2777
2789

سلام خانما 

بلاخره پول قرعه و هرچی پول داشتم رو تبدیل کردم 

فرستادم برا یکی برام طلا خرید 

خودم نتونستم برم یه مبلغی رو ازش موند که به نرخ روز قرارع بهش بدم ماه بعدی 

فقط دیروز خاستم پول بفرستم کوتاهی کردم 

امروز طلا بالا رفت کلی 

گرمی ۱۱ میلیون و ۱۵۰ خام بود 

با اجرت ساخت ۱۲ افتاد حدودا بازهم مهم نیست اصلاااااا  

۷ درصد دست دوم بود .

بیشترش سهم شما 😍🥰

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام خانما بلاخره پول قرعه و هرچی پول داشتم رو تبدیل کردم فرستادم برا یکی برام طلا خرید خودم نتونستم ...

به به مبارک باشه خدارو شکر  سر فرصت اگه تونستی  عکسشو بفرست انرژی بگیریم 😍🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره این خوبه دوست من دختر داره 15 سالشه دوسه ساله هربار میره قیمت یک وسیله میگیره و همونو میبره طلا ...

چه خوب به فکره الان من۲۲سالمه تازه دارم با حقوق خودم پس انداز میکنم

۶متری خوبه رنگش بستگی به دکور خونه داره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
آره این خوبه دوست من دختر داره 15 سالشه دوسه ساله هربار میره قیمت یک وسیله میگیره و همونو میبره طلا ...

به نظر منم جلو جلو جهاز خریدن اشتباهه. همون پول رو جایی سرمایه گذاری کنن به وقتش جهاز بخرن..

یه فامیل داشتیم خیلی زود شروع میکنه جهاز خریدن.

ازقضا این دختر تا ۳۸سالگی خاستگار درست درمون نداشت . وهر وقت خونشون جشنی مهمونی چیزی بود خیلی با کمبود جا مواجه میشدن. اتاق خواب ها پر بودن از وسیله. 

فرض کنین دقیق اسباب  دوتا خونه جا داده شد تو یه خونه چقدر درهم ورهم میشه.

واینکه موقع ازداوجش چندمدل از ظرفاش خیلی قدیمی شده بودن نبردشون.

وتو جابه جایی از این اتاق به اون اتاق کلی کارتنها خراب شده بودن

خیلی خوشم اومد دوست عزیز، از سبک زندگی ورابطه تون با فرزندتون بیشتر بنویسید

مرسی عزیزم نگاهت زیباست...

چند صفحه قبل نوشتم یه مقدار ولی بازم چشم میام بیشتر می‌نویسم..

منم منتظرم وام ویپادم اماده بشه فرش بخرم  چون سالن ال هست یه فرش 9 متری پهنه و مبلا رو سرامیک هست و از یه طرف کلا سرامیک و فرش دیگه 5 متری البته 6 متری هم جا میشه ولی چون ستون داره  5 متری گذاشتم الان نمی دونم چی بگیرم الان رنگش نباتی هست فرشا 

به نظر منم جلو جلو جهاز خریدن اشتباهه. همون پول رو جایی سرمایه گذاری کنن به وقتش جهاز بخرن..یه فامیل ...

یه مشکل دیگه این هست که خیلی اوقات بچه ها دوست دارند با سلیقه خودشون خرید کنند طبیعتا نظرات ادم و سلایقش در سنین مختلف خیلی فرق میکنه مثلا ممکنه سلیقه 15 سالگیم هیچ وقت مشابه سلیقه 30 سالگیم نباشه و همین باعث میشه وسایل شروع زندگی مشترکم که ممکنه خیلی براش هیجان و ذوق داشته باشم توی ذوقم بخوره. همون پولها رو میشه به شکل سکه سیو کرد وقتی موقع ازدواج شد طبق سلیقه خود دختر خرید صورت بگیره..

البته خیلی جاها هنوز این رسم خرید جهاز از بچگی رو دارند و بیشترم از گذشته به جا مونده 

سکه پارسیان و ابشده برای پس انداز بهتره

من سر در نمیارم 

اره دقیقا من برا پس انداز خریدم 

همش طلا رو ۸ و خورده بود نخریدم هی گفتم جمعا کلی 

هیچ 

قرعه در اومد برام 

وام ویپادم گرفتم 

همش موند رو کارت الکی

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

ببخشید اینجوری میگم اما داستان زندگیتون رو خوندم بنظر من همه مشکلات ریشه اش از بی مسولیتی همسرتون بو ...

همینطوره ولی همه ی ما نقص داریم وزندگی قابل پیش بینی نیست اصلااعتیادم یه جور بیماری هست ...شوهرم بخاطر کم رویی خسارت زیادی خورد وبه خانواده زد...

مرسی عزیزم نگاهت زیباست...چند صفحه قبل نوشتم یه مقدار ولی بازم چشم میام بیشتر می‌نویسم..

شما بسیار کدبانو هستی چقدر خوشحالم همچین خانم های قوی و با اراده و دانا اینجا هستن پست های شما و معصومه خانم و مستانه خانم به من انرژی فراوان میده 

خدا حفظتون کنه 🌹♥️