2777
2789
من یبار رون گرفتم هرچی طعم و مزه بود قاطیش کردم همسرم فهمید بعد گفت یکم سفته گوشتش

آره دیگه هم سفت تره و هم بوش زیادتره ، کلا باید زائقه خانواده بپذیره تا استفاده اش کنی ❤️ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدش خوبه فکر کنم نزدیک0145باشه شاید هم بیشتر ده سالشه شهریور 94 کلاس پنجمه وزنش 33 کیلو هست از نظر ...

مطمین قد پدر مادر بلند چون من بچه یکی از نزدبکانم با بچه شماست منتها مرداد ماه وزن ۳۰ قد ۱۳۰ هست 

بچه ها خیلی دلم برا امام رضا تنگ شده اما جور نمیشه برم پابوسش😢 یه کوچولو از ته قلبای مهربونتون میشه ...

عزیزم آقا رو به فرزندشان امام جواد قسم بدید انشاالله قسمتتون بشه به زودی.من شنیدم اون قسمتی از دعای توسل که درباره آقا امام رضا هست رو صد مرتبه  بخونید قسمتتون میشه.

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

اون عزیزانی  که مریض داشتند انشاالله به حق پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا هر چه زودتر  شفا پیدا کنند .و اینکه هر چه تعداد صلوات میتونید نذر خانم ام البنین کنید و زیاد هم این ذکر رو بگید یا رووف یارحیم✨

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

مامان سبحان 

وام 200 تومنی با سود 21 درصد

سودش چقدر میشه 

و 10 درصد برای 200 میلیون چقدر میشه 

اگر بخام گردنبند بردارم 10 درصدش باید الان بدم 

خرید طلا با گرم 11 تومن مناسبت تره گردنبند کارتیره

یا گرفتن وام بعدش طلا بخریم 

لیزینگ فرهنگیان هست 

ممنون میشم نظراتتون بگین 

سلام مبارکتون باشه ببخشید دیوار مشترکتون دقیقاً از کجا به هم وصله چون من یادمه قبلاً که تو آپارتمان ...

اتاق ها هردوتامیشه پذیرایی یه واحد 

پذیرایی وآشپزخونه ما میشه  سرویس بهداشتی وپذیرایی واشپزخونه یه واحد دیگه😔خیلی صدا میاد جدیدها خونه ها رو دیوارهاشون نازک درست میکنن

عزیزم مبارکت باشه خیلی برات خوشحالم فقط یه سوال ببخشید چطور شد بهت اعتبار داد از دیجی پی استفاده می ...

سلام عزیزم قربونت

هیچکدوم والا

خودش پیام داده روی گوشیم که بیا بهت اعتبار بدم🤤🤭

البته هنوز تمتحان نکردم ببینم چی میشه

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

سلام به همگی

دوستان کسی اطلاع داره که میشه از دی ج ی کالا وام گرفت مثلا مبلغ ۱۰۰ میلیون و باهاش طلا بخری طلای انلاین یا طلاسی بعدش بزنی فروش و اینجوری  میشه نقدش کرد؟

مامان_سبحان@

سلام به همگیدوستان کسی اطلاع داره که میشه از دی ج ی کالا وام گرفت مثلا مبلغ ۱۰۰ میلیون و باهاش طلا ب ...

عزیزم برو دیجی پی بزن درخواست اعتبار بعد دیگه باید اعتبار سنجی بشی که ببینی تعلق میگیره یا نه 

باید سفته یا چک بنفش داشته باشی

توروخدا يكي بگه فردا طلا اصلاح ميخوره يا ميره بالا؟؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست