایت دیگه هیچی تبلیغی نمیبینی

سلام به دوستان عزیز .من چند ماهیه هفته ای دومیلیون از همسرم خرج خونه میگیرم به جز برنج و گوشت و مرغ، ...

تازه همسرم به بچه ها پول توجیبی میده هر چی برای خودشون می‌خوان بخرن با پول خودشون میخرن 

لباس و هزینه دکتر و هزینه های مدرسه رو هم خودش میده

منم هر چی بخوام بخرم اول چند جا قیمت میکنم ولخرجی اصلا ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به دوستان عزیز .من چند ماهیه هفته ای دومیلیون از همسرم خرج خونه میگیرم به جز برنج و گوشت و مرغ، ...

سلام دوست عزیزم.منم دو سه ماهی هست که واقعا هرچقدر برنامه ریزی دارم مدیریت میکنم باز کم میارم.همین چندماه پیش همیشه ی پولی اصافه داشتمو میزدم کارت دیگه و هرکی پول لازم بود به من زنگ میزد و من درجا میزدم براش.اطرافیان نزدیک منظورمه.ولی هفته پیش خواهرم زنگ زد گفت داروخانه ام و رمز برام نمیاد برام میزنی؟و من نداشتم بزنم و واقعا شوک شد و بعد بهم گفت اون لحظه درک کردم که تورم چه بلایی داره سرمون میاره😔😐

گاهی بعضی مطالب تو این تاپیک باعث میشه آدم حس ناکافی بودن بهش دست بده ولی دوستان عزیزم گاهی با واقعیت نمیخونه.واقعا نمیشه با سی ملیون مخارج خونرو برای چهار نفر ببندی آجیل بخری کلاس بری تفریحو سفر بری رستوران بری لباس بخری تازه ده تومنشم پس انداز کنی.اگر واقعا کسی داره این کارو انجام میده لطف کنه  بیادو ریز برامون بنویسه تا چراغ راهمون بشه❤️

بله حتما ۲۰ تومن و پول هفتگی بچه ها رو هم میده به خودشون اینم فکر خوبیه در کسری از ثانیه همرو میخوره ...

اگر برای تمام مخارجه کمه واقعا.کاری که من انجام دادم دو ماهی تحویل خودش دادم و گفتم میخوام استراحت کنم و تو مدیریت کن ولی هرچی هزینه میکنی بگو بنویسیم.و شروع کردیم یک ماهو نوشتیم.خیلی چیزهارو نمیخرید دیر میخرید ولی باز سر ماه دیدیم ده تومن بیشتر از مبلغی که به من میداد رو هزینه کرده😂

و بهم گفت واقعا چجوری میرسوندی و همیشه هم همه چی داشتیم؟و گفتم باز تحویل من بده ولی با همین ده تومن اضافه🤭 و اینجوری شد که ده ملیون اضافه کرد و خوشحالو شادان تحویل خودم داد و اعتقاد داره که من معجزه میکنم😉

ولی باز دو سه ماهی هست که مثل قبل نمیتونم خرید کنم

سلام دوستان گل

راجب توانایی های هر شخص و هزینه های هر خانواده صحبت شد

نمیدونم چرا من دیدم متفاوت هس 

اصلا نمی‌دانم خرج ماهانه ما چقدره

بدنبالش هم نیستم بدونم چون بقول مادرم وارد جزئیات که بشم برکتش میره

همینکه از خودم و هزینه های زندگیم تا حد زیادی راضیم و می‌دونم درست و بجا استفاده میکنم و خرج اضافه و اصراف ندارم  از نظر من اوکی هس

و به نظر بنده بجای همش دو دوتا چهار تا کردن و وقت و زمان زیاد گذاشتن برای بررسی قیمت‌ها و رفتن و سر زدن و....‌ بفکر افزایش درآمد باشیم

حالا از هر طریقی که میتونیم و هنرش داریم

من خودم هم برای خرید بی گدار به آب نمیزنم ولی وقتی یه زمانی متوجه شدم‌میوه از اینجا و گوشت از اون قصابی و و لوازم خونگی از فلانی بخرم به صرفه تر هس دیگه برا یه مدت زمان زیادی از همونجاها میخرم تا باز بطور اتفاقی با جای جدیدی آشنا بشم

اصلا وقت و انرژی خودمو نمیتونم صرف برو و بیا و قیمت بگیر و حساب و کتاب و بنویس و جمع بزن و....‌‌‌کنم

مثلا حدود یک ماه پیش شوهرم که گاهی به مغازه دوستش که سوپر مارکت هس سر میزنه گفت قیمت‌ مواد غذایی خیلی زیاد شده و همچنان در حال افزایش هس

اگر چیزی برا خونه میخای از فروشگاه محل کارم که قیمت ها به روز نیس و ۹۰ درصد اجناس شون قیمت قدیم هستن خرید کن

منم با اینکه واقعا چیزی لازم‌نداشتیم باز یه سر زدم به سایت شون  و اجناس مد نظرم رو انتخاب کردم ک به شوهرم نشون دادم گفت خیلی از مغازه ارزونتر هس

منم هر شب فرصت میکردم به سایت سر میزدم و هرچی که قیمت مناسب داشت و بزودی لازمم میشد را انتخاب کردم 

۵۰ م شد که تا نوروز طی ۵ چک  سفارشم را ثبت کردم 

خلاصه دیگه هرموقع خرید موادغذایی دارم مستقیم میرم سر همین فروشگاه  ولی خب تا یه مدت دیگه هیچی لازم نداریم جز لبنیات و گوشت و....

شما هم حتما به چند فروشگاه نزدیک محل تون سر بزنید حتما قیمت های مناسبی پیدا خواهید کرد

و‌نکته مهم حتما باید بفکر افزایش درآمد باشیم. دیگه یه دست و دو دست هم صدایی نداره

در مصرف انرژی آب برق و گاز هم صرفه جویی کنیم

و صدقه هم هرروز بدیم 

ارتباط مون هم با خدا بیشتر باشه

موفق باشید

آفرين سوال خوبي بود....

ببين عزيزم هر كي تو شهر هاي مختلف زندگي ميكنه و قيمتها متفاوت هست

من مثلا تو شهر خودم براي آبليمو رفتم بازار قشنگ قيمت گرفتم همين اوايل مهر قيمتها متفاوت بود من كيلويي ١٤٠پيدا كردم سايزش كوچكتر از بقيه بود بعد جلوي من قشنگ شست و اب گرفت يه بطري پر شد فك كنم ٣٠٠تومن

گردو هم هر موقع ميرم فروشگاه بزرگ با پوست ميخرم نصف ميخوريم صبحانه و نصف ديگه رو جمع ميكنم يا دوستم يكم گردو محلي آورد ......يكم زياد شد له ميكنم براي فسنجون كاله كباب زيتون پرورده 

آجيل هم من نخود كشمش عناب كنارش خرما فله اي ميخرم

ابغوره خودمون درختشو داريم ميگيريم

رب انار مامانم پخت بهم داد اينجا كيلويي ٦٠٠هست اگه نميداد ٣٠٠تومن نيم كيلو ميخريدم

منم الان ٥-٦ساله از كوروش خريد ميكنم خداروشكر خيلي منو جلو انداخت مخصوصا پنجشنبه ها ٥٠درصد آف ميزاره مثلا ديروز كلي خريد كردم همه خريدهام نصف شد عالي بود

تارا كه عاليه خيلي منو جلو انداخت خدا خيرش بده

ميوه هم يه جا قيمت مناسب با كيفيت پيدا كردم به اندازه ٢٠٠ در هفته خريد ميكنم 

سيب زميني و پياز هم از بازار روز ميخرم اخرين بار ٢٨تومن بود سيب زميني هم ريز بود هم درشت مصرف ما خيلي زياد 

اينجا عزيز همه قشر هستن عزيزم همين كه تلاش ميكني جاي خوشحالي داري 

كلا زندگي براي همه سخت شده 

اما ما ميجنگيم مجبوريم بخاطر بچه ها ايندشون فكر اقتصادي كنيم 

الهي همه ارامش داشته باشيد سلامت باشيد ❤️

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

اصلا نگران نباشین دخترا

هممون داریم تو همین کشور زندگی میکنم

ولی شرایط خانواده ها،حمایت هاشون،سبک زندگی،تعداد فرزند و هزارتا چیز دیگه باعث میشه مدیریت مالی و مخارج متغیر باشه

مثلا از خودم بگم:

من تا حالا سبزی خوردن نخریدم چون مامانم قربونش برم وقتی برای خودش میگیره یکم بیشتر میخره و پاک شده و شسته شده برام میاره🥬🌱

یا سبزی قرمه سبزی سرخ شده گاهی برام میاره

پدرشوهرم باغ میوه و زمین زعفرون دارن، هرسال فصلش که میشه برامون از محصولاتش میاره

گاهی یک کیلو زعفرون میده خودم پاک میکنم خشک میکنم برای خودم

گاهی یه سبد آلبالو🍒

چندتا دونه به

یه سبد انگور🍇

یک پلاستیک گردو و...

واقعا خدا خیرشون بده و سایشون رو از سرمون کم نکنه

چون شرایط اقتصادی و جامعه و مشغله باعث شده دید و بازدید ها و مهمونی ها کم بشه

هر هفته یا هر دوهفته تمام بچه ها رو دعوت میکنن تا دور هم باشیم🤍

وهزار تا مثال دیگه

الان ۲۵ ماهه و من موندمو ۵۰۰ تومن پول تا آخر ماه😏

ولی خداروشکر یخچال پره

برنج هم تازه خریدم

تو فریزرم فقط مرغ و گوشت آبگوشتی ندارم ، بقیه تکمیله

برنامه ریزیم بهم ریخت و پول کم آوردم چون طلا که اومد رو ۱۰/۸۰۰ جوگیر شدم ۳ تومن از خرج خونه رو عیار خریدم😅

ولی اگه اراده داشته باشیم و برنامه ریزی کنیم💪🏻

بودجه بندی کنیم و اول ضروریات رو تهیه کنیم ، میشه مخارج رو کنترل کرد🤌🏻

سلام خانمای گل،تیرماه رفتم شعبه کارگشایی بانک ملی گفتن پیش ما حساب باز کن و سه ماه ده میلیون تو حساب باشه یا کارکرد سه ماه ده میلیون باشه بعد بیا به طاهات وام میدیم منم از تیرماه تا حالا کار کردم با حساب و به ذهنم رسید ازتون بپرسم تو شهرهای شمام همینطوره؟من به امید خدا دیگه یکشنبه مجدد حضوری میرم .ممنون میشم نظر بدید

اگر برای تمام مخارجه کمه واقعا.کاری که من انجام دادم دو ماهی تحویل خودش دادم و گفتم میخوام استراحت ک ...

برنج رو سالانه می خریم 

گوشت رو هر ۶ ماه یکبار گوسفند می‌گیره

که به صرفه تر هست

کرایه خونه 

قبوض

و خرجی مدرسه بچه ها با خودشه 

بقیه با من …

خودش میدونه قبلا می نوشتم ماهی ۳۵ تا ۴۰ میلیون خرج می‌شد 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

میخواستم جواب پست شما رو بدم اشتباه رو یه پست دیگه ریپلای زدم خداروشکر زود فهمیدم پاک کردم😂

میگم عزیزم این ۲ تومن فقط برای خرید سوپرمارکتی و تره باره درسته؟

سلام دوست عزیزم.منم دو سه ماهی هست که واقعا هرچقدر برنامه ریزی دارم مدیریت میکنم باز کم میارم.همین چ ...

دقیقا منم حس میکنم من بلد نیستم مدیریت کنم آخه حتی نیم کیلو مویز هم نمیتونم بخرم ۱۰۰گرم مغز گردو هم نمیشه بخرم . اول هفته میرم تره بار میوه و سبزیجات حدودا ۸۰۰میشه اونم از هر کدوم یک کیلو .هزار و یک چیز دیگه هست مگه فقط میوه ست شامپو خمیر دندون صابون دستمال هر چی هم بخری به چیزی کم داری 

وقتی اینجا میخونم که همه چی میخرن حتی طلا واقعا حس بی عرضگی بهم دست میده میگم حتما من بلد نیستم 

البته خودم یه درآمد کوچیکی دارم که خرج خونه نمیکنم باهاش اقساطی طلا میخرم اونم در حد۲۰۰.۳۰۰سوت

سلام خانمای گل،تیرماه رفتم شعبه کارگشایی بانک ملی گفتن پیش ما حساب باز کن و سه ماه ده میلیون تو حساب ...

سلام عزیزم ب نظرم طلاهاتو نگه دار و هیچ بانکی گرو نزار. ده تومن ۳ ماه بزار بلو بهت وام میده.

اخه چ کاریه طلای فیزیکی بانک میزارید اونم تو این وضعیت